Radek.VV Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 11 minutami, Xenomorfus napsal: Afri, na te fotce to vypada, jak kdybys pravobokem narazil do ledovce :-D. No jo no, přestal jsem se s ním mazlit, konec konců s malými dětmi to je předem prohraný boj mít auto v pohodě jsem zjistil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Sem mel na mysli ten opticky klam, ze to vypada, jako oboje promackle dvere ;-). (Aspon na mem mobilu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Taky jsem se nejdřív lekl, že to Afri někde promáčknul. Zajímavá fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 2 hodinami, Maxmillian napsal: Taky jsem ho měl rád. Teď ho má rád někdo jiný Už je to nějaký pátek co jsem měl firemní S60 2,4 125kkW ale vždy když vidím tohle cabrio dokaži se soustředit jen na tu anténu. WTF just happened here!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 1 hodinou, Xenomorfus napsal: Sem mel na mysli ten opticky klam, ze to vypada, jako oboje promackle dvere ;-). (Aspon na mem mobilu) Jop, ono to tak skutečně vypadá, strašidelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 @Roland Sands, hele presne.. ta antena bylo hrozny zlo... a pritom to melo ploutev kvuli telefonu a buhvi cemu jeste, ale na radio tam proste museli jebnout ten klacek a taky vubec nechapu proc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 To mi připomíná můj bývalý Lexus SC430. Po zapnutí rádia se vždycky automaticky vztyčil ten prut.. Asi 3x jsem ho v myčce ulomil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 2 hodinami, Maxmillian napsal: @Roland Sands, hele presne.. ta antena bylo hrozny zlo... a pritom to melo ploutev kvuli telefonu a buhvi cemu jeste, ale na radio tam proste museli jebnout ten klacek a taky vubec nechapu proc nesnáším anténní ploutve - toho ignoranta, co to vymyslel a protlačil v automobilovém průmyslu by měli hodit žralokům. U obyčejných aut budiž, tam se hraje na cenu, takže škaredost zas tak nevadí. Ale že to používá i Rolls Royce, co si hraje na čistotu a eleganci? To samé Volvo, Mercedes, BMW ... vlastně je jen pár luxusních automobilek, co to nepoužívají, nebo jsem si toho nevšiml ... Bentley, Porsche. Proč to nemůže být integrované do skel, vnějších zrcátek, nárazníků atp.? Vždyť to je technika, co byla zvládnutá už před 20 lety. Moje S60 má všechny antény skryté - GPS, GSM, FM, TV. Proč to nejde u aktuálních modelů? Prachy? U aut za >1M? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Máš recht Spokojený?Manželka je spokojenější. Já jsem chtěl L200.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Já u Kugy naštestí nemám ani ploutev, ani anténu. Anténa od rádia je v čelním okně, GPS nevím, ale chytá přesně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 nesnáším anténní ploutve -.....Možná si to tam designéři přidali, aby ty jejich auta právě jako žraloci vypadaly, ale když to tak není, tak to nikomu nechybí. C70 ji měla, ale k tomu navíc tam nasrali ten prut, což je teda ještě horší fail. Teda ještě kromě toho, že praskaly světlomety a člověk měl možnost je buď měnit co 2-3 roky nebo do nich udělat dole vrtakem dírky, aby ta voda odtekla (pokud nechtěl vyloženě chovat rybičky). Na BMW, jestli se nepletu, tak ploutev taky nemám a je tam taky kde co včetně TV.Souhlasím s tím, že bez těch různých nádorů je to lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 8 hodinami, eLzyx napsal: nesnáším anténní ploutve - toho ignoranta, co to vymyslel a protlačil v automobilovém průmyslu by měli hodit žralokům. U obyčejných aut budiž, tam se hraje na cenu, takže škaredost zas tak nevadí. Ale že to používá i Rolls Royce, co si hraje na čistotu a eleganci? To samé Volvo, Mercedes, BMW ... vlastně je jen pár luxusních automobilek, co to nepoužívají, nebo jsem si toho nevšiml ... Bentley, Porsche. Proč to nemůže být integrované do skel, vnějších zrcátek, nárazníků atp.? Vždyť to je technika, co byla zvládnutá už před 20 lety. Moje S60 má všechny antény skryté - GPS, GSM, FM, TV. Proč to nejde u aktuálních modelů? Prachy? U aut za >1M? Neporovnatelna kvalita / vsesmerovost signalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 1 hodinou, Zelenina napsal: Manželka je spokojenější. Já jsem chtěl L200. Sent from my iPhone using Tapatalk Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Tajchy pod ladom,,,,,,,na motku zima a štrk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Krása, už ať je teplíčko. Před 14 dny to šlo. Dnes zase kosa jak čert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Ještě jsem zvažoval téma zbraně. Synův úlovek, SPZ v prachuCo je to za ptáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 7 hodinami, ewolucionar napsal: Tajchy pod ladom,,,,,,,na motku zima a štrk.... Parádní fotka Se máš, že tam máte té Tajchy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Ten Evolution je bomba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 2 hodinami, vzduch napsal: Ještě jsem zvažoval téma zbraně. Synův úlovek, SPZ v prachuCo je to za ptáka? Foto "úlovku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se