Vjace Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Já tam vidím tohle (nevim jak ta webapka funguje při zkopírování adresy) a mám za to, že se tu řeší výkon u benzínový čtyřkolky.Řešíme tu Passat Alltrack. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Tak sorry. Kouknu na Passaty, aspoň se přiučím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Řešíme tu Passat Alltrack.Ano 162kw benal delaj, vzal jsem harvard metlu a 18 kola, 19 jsou hezci ale bal jsem se ze to bude moc tvrdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Tak letos poprve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Gekko Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Pánové, jaké máte zkušenosti se sunsetem (tmavá zadní okna), doporučujete nebo ne? Byl jsem vždy proti, teď jsem objednal Superba a žena to chce kvuli malé doobjednat. Mám radši světlo a nerad bych měl z auta černou diru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Neni se ceho bat a deti to uvitaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Urcite je to pro deti dobre, a nejen pro ne.Pánové, jaké máte zkušenosti se sunsetem (tmavá zadní okna), doporučujete nebo ne? Byl jsem vždy proti, teď jsem objednal Superba a žena to chce kvuli malé doobjednat. Mám radši světlo a nerad bych měl z auta černou diru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Mame zatmaveny zadni okna a stejne jsem jeste dokoupil roletky. Oni ty prckove prikovany v autosedacce nemaj moc moznosti, jak si ulevit, kdyz jim pali na cenich ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 jdi do toho...já nechal dat fólie s 20% propustnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Souhlas, skvělá věc zatmavení skel! Jdi do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Stoprocentne ano.U nového Passatu je příplatek cca čtyři tisíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Tak letos poprve :-)Velice v poradku Taky jsem dnes vytahl, ale zatim se strechou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Pánové, jaké máte zkušenosti se sunsetem (tmavá zadní okna), doporučujete nebo ne? Byl jsem vždy proti, teď jsem objednal Superba a žena to chce kvuli malé doobjednat. Mám radši světlo a nerad bych měl z auta černou diru.Pro lidi/deti na zadnich sedackach urcite parada. Nechal jsem dat na auto to nejtmavsi, co jen podle legislativy jde. Ale - zena s tim ted nerada jezdi, pac spatne vidi pres zpetne interierove zrcatko. Tedy - opatrne s tou ne/propustnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Take bych urcite pritmavil.Pri teple je to znat a taky neni auto takova vykladni skrin.Viditelnosti ven bych se nebal, pri tom strednim ztmaveni ktere pouzivaji je to v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Pokud parkuješ stylem, že se otočíš a koukáš dozadu, tak bych nejtmavší nedával. Já nejtmavší mám a v noci skrz to není vůbec vidět. Ale pokud parkuješ podle zrcátek, tak není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Ja jsem se kdysi díky fóliím naučil couvat podle zrcátek a jsem za to rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Sunset je OK, je přes nej vidět dobře, nelze srovnávat s foliemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Gekko Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Všem díky za reakce, nakonec jsem mě společně s ženou udolali :-) Couvání problém není, jsem zvyklý na zrcátka a senzory a o peníze taky nejde. Jel jsem před týdnem v Lexusu RX a zdálo se mi, že je tam tma, takže toho jsem se chtěl vyvarovat. Je fakt, že pro malou to bude určitě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Folie určitě ano, Sunset to tolik neztmaví, jak píše kolega výše, takže se určitě není čeho bát. Pánové, jen takový dotaz - nikdy se mi to nestalo, tak se raději ptám, ale teď poprvé jsem počítal ujetou vzdálenost/rok a zjistil jsem, že mám s osobním autem najeto od výměny oleje pouze 7.500km a dobíhá mě rok. V servisu do mě hučel, že je to potřeba určitě vyměnit. Já sice jezdím na výměny po maximálně 12.000km, ale měnit ho v půlce nájezdu mi přijde docela zbytečné, když tomu nedávám "pilu". Atmosféra, klidná jízda, 70% venku/30% město. Hladina OK. Co myslíte? Měnit nebo počkat aspoň na těch 10.000km? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 většina lidí se dívá spíš na kilometry, jsou schopní klidně jezdit 4 roky když ten olej je podle návodu na 30 tisíc kilometrů. Myslím že se vůbec nic nestane když tam bude ještě pár týdnů. Jestli chceš mít pocit že jsi pro to něco udělal, najdi si na netu "kapkový test oleje" Prostě se po jízdě kápne olej z měrky na filtrační nebo i obyč kancelářský papír a podle návodu se sleduje jak se to vsakuje. Podle toho jak je která část toho fleku ušmudlaná se informativně posoudí jak moc je olej opotřebovaný. Ale při tomhle nájezdu to bude v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se