Sphinxx Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) Davide, ta 535 musela jet pilu až i předtim. Jen tak nahlas uvažuju, jaký je důvod to ještě navyšovat chipem?No flame, fakt mě to zajímá.Pamatuješ na mou bývalku A6q? Tu už jsem chiplou koupil (do té doby bez zkušenosti). Pak jsem si sednul do jedné po FL v taxíku a ta zdaleka nejela tak dobře i když jsem šoféra požádal o chvilkovou akceleraci. Tehdy jsem si říkal, že díky nárůstu krouťáku a mamutímu zátahu to chci znovu, když přijde nějaký diesel. Přišla 535, ta sice jela hezky, ale po oživení o dost lépe, navíc je s tím zábava, která je ale limitovaná automatem. S F11 nemám zkušenost vůbec. Ale dokud to člověk nezkusí, tak mu přijde, že to jede dobře . Nicméně Bayer s Volvem nejde vůbec srovnávat, to se ani nedivím, že jsi to oživil.Protože mě papíry živí, tak jezdím v klidu, v říši se ale projedu rád, když to jde bez omezení a zkusil jsem si i okruhové jízdy, kde jsem zjistil, že se mám ještě hodně co učit, letos se v červnu nebo červenci chystám znovu. Tohle je pro mě stejná investice, jako třeba do dobrých pneumatik. Akorát když se člověk utrhne z řetězu, tak se náklady občas navýší, třeba o brzdy nebo pneu . EDIT: Sluší se ale dodat, že nevím, co v té Audině všechno bylo a kolik měla vlastně reálně koníků, nikdy jsem to nezjišťoval. Upraveno 24. února 2019 uživatelem Sphinxx
moco Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) Dekl pod motorem? ..... a buď rád, že to nebylo horší ...to Uff: Jo, taky jsi tam mohl mít pod kolem chlapa! Upraveno 24. února 2019 uživatelem moco
uff Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 No na wapce jsem zacal (prislo mi to jako prvni logicky vysvetleni), ale nepomohlo to. Dekl motoru snad drzi. No nabouchal jsem tam ten plastovej spoiler ted pred barakem a uvidime jestli to bude zejtra zas vibrovat. Normalne mi z toho po 150km brnej zuby...
Liqid Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 třeba jsi jen urval závažíčka z kol, nebo by mohla pomoci geometri
uff Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Geometrii nestras. Podle me to mekky bahno nemuze rozhodit geometrii. Inu uvidime zejtra, az ji rano vytahnu na dalnici...
Sphinxx Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Hele a umyl jsi to důkladně? Tohle podle popisu se mi občas stává po blbnutí ve vysokém sněhu, kterej se obalí na vnitřní strany disků nebo v podbězích ... pak to takhle nepříjemně hučí a hází.
schipe Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Pořádně umýt kola z vnitřní strany. Trocha zaschlého bláta udělá z kola vibrátor. Stejně tak zkontrolovat závaží na kolech. Jestli se náhodou nějaké neodlepilo. S velmi vysokou pravděpodobností jdou vibrace od kol.
Gustaf Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Jde to od kol. Já to měl taky... Kousek zmrzleho sněhu v kole a při 80km h mě to málem hodilo že sedačky ocistil jsem pořádně disky a byl klid
sibirnaya Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Moje oblibeny tema.. 20171118_092212-2080x1040.jpg a s odlitkama ze slevarny.. á 30 Kg
John_Lenon Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Doufám, že po cestě nebude potřeba intenzivně brzdit.
jankoxxx Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Zase přežije..v tomto pripade ani nie
KFL Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Stařena dneska slaví 20. narozeniny.. tak jsem se musel podělit i tady .
varjag Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Tak to je jeste mladice, v jůesej by jí ani nenalili.... :-)
honzyk Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Dneska jsem sluzebaka zahrabal v poli. A jak ses tam dostal ?
uff Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Sel jsem po tecne z polnacky. Jsem zvyklej davat si to tam zadokolkou do prdtacivyho smyku s kontra a predokolka holt v te rychlosti nebyla dobra volba. Jinak to zda se fakt bylo tim spoilerem, po nasazeni zadne vibrace, tak jsem si oddychnul.
enslow Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Predvcerom na pumpe som videl nazivo novu 508 a nejako ma to neohurilo teda. Uz mi to pride vsetko najedno kopyto. Ako to odomykal tak klasika ako vsetky automobilky teraz tak svetla predviedli tu istu saskaren ala kolotoce. Akonahle to auto nema tie rozne packety a liney tak to vyzera celkom divne..
JAJA Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Dnes skončil generál českého hnujdé....to je ten co se nás pokoušel přesvědčit, že kdo nejezdí v hnujdé tak je debil https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/hyundai-vosicky.A190305_100707_automoto_fdv
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se