H-B Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Ja jsem si to zkousel u novy A6. Na dalnici pri bezny rychlosti. Kdyz jsem pustil volant a auto se zacalo blizit k pruhu at vpravo ci vlevo, sytem to jemne srovnal. Pri tretim srovnani pipnul a pri ctvrtem pipal vic a pustil to. Bylo to na rovine. Jako jemna pojistka to vubec neni spatny, prikladu je mnoho - zakoukani do navigace, na spolujezdce, delsi zavreni oci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Moc povedeny...a vypada to, ze je to blize seriove vyrobe nez by se mohlo zdat z oznaceni koncept....uvidime pristi rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Máte někdo z Vás zkušenosti s Mercedesem CLK od roku 2003 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 C209 jsem sice neměl, ale pár MB už jo. C209 SBC nemá, měchy taky ne, je to postavený na W203, tak záleží asi jen na motorizaci.Máte někdo z Vás zkušenosti s Mercedesem CLK od roku 2003 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 A s motory to je jak ? Je tam nějaký extra špatný , kterému se vyhnout ? třeba 270CDI , 200kompresor..atdC209 jsem sice neměl, ale pár MB už jo. C209 SBC nemá, měchy taky ne, je to postavený na W203, tak záleží asi jen na motorizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Moc povedeny...a vypada to, ze je to blize seriove vyrobe nez by se mohlo zdat z oznaceni koncept....uvidime pristi rok. Ford-Atlas-Concept-front-three-quarter-4.jpgParáda Kloubiku, s tímhle bych byl u nás na vesnici nejbohatší sedlák, tohle hovado chci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Vy tady samé koncepty a technické finesy, ale jak vidíte tady pan co jsem šel včera okolo na to šel po svém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Jestli je jeden pruh za 10 hp tak máte klucí s těmi MB a BMW problém. :-)Fast stripes - to je ono! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 A ještě k tomu je to Chevrolet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Tak konečně (od včerejška) přezbrojeno: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Tak konečně (od včerejška) přezbrojeno:Gratulace. Nemluvils puvodne o X5? Co te privedlo zrovna k tomuhle? Kvalita silnic..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Zvuk dieselu u X5-ky a žravost benzínového motoru. A také zažité zvyky. Malého lanďáka jsem prostě vyměnil za většího. Od včerejška najeto 1250 a zatím panuje spíše nadšení, nežli obyčejná spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Krásný kus, moc dobrý výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Brno Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Jo tak to je moje snový auto, ten motor je supermazel pro takové auto. X5 mě vydržela rok a něco a stále nějaký drobný problém, ještěže záruka fungovala a nebyl problém s dohadováním se. Q7 4,2 benzín super zvuk, ale na český silnice chudák, no vyměnil jsem to za Pajero a už ho nikdy nechci, přijde zima, auto kucká a potřebuje vyměnit palivovej filtr. Toyota je holt Toyota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Toyotu volí 9 z 10 teroristů - tuším vědí proč . A gratulace, tohle auto se po silnicích moc nevidí a jít do něj místo leštěnek chce rozhodně koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Dneska přezuto,vypucováno a plná připravenost na příští tejden na vokruh.Přidávam eště fotku před čtrnácti dny na Sosnový s kámošem a NSX.....klouzačka jak prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 ...tož pěkný Subo.... ta bílá mu sekne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Dneska přezuto,vypucováno a plná připravenost na příští tejden na vokruh.Přidávam eště fotku před čtrnácti dny na Sosnový s kámošem a NSX.....klouzačka jak prase.to NSX bylo dle mně jedno z nejlepších subárek, které se kdy vyrábělo. Také jsem na konci 90 let jedno měl, bílé, rv 1996, dovoz SRN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 to NSX bylo dle mně jedno z nejlepších subárek, které se kdy vyrábělo. Také jsem na konci 90 let jedno měl, bílé, rv 1996, dovoz SRN... Bych řekl, že to NSX nebude "subárko"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Obávam sa, že NSX nie je Subaru, ale Honda :-) Asi máš na mysli Subaru SVX, to bolo zábavné auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se