Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to se tam vyřádíš ve všech směrech... Krom super jídel vyráběných na místě se tam dá pořídit všechno, z čeho tam vaří, a hromada dalšího... Super jsou jejich předpřipravená marinovaná masa, nebo hromada ne zcela zvyklých papriček, ať už čerstvých, nebo nakládaných. Můj tajný tip jsou žluté "banana peppers" - relativně mild, ale strašně chutný papričky. :)

Tortilly pro prakticky všechny české mexické restaurace vyrábí právě tihle pánové (už asi 15 let - tím si vydělali na celý ten obchod), takže ani s těmi tam nemůžeš šlápnout vedle...

No prostě - dobrou chuť! :)

Odesláno
  V 20. 1. 2016 v 12:28, carpaccio napsal:

Tak to se tam vyřádíš ve všech směrech... Krom super jídel vyráběných na místě se tam dá pořídit všechno, z čeho tam vaří, a hromada dalšího... Super jsou jejich předpřipravená marinovaná masa, nebo hromada ne zcela zvyklých papriček, ať už čerstvých, nebo nakládaných. Můj tajný tip jsou žluté "banana peppers" - relativně mild, ale strašně chutný papričky. :)

Tortilly pro prakticky všechny české mexické restaurace vyrábí právě tihle pánové (už asi 15 let - tím si vydělali na celý ten obchod), takže ani s těmi tam nemůžeš šlápnout vedle...

No prostě - dobrou chuť! :)

po vikendu poreferuji. :)

Odesláno

V Brne je dobra restaurace Cola Transport. Je to sice na kraji Brna ale kdyz mame cas a prolitavame Brnem tak se tam vzdy stavime. Chutna jidla,ochotny personal,pekne prostredi.

Odesláno

Las Adelitas můžu jen doporučit...míval jsem kancelář v americký, takže vyzkoušeno nesčetněkrát;-)

Odesláno

Kolegové, byl by nějaký tip na dobrou vege restauraci v Praze? Coby masožrout se v tomhle segmentu neorientuju, znám jen Lehkou hlavu a ta je na mě trochu moc v centru (pořád narváno, příliš mnoho stolku a židlí na daný prostor)...

Odesláno

Potřebuješ, aby byla úplně vege, nebo jen aby se tam dobře najedl vegetarián? Pokud to druhý, mrkni na restauracepodolka.cz - jsou u řeky v Podolí (v yacht klubu, takže opravdu těsně nad hladinou), vařej velmi dobře a menu maj udělaný tak, že vegetariáni maj celkem na výběr. Mě u nich vždycky chutnalo, pravda v restauraci jsem měl vždycky spíš maso, ale pár těch jejich vege věcí jsem měl na trzích a taky dobrý. Nově maj ještě pobočku v Karlíně, ale tu jsem zatím nezkoušel.

Odesláno

Nemusí být striktně vege, podolka vypadá na fotkách fajn, by mohla vyhovovat, díky za tip.

Ještě někdo nějaký tip?

Odesláno
  V 20. 1. 2016 v 12:31, KFL napsal:

My vždycky na mexiko chodili do Cantiny - božsky tam vařej, nebo aspoň nám to vždycky chutnalo, a maj bezva koktejly.

http://www.restauracecantina.cz/

Souhlas. Cantina na Újezdě nikdy nezklamala. A mají tam i slušný tequily a rumy. Jen je to tam dost malý a bez rezervačky není téměř šance.

Odesláno

Curry house je fajn, dobře tam vaří, ale ta obsluha je bídná....při poslední návštěvě stál indický pikolík s prstem v nose za barem tak dlouho, že se majitel sám hecnul, a ten prázdný talíř mi ze stolu odnesl po 10 minutách sám . V hospodě byli 3 lidé....

Tahle má na Zomato nejlepší hodnocení... https://www.zomato.com/cs/praha/indian-by-nature-karl%C3%ADn-praha-8

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...