Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

2exBURN: hele Bořku, nebuď cimprlich - ptal ses co riskuješ při delším výletu se zelenou převozkou a férovou odpověď dostals sem, protože SZ nechodí. 

Auto bez RZ je pro dopraváky magnet i mimo velikonoce - a přesvědčuj si je že o mrskutu vyřizuješ evidenčku + značky (§21 odst. 4 zák. 243/2001 Sb - sice bez bodů, ale až za 6 litrů). Cestou Tě taky může někdo navalit - a až se pak s jeho jeho pojišťovnou budeš (pár měsíců bez auta) přetahovat o plnění, možná si na nesmyslnost toho sluníškářského klišé o "plivání žluči" vzpomeneš. Ale když jinak nedáš, tak teda štastnou cestu a bohatou pomlázku... 

Odesláno (upraveno)

2exBURN: hele Bořku, nebuď cimprlich - ptal ses co riskuješ při delším výletu se zelenou převozkou a férovou odpověď dostals sem, protože SZ nechodí.

Auto bez RZ je pro dopraváky magnet i mimo velikonoce - a přesvědčuj si je že o mrskutu vyřizuješ evidenčku + značky (§21 odst. 4 zák. 243/2001 Sb - sice bez bodů, ale až za 6 litrů). Cestou Tě taky může někdo navalit - a až se pak s jeho jeho pojišťovnou budeš (pár měsíců bez auta) přetahovat o plnění, možná si na nesmyslnost toho sluníškářského klišé o "plivání žluči" vzpomeneš. Ale když jinak nedáš, tak teda štastnou cestu a bohatou pomlázku...

Prosím tě a těch až 6 litrů pokuty je uvedeno kde? Upraveno uživatelem Garminak
Odesláno

A nebo se na trapné machrování před příbuznejma s novým pekáčem vykašli...

2exBURN: hele Bořku, nebuď cimprlich - ptal ses co riskuješ při delším výletu se zelenou převozkou a férovou odpověď dostals sem... 

Trapne machrovani s novym pekacem...

Dostals ferovou odpoved...

Krasna ukazka toho, jak na jednu stranu urcite velmi chytry a inteligentni clovek muze byt zaroven pomerne slusnej asocial.

Kazdy Tvuj prispevek me v tom vic a vic utvrzuje. Nekdo ti v mladi ublizoval?

Odesláno

Ja se v tomhle Radka musim zastat a souhlasit s nim. Uspechat vyjezd s novou karou bez znacky a na velikonoce, kdy nejen ze za volantem sedne spousta lidi s pivem nebo panakem, ale navic na ulicich se to mota opilejma chasnikama uz v deset dopoledne je fakt risk. Stacilo mi co se delo na silnicich v patek. Radsi si s tim v klidu pockat na vikend pristi, kdy k tomu navic hlasi daleko lepsi pocasi.

Jinak pevne verim, ze Radek to ani svym tonem sdeleni spatne nemysli. Tuhle jsem se do nej za ten ton taky navezl, ale pak jsem pochopil, ze to neni zluc, ale proste jeho vyjadrovaci styl. Kdyz tu nadsene psal o svych novych GS, tak ton mel uplne stejnej :D

Odesláno

Ja se v tomhle Radka musim zastat a souhlasit s nim. Uspechat vyjezd s novou karou bez znacky a na velikonoce, kdy nejen ze za volantem sedne spousta lidi s pivem nebo panakem, ale navic na ulicich se to mota opilejma chasnikama uz v deset dopoledne je fakt risk. Stacilo mi co se delo na silnicich v patek. Radsi si s tim v klidu pockat na vikend pristi, kdy k tomu navic hlasi daleko lepsi pocasi.

Jinak pevne verim, ze Radek to ani svym tonem sdeleni spatne nemysli. Tuhle jsem se do nej za ten ton taky navezl, ale pak jsem pochopil, ze to neni zluc, ale proste jeho vyjadrovaci styl. Kdyz tu nadsene psal o svych novych GS, tak ton mel uplne stejnej :D

Kuciii ja take myslim, ze se moc zerete, Radek to napsal s nadsazkou, ale mel rozumnou pripominku, ze se to nevyplati riskovat...

Odesláno

No ale napsat ze machruje s novym autem? To mi prijde dost ujety teda. Kazdy z nas by mel radost z noveho auta a ja jako nezaujaty citim z toho tak trochu zavist ale jestli se pletu tak se omlouvam. Nemam s tim problem.

Hezke Velikonoce vsem :)

Odesláno

No ale napsat ze machruje s novym autem? To mi prijde dost ujety teda. Kazdy z nas by mel radost z noveho auta a ja jako nezaujaty citim z toho tak trochu zavist ale jestli se pletu tak se omlouvam. Nemam s tim problem.

Hezke Velikonoce vsem :)

Kazdy z nas by mel radost z novyho auta a kazdyho ego potesi, kdyz s nim muze vyjet mezi lidi. A ne, ze ne! Prijde mi to normalni a divil bych se, kdyby to mel nekdo jinak. Takze "machrovani" je sice ostrejsi vyraz bez prikras, ale sedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já se jen zeptal. Slušně. A jak vidíte, tak jsem dostal několik rozdílných odpovědí. Mrzí mě kam se forum za poslední domu dostalo a kolik je zloby mezi lidmy. Takhle si slušné chování nepředstavuji a vůbec nechápu o jakém egu mluvíte.

Už se k tomu nebudu vracet ani dál vyjadřovat. Poradili mi dobře jinde.

Odesláno (upraveno)

Jakou zlobu kde zase vidis, probuh? Radek ma takovej styl vyjadrovani a pak jsi tu dostal nekolik rad vyjizdet a nekolik uprimnych rad nevyjizdet. Zaridit se musis podle sebe. Zadnou zlobu, zast a zavist jsem tu z toho nevidel. Tak nevim co to tu je za ofuky...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno
Ahoj chlapi,

nemáte někdo někoho, kdo by mi dnes/zítra nazul gumy a vyvážil? Mám takový tušení, že mě zítra můj pneuservis pošle do pr.ele až se tam naženu jako vítr..

Praha a okolí, díky moc

Odesláno

já chtěl přehodit kola dnes ale lenost nějak zvítězila. Mám to na diskách takže to přehodím sám za chvilku, jen chtít :-)  No půl zimy jezdíme po suchu a nevadí to, tak není kam spěchat. Pojedu maximálně na nákup.

Honzyk: jestli na to spěcháš, zkus v Meziříčí, Jaša, Petráveč-Domky, to je ta řada baráků na kopečku za východním nájezdem, za velkým kruhákem. Je to tam takový schovaný, má spíš stálý zákazníky ale holt je sezona, může mít taky plno.

Odesláno

Nespěchám, já to normálně taky přezouvám sám, akorát že letní sada už má odježděno tak mi někdo musí hodit gumy na disky a pak přezouvat, navíc mám od šutrů rozmlácené kryty pod motorem a pravý podběh, tak mi to rovnou taky vymění ... ale díky za tip, dokonce myslím že jsem tam asi někdy byl když jsem sháněl disky. 

Odesláno

Ahoj chlapi,

nemáte někdo někoho, kdo by mi dnes/zítra nazul gumy a vyvážil? Mám takový tušení, že mě zítra můj pneuservis pošle do pr.ele až se tam naženu jako vítr..

Praha a okolí, díky moc

Dík za připomenutí. Hodinka v garáži a je hotovo.
Odesláno

Já se jen zeptal. Slušně. A jak vidíte, tak jsem dostal několik rozdílných odpovědí. Mrzí mě kam se forum za poslední domu dostalo a kolik je zloby mezi lidmy. Takhle si slušné chování nepředstavuji a vůbec nechápu o jakém egu mluvíte.

Už se k tomu nebudu vracet ani dál vyjadřovat. Poradili mi dobře jinde.

nějak mě nenapadlo to řešit , takž sem s novým autem na převozkách najezdil za týden asi 1000 km a nikdo mě nikdy nestavěl , takže to asi není třeba příliš prožívat. Nevím jaký jsou pravidla , ale reálná zkušenost říká , že to nikdo neřeší. Projel sem to na trase Brno , Praha , Mladá Boleslav takže nikde na utajených okreskách .

Odesláno

ExBurn: Neměl bys to tak řešit. Stejně se démonizuje situace kolem policajtů i v DE a zdaleka to není tak hrozné, jak praví některé urban legends. No a hlavně se opět strašilo v TV a spousta lidí radši ani nevyjela. Já mám od pátku dodnes najeto 1200km po ČR a potkal jsem jednu vesnickou hlídku v malé vísce, v protisměru. Jinak ani ťuk. Auto máš legáně, má STK, je pojištěný? Tak nač ty přehnané obavy? :)

Odesláno

ExBurn: Neměl bys to tak řešit. Stejně se démonizuje situace kolem policajtů i v DE a zdaleka to není tak hrozné, jak praví některé urban legends. No a hlavně se opět strašilo v TV a spousta lidí radši ani nevyjela. Já mám od pátku dodnes najeto 1200km po ČR a potkal jsem jednu vesnickou hlídku v malé vísce, v protisměru. Jinak ani ťuk. Auto máš legáně, má STK, je pojištěný? Tak nač ty přehnané obavy? :)

To démonizování situace kolem DE policajtů by mne docela zajímalo. Máš nějaké příklady?

Odesláno

Jene, poslední dobou mě taháš za slovo, což mě štve, protože jsi určitě pochopil, co jsem tím myslel. Ale jestli ne, tak je to především démonizovaní, jak jsou tam policajti přísní, likvidujou řidiče vysokými pokutami a podobně. To jsou dle mého kecy ... jsem v Německu v průměru 5x měsíčně, několikrát mě kontrolovaly hlídky, naposledy před 14 dny, když mě stáhli při cestě do Berlína u Petrovic mezi tunelama na první odpočívku v DE(mají tam nějakou moderní dřevěnou zasedačku) a dělali mi kontrolu celého auta - pohledově kufr, zadní prostor, přední prostor. Byl jsem v klidu, trvalo to 10 minut i s lustrací a jel jsem dále. Jak by řekl Ivan Hlinků - důležitý je, se z toho neposrat :) ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...