Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Ja jsem si to zkousel u novy A6. Na dalnici pri bezny rychlosti. Kdyz jsem pustil volant a auto se zacalo blizit k pruhu at vpravo ci vlevo, sytem to jemne srovnal. Pri tretim srovnani pipnul a pri ctvrtem pipal vic a pustil to. Bylo to na rovine. Jako jemna pojistka to vubec neni spatny, prikladu je mnoho - zakoukani do navigace, na spolujezdce, delsi zavreni oci..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvuk dieselu u X5-ky a žravost benzínového motoru. A také zažité zvyky. Malého lanďáka jsem prostě vyměnil za většího. Od včerejška najeto 1250 a zatím panuje spíše nadšení, nežli obyčejná spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Jo tak to je moje snový auto, ten motor je supermazel pro takové auto. X5 mě vydržela rok a něco a stále nějaký drobný problém, ještěže záruka fungovala a nebyl problém s dohadováním se. Q7 4,2 benzín super zvuk, ale na český silnice chudák, no vyměnil jsem to za Pajero a už ho nikdy nechci, přijde zima, auto kucká a potřebuje vyměnit palivovej filtr. Toyota je holt Toyota.

Odkaz ke komentáři

Dneska přezuto,vypucováno a plná připravenost na příští tejden na vokruh.

Přidávam eště fotku před čtrnácti dny na Sosnový s kámošem a NSX.....klouzačka jak prase.

to NSX bylo dle mně jedno z nejlepších subárek, které se kdy vyrábělo. Také jsem na konci 90 let jedno měl, bílé, rv 1996, dovoz SRN...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...