Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 tak na zimu taky čerňáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 tak na zimu taky čerňáky...Takhle to je imho hezci, nez s tema origo letnakama. Ale jak uz tu mockrat zaznelo, sto lidi sto chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Takhle to je imho hezci, nez s tema origo letnakama. Ale jak uz tu mockrat zaznelo, sto lidi sto chuti tak nějak...imho oboje tomu sednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Mne se cernaky libi moc a moje dalsi auto (at uz bude jakykoliv) je ma temer jako podminku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 V poslední době se mi hoodně líbí monobloky od MB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Jezis to je hnusny!Sorry, nemoh sem si pomoct Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 A hele, kanáldekly se vrací do módy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 A hele, kanáldekly se vrací do módy Jsou super a snižují emise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 To mi připomenulo "kanaldekly", to jsou taky "krasavci". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Jezis to je hnusny!Sorry, nemoh sem si pomoct Jo. I s tim autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Je to kekel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Nejhezčí kola má v současnosti asi Maybach S. Případně starý Lorinsery. A jinak stran ALU, jednoznačně stříbrná, černá hodně zaniká. Zdroj: MB.com PS: jinak ta kola na tom eReSu jsou super, myslím ty letní ... šedá barva fajn, ale nelíbí se mi na sedanech typu A/RS 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Diky diky diky, ja uvazoval vo cernejch kolech na mou stribrnou X5, kdyz to vidim nazivo, uz nemusim No, popravdě když jsem to tam nandal, byl jsem z toho taky chvíli v rozpacích, ale vcelku jsem si zvykl, dneska bych je tam dal bez zaváhání znova. Stejnou barevnou kombinaci jsem míval na 46-ce, jenom kola byla tmavší, tam jsem si zvykal dýl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Kedysi som strasne nemusel biele auta s ciernymi kolami.. A potom som si kupil biele.. s ciernymi kolami (no ok, je to biela perlet a antracit..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Todle je vyloženě pecka!! IS250 F-sport Palec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Kedysi som strasne nemusel biele auta s ciernymi kolami.. A potom som si kupil biele.. s ciernymi kolami (no ok, je to biela perlet a antracit..)Lex2.jpg ja som bol tiez rezervovany, ale nazivo to bolo uplne ine. tato kombinacia Lexusu vysla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Manželčino autíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Krasavec!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 jj umí si vybrat - 8mi válec 4l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Občas je potřeba vyvětrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se