Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Pánové, jaké máte zkušenosti se sunsetem (tmavá zadní okna), doporučujete nebo ne? Byl jsem vždy proti, teď jsem objednal Superba a žena to chce kvuli malé doobjednat. Mám radši světlo a nerad bych měl z auta černou diru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, jaké máte zkušenosti se sunsetem (tmavá zadní okna), doporučujete nebo ne? Byl jsem vždy proti, teď jsem objednal Superba a žena to chce kvuli malé doobjednat. Mám radši světlo a nerad bych měl z auta černou diru.

Pro lidi/deti na zadnich sedackach urcite parada. Nechal jsem dat na auto to nejtmavsi, co jen podle legislativy jde. Ale - zena s tim ted nerada jezdi, pac spatne vidi pres zpetne interierove zrcatko. Tedy - opatrne s tou ne/propustnosti...

Odkaz ke komentáři

Všem díky za reakce, nakonec jsem mě společně s ženou udolali :-) Couvání problém není, jsem zvyklý na zrcátka a senzory a o peníze taky nejde. Jel jsem před týdnem v Lexusu RX a zdálo se mi, že je tam tma, takže toho jsem se chtěl vyvarovat. Je fakt, že pro malou to bude určitě lepší.

Odkaz ke komentáři

Folie určitě ano, Sunset to tolik neztmaví, jak píše kolega výše, takže se určitě není čeho bát.

Pánové, jen takový dotaz - nikdy se mi to nestalo, tak se raději ptám, ale teď poprvé jsem počítal ujetou vzdálenost/rok a zjistil jsem, že mám s osobním autem najeto od výměny oleje pouze 7.500km a dobíhá mě rok. V servisu do mě hučel, že je to potřeba určitě vyměnit. Já sice jezdím na výměny po maximálně 12.000km, ale měnit ho v půlce nájezdu mi přijde docela zbytečné, když tomu nedávám "pilu". Atmosféra, klidná jízda, 70% venku/30% město. Hladina OK. Co myslíte? Měnit nebo počkat aspoň na těch 10.000km?

Odkaz ke komentáři

většina lidí se dívá spíš na kilometry, jsou schopní klidně jezdit 4 roky když ten olej je podle návodu na 30 tisíc kilometrů. Myslím že se vůbec nic nestane když tam bude ještě pár týdnů. Jestli chceš mít pocit že jsi pro to něco udělal, najdi si na netu "kapkový test oleje" Prostě se po jízdě kápne olej z měrky na filtrační nebo i obyč kancelářský papír a podle návodu se sleduje jak se to vsakuje. Podle toho jak je která část toho fleku ušmudlaná se informativně posoudí jak moc je olej opotřebovaný. Ale při tomhle nájezdu to bude v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...