Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 5. 7. 2020 v 10:08, kvejkr napsal:

U Kašpárka :) dobrá plzeň i fajn jídlo. 

DSPBCh tam chodil 3 roky. Teď už druhým rokem nikoli. Obsluha zkokotovatěla. Za mne palec dolů.

Odesláno
V 3. 7. 2020 v 19:32, Violoncello napsal:

Pizzerie West na Náměstí Bratří Synků a nejlepší kuřecí křídla. Medová a pikantní, či mix obou. 

Jo, akorát se mi tam jednou pokusili vrátit falešný pětikilo vytištěný inkoustovkou. Od té doby jsem tam radši nešel. 

Odesláno
V 11. 7. 2020 v 21:52, DavidLC napsal:

Co dodat, chuťově paráda 🙂

Dik za tip! Jsme se tam dneska stavili na veceri. Jidlo teda fakt pecka. Jediny co je tam moc spatny je, ze si clovek pripada jako kdyby sedel uprostred chliva jakej je tam smrad.

Rikali, ze maji plnej hotel, ale ja teda vubec nechapu co tam ty lidi jezdi delat ... snad jedine http://farmanazazitky.cz/produkt/jizda-traktorem-s-fekalnim-vozem/

Odesláno
před 20 minutami, Maxmillian napsal:

Dik za tip! Jsme se tam dneska stavili na veceri. Jidlo teda fakt pecka. Jediny co je tam moc spatny je, ze si clovek pripada jako kdyby sedel uprostred chliva jakej je tam smrad.

Rikali, ze maji plnej hotel, ale ja teda vubec nechapu co tam ty lidi jezdi delat ... snad jedine http://farmanazazitky.cz/produkt/jizda-traktorem-s-fekalnim-vozem/

Na sezení na terase to fakt není a nebylo... 😞 Ale vnitřek býval o.k. byl jsem tam po delší době a máš pravdu. Asi se rozšiřují...

Odesláno

Za nás je fajn La Paz v Berouně. Nejsem milovník Morugy a jiných chilli pochutin. Takže za nás jednička a děti mlaskaly rovněž.

IMG_20200713_185544.jpg

IMG_20200713_191603.jpg

IMG_20200713_191608.jpg

IMG_20200713_191611.jpg

Odesláno
před 14 hodinami, DavidLC napsal:

Na sezení na terase to fakt není a nebylo... 😞 Ale vnitřek býval o.k. byl jsem tam po delší době a máš pravdu. Asi se rozšiřují...

Jj, na terase je to za trest, ale třeba to má někdo rád😅. Jídlo super, ale taky jsem se tam už "spálil". Oni to tam fakt měli skoro pořád plný....různý instituce tam pořádají školení, semináře atd. Tvl, jednou mě tam nechali čekat na placení než odbaví školení pojišťovny...no byl jsem už pak nasran.j a dost nepříjemnej...na ně.

Odesláno
V 15. 7. 2020 v 13:53, Maxmillian napsal:

Já přemýšlím, že bych tam udělal team building. A poslal tam jen ty co mě serou. A nepředplatil jim jídlo.

:-):-):-) na tebe pozor 🙂

Odesláno
V 24. 8. 2010 v 13:33, dagou napsal:

Plzeň, Bezručova - Anděl Vegetarian Restaurant. Za dobrý ceny slušný vegetariánský jídlo v hezkém prostředí. A opatro níž o dům vedle Anděl Café. Konečně mají i moji oblíbenou Jamaica Blue Mountain.

Plzeň, roh Zbrojnické a Kopeckého sadů - El Cid - Španělská a francouzská kuchyně, výběr z dobrých vín a degustační večery. To vše za velmi dobrou cenu.

Doporučit el cid je skoro nemožné. Ale zase to vysvětluje to vege bistro :D

Odesláno
před 23 hodinami, geometr napsal:

Tip / doporučení na dobrou hospodu / restauraci v Třeboni nebo blízkém okolí? Předem díky, pánové!

Lišov pár km od Třeboně

Restaurace Na obci
Třída 5.května 139/156
Lišov 373 72

Odesláno

Pánové, nedaří se mi nic najít. Tip na restauraci se zahrádkou kolem Karlovarský, řekněme mezi Strašecí a Varama? Velmi bych ocenil dětský hřiště, aspoň nějakou tu klouzačku, dobrý jídlo.

Odesláno

Rozumná kuchyně je Na Šustne v Krupé, ale myslím, že také bez dětského hřiště

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...