eskimak Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 před 50 minutami, African napsal: Yes Eskimo expert přes zimáky, mě kontaktovat v případě letnich pneu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 před 11 hodinami, brownwld napsal: Trosku OT: Mate tip kde koupit nejaky kvalitni textilni koberecky na Subaru Outback? DIky. Nech si je rovnou usit, treba zde https://www.tepichy.cz myslim, ze to kdysi nekdo chvalil i tady a ja tam nechaval taky delat uz dvoje a vzdy pekna, kvalitni prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Pánové abych vám do toho s těmi gumami nehodil trošku vidle Jezdím teď “vostrou” nákupní taškou, kterou mám jako náhradní, než budu mít opravé auto a co tam nevidím… Continentaly 215/40 R18 89 W XL a samozřejmě na tu tašku stačí hmotnostní index 89, ale guma je i tak XL A když už, tak hodím i tu tašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Před hodinou, Bells napsal: Pánové abych vám do toho s těmi gumami nehodil trošku vidle Jezdím teď “vostrou” nákupní taškou, kterou mám jako náhradní, než budu mít opravé auto a co tam nevidím… Continentaly 215/40 R18 89 W XL a samozřejmě na tu tašku stačí hmotnostní index 89, ale guma je i tak XL A když už, tak hodím i tu tašku @African co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 V rozmeru 215/40R18 je standartni zatez 85, takze kdyz tam mate zatez 89, tak je samozrejme XL. Proc si nevlezete na stranky jednoho vyrobce, treba Conti, a neporovnate rozmery a znaceni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 před 10 hodinami, Bells napsal: Pánové abych vám do toho s těmi gumami nehodil trošku vidle Jezdím teď “vostrou” nákupní taškou, kterou mám jako náhradní, než budu mít opravé auto a co tam nevidím… Continentaly 215/40 R18 89 W XL a samozřejmě na tu tašku stačí hmotnostní index 89, ale guma je i tak XL Přijeď za mnou do Pece kamaráde a já ti to všechno rád vysvětlím Jinak samozřejmě jak píše Kairos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Pánové abych vám do toho s těmi gumami nehodil trošku vidle Jezdím teď “vostrou” nákupní taškou, kterou mám jako náhradní, než budu mít opravé auto a co tam nevidím… Continentaly 215/40 R18 89 W XL a samozřejmě na tu tašku stačí hmotnostní index 89, ale guma je i tak XL A když už, tak hodím i tu tašku Zase Seat? Ze ty si nedas pokoj…Co mas s Mazdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Kluci, prosím Vás, teď jsem přezul auto na zimní a vrtá mi v hlavě jedna věc - z boku je na pneu napsáno exra load a nevím co s tím? joke :-D:-D:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Mas tomu nakladat, to je predsa jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Neeee....prosiiiiiim..... další stránku na téma xl pneu už neeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 před 7 minutami, Gustaf napsal: Neeee....prosiiiiiim..... další stránku na téma xl pneu už neeeee To už je nuda Gustafko, můžeme rozjet třeba HL...taky zajímavá zkratka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Právě teď, African napsal: To už je nuda Gustafko, můžeme rozjet třeba HL...taky zajímavá zkratka Já už bych raději nic nerozjížděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 před 2 hodinami, exBURN napsal: Kluci, prosím Vás, teď jsem přezul auto na zimní a vrtá mi v hlavě jedna věc - z boku je na pneu napsáno exra load a nevím co s tím? joke :-D:-D:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Chlapci jeste jsou pneu s oznacenim FR, to mate na zimni vecery k badani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 A S2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Já mám loukotě...na mně si neprijdete, holánci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 (upraveno) před 3 hodinami, Kairos napsal: Chlapci jeste jsou pneu s oznacenim FR, to mate na zimni vecery k badani RF bych věděl. Ale FR ?? Edit: Furt Rovně ? Upraveno 22. října 2022 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Fr je něco od Seatu...ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 před 5 hodinami, Kairos napsal: Chlapci jeste jsou pneu s oznacenim FR, to mate na zimni vecery k badani před 5 hodinami, shaggy napsal: A S2? Tady byste mohli najít odpovědi na vaše otázky https://www.rajpneu.cz/zkratky-v-popisu-pneumatik/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Re S2. To som nasiel. Len jaksi nechapem co znamena "snížený obvod pneu z prvovýroby" - akoze je nizsi obvod ako inej gumy v tom rozmere? Nedava mi to zmysel. Resp. "Znížený valivý odpor Optimalizace valivého odporu má vliv na snížení spotřeby paliva. V případě ekonomicky zaměřených vozů jako jsou hybridní nebo elektrická auta se zvyšuje dojezd a jejich efektivita." Obe veci na tej stranke. Pneu je Michelin Primacy 4 z prvovyroby. Auto nie je hybrid ani elektro. Zato tu som nasiel ze "Lowering sound discomfort", co tiez neplati, lebo tie gumy na zlom asfalte hucia dost. Zahada, snad sa tu najde odbornik co mi to vysvelti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se