Maxel Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Už to lustruju Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 V 5. 7. 2020 v 10:08, kvejkr napsal: U Kašpárka dobrá plzeň i fajn jídlo. DSPBCh tam chodil 3 roky. Teď už druhým rokem nikoli. Obsluha zkokotovatěla. Za mne palec dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 V 3. 7. 2020 v 19:32, Violoncello napsal: Pizzerie West na Náměstí Bratří Synků a nejlepší kuřecí křídla. Medová a pikantní, či mix obou. Jo, akorát se mi tam jednou pokusili vrátit falešný pětikilo vytištěný inkoustovkou. Od té doby jsem tam radši nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 V 11. 7. 2020 v 21:52, DavidLC napsal: Co dodat, chuťově paráda Dik za tip! Jsme se tam dneska stavili na veceri. Jidlo teda fakt pecka. Jediny co je tam moc spatny je, ze si clovek pripada jako kdyby sedel uprostred chliva jakej je tam smrad. Rikali, ze maji plnej hotel, ale ja teda vubec nechapu co tam ty lidi jezdi delat ... snad jedine http://farmanazazitky.cz/produkt/jizda-traktorem-s-fekalnim-vozem/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 před 20 minutami, Maxmillian napsal: Dik za tip! Jsme se tam dneska stavili na veceri. Jidlo teda fakt pecka. Jediny co je tam moc spatny je, ze si clovek pripada jako kdyby sedel uprostred chliva jakej je tam smrad. Rikali, ze maji plnej hotel, ale ja teda vubec nechapu co tam ty lidi jezdi delat ... snad jedine http://farmanazazitky.cz/produkt/jizda-traktorem-s-fekalnim-vozem/ Na sezení na terase to fakt není a nebylo... Ale vnitřek býval o.k. byl jsem tam po delší době a máš pravdu. Asi se rozšiřují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Za nás je fajn La Paz v Berouně. Nejsem milovník Morugy a jiných chilli pochutin. Takže za nás jednička a děti mlaskaly rovněž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 před 14 hodinami, DavidLC napsal: Na sezení na terase to fakt není a nebylo... Ale vnitřek býval o.k. byl jsem tam po delší době a máš pravdu. Asi se rozšiřují... Jj, na terase je to za trest, ale třeba to má někdo rád. Jídlo super, ale taky jsem se tam už "spálil". Oni to tam fakt měli skoro pořád plný....různý instituce tam pořádají školení, semináře atd. Tvl, jednou mě tam nechali čekat na placení než odbaví školení pojišťovny...no byl jsem už pak nasran.j a dost nepříjemnej...na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Já přemýšlím, že bych tam udělal team building. A poslal tam jen ty co mě serou. A nepředplatil jim jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Tip / doporučení na dobrou hospodu / restauraci v Třeboni nebo blízkém okolí? Předem díky, pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 V 15. 7. 2020 v 13:53, Maxmillian napsal: Já přemýšlím, že bych tam udělal team building. A poslal tam jen ty co mě serou. A nepředplatil jim jídlo. :-):-):-) na tebe pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 před 2 hodinami, geometr napsal: Tip / doporučení na dobrou hospodu / restauraci v Třeboni nebo blízkém okolí? Předem díky, pánové! Před lety se nám líbilo tady: https://www.rizekprespultalire.cz/kopretina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 V 24. 8. 2010 v 13:33, dagou napsal: Plzeň, Bezručova - Anděl Vegetarian Restaurant. Za dobrý ceny slušný vegetariánský jídlo v hezkém prostředí. A opatro níž o dům vedle Anděl Café. Konečně mají i moji oblíbenou Jamaica Blue Mountain. Plzeň, roh Zbrojnické a Kopeckého sadů - El Cid - Španělská a francouzská kuchyně, výběr z dobrých vín a degustační večery. To vše za velmi dobrou cenu. Doporučit el cid je skoro nemožné. Ale zase to vysvětluje to vege bistro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marapis Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 před 23 hodinami, geometr napsal: Tip / doporučení na dobrou hospodu / restauraci v Třeboni nebo blízkém okolí? Předem díky, pánové! Lišov pár km od Třeboně Restaurace Na obci Třída 5.května 139/156 Lišov 373 72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Pánové, nedaří se mi nic najít. Tip na restauraci se zahrádkou kolem Karlovarský, řekněme mezi Strašecí a Varama? Velmi bych ocenil dětský hřiště, aspoň nějakou tu klouzačku, dobrý jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 To jsem zvědavej co Ti kdo poradí, mě napadá jen U Lípy v Krušovicích, ale dětský hřiště se jistě nekoná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Rozumná kuchyně je Na Šustne v Krupé, ale myslím, že také bez dětského hřiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Možná ještě pivovar Chýše, ale na zahrádku si nepamatuji jak vypadala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Diky panove. Jo, na tyhle jsem koukal (teda Krusovice znam a tam mi to moc nejede), ale jinak s tim hristem asi nepochodim. No, treba jeste prijde nejakej zazracnej tip:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 2 hodinami, Andrew napsal: Možná ještě pivovar Chýše, ale na zahrádku si nepamatuji jak vypadala Na Chysi jsem slyšel chválu...prý i pivko výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Na Chysi jsem slyšel chválu...prý i pivko výborný.Prokop je vynikající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se