Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přemýšlím nad příspěvkem Toma a Afričana..a teď co je horší? 

Ale vážně..to s tou Bečvou je hnus. Už zjistili, kdo to udělal? A dva tejdny potom tam někdo vylil něco znova ne?

Odesláno
před 7 minutami, African napsal:

V Outlanderovi mám na displeji krásný zelený strom a když začnu trochu dupat na plyn, tak z něho začnou opadávat listy, taky masakr :D

Ale ho.no. 

Nebo jako fakt ?

Odesláno

V oktavce je snad taky nějakej zelenej lístek a tuším že u toho procenta

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Odesláno
před 45 minutami, Murphy97 napsal:

Dyk si ze sebe celou dobu delam prdel, to snad vidis. Slo mi o tu "ekologii". Taky jsem mel trochu upito 🙂

Jsem si říkal, že v tom má prsty nějaká medvědí krev😂

Odesláno
před 10 minutami, honza71 napsal:

Ale ho.no. 

Nebo jako fakt ?

No jo, fakt :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

V Dusteru je něco podobnýho, je to blbě vidět a tu záložku eko hodnocení vyfocenou nemám, ale tam to počítalo na kolik procent jedeš ekologicky  a nějaký lupení tam asi bylo taky, a ta záložka ekokoučování je úplne na nic. tam to akorát píše jezděte plynule, a podobný rady 

Odesláno
před 7 minutami, African napsal:

No jo, fakt :D

Kdybych nevedel, jak poctive ses vyberu auta venoval a jak velkou radost si z neho mel, tak bych rekl, shod to ze skaly 😀

Odesláno
před 2 hodinami, African napsal:

Díky moc, nakonec jsem tam dnes nakoupil ...

Pak dej fotku z mytí, jinak já to řeším kanystrem na teplou vodu a velkým, pružným kbelíkem na maltu za pár šupů, ten fakt vydrží kde co ...

Odesláno
před 18 minutami, honza71 napsal:

Kdybych nevedel, jak poctive ses vyberu auta venoval a jak velkou radost si z neho mel, tak bych rekl, shod to ze skaly 😀

Kvôli jednej ikone? 😮

Odesláno
před 22 minutami, honza71 napsal:

Je to jen jedna z funkcí nastavení displeje, asi doporučená EU řekl bych, protože tam máš i celkový čas vypnutí motoru ve Start Stop režimu :D Samozřejmě tam jsou i zajímavější věci ke sledování... 

Odesláno
před 24 minutami, Sphinxx napsal:

Pak dej fotku z mytí, jinak já to řeším kanystrem na teplou vodu a velkým, pružným kbelíkem na maltu za pár šupů, ten fakt vydrží kde co ...

Jasný, ale musím ještě někde splašit nějakého černocha, aby ta fotka byla vyvážená. Kbelík jsem vzal tento, líbí se mi mřížka, kudy propadá bordel...já vím, magor no, ale když už jsou ty vánoce :lol:

https://www.vlesku.cz/set-detailingoveho-kbeliku-s-ochrannou-vlozkou-auto-finesse

Odesláno
před 31 minutami, dawe009 napsal:

Přemýšlím nad příspěvkem Toma a Afričana..a teď co je horší? 

Ale vážně..to s tou Bečvou je hnus. Už zjistili, kdo to udělal? A dva tejdny potom tam někdo vylil něco znova ne?

Všem je jasný, že to byla DEZA, ale ta patří do Holdingu, takže asi nic...

Odesláno
před 40 minutami, African napsal:

Jasný, ale musím ještě někde splašit nějakého černocha, aby ta fotka byla vyvážená. Kbelík jsem vzal tento, líbí se mi mřížka, kudy propadá bordel...já vím, magor no, ale když už jsou ty vánoce :lol:

https://www.vlesku.cz/set-detailingoveho-kbeliku-s-ochrannou-vlozkou-auto-finesse

Koupil jsi pouze jeden? Jako správný leštič potřebuješ dva. 

Odesláno
před 9 minutami, Foundryman napsal:

Všem je jasný, že to byla DEZA, ale ta patří do Holdingu, takže asi nic...

Teď koukám na Reportéry ČT a už je mi to jasný taky.. Před tím jsem to moc nestudoval, jenom zahlédl v médiích.. Ale hezky to pan ministr, bývalý manager v Agrofertu, vyřešil. Tvl my žijeme v takovým Kocourkově až to bolí..

Odesláno
před 6 minutami, dawe009 napsal:

Tvl my žijeme v takovým Kocourkově až to bolí..

Nepatří to sem, každopádně Kocourkov je slabý slovo, člověku je z toho fakt zle, nejsem nějakej ekolog, ale tohle je fakt prasárna.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...