Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Afri: Ty zapijis ibalgin pivem? To jako fakt?

Ráno mě vzbudil budík, tak sem asi 5 minut přemejšlel proč jsem si nařídil budíka v Sobotu, no pak mi došlo že mě včera napadlo že se kouknu do hodinkovýho musea v Glashütte, tak sem teda vyrazil. No a nebylo to vůbec špatný, teda zajímavější by bylo kdybych znal ty části hodinek i anglicky nebo německy, to bych si třeba i něco přečetl (českej telefon za 2 eura u ucha držet odmítam). A po cestě domů jsem se zasekl na celý odpoledne v Sächsische Schweiz, tam to bylo celkem pěkný. Jenom mě štve že jsem si to víc nepřipravil a nenaplánoval to líp, na netu jsou hezčí fotky než jsem dneska viděl naživo, tak až tam příště budu potřebovat tak se tam podívam pořádně. Jo, nenapadá někoho proč tam potřebovat? Glashütte už mam za sebou, co je tam ještě zajímavýho? (Ještěd, ZOO a aquapark Babylon mě moc nezajímají.)

30884455_229751401105709_707634679930421

31108461_1830391850595928_53482678459249

Odesláno (upraveno)

Ještěd, ZOO a aquapark Babylon mě moc nezajímají.

Tak to je prave ta chyba = neozvat se liberecké buňce a přijít o setkání s bezva partou lidi ;-)

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno (upraveno)

Dyš já sem asi asociál. Ani fb nemam (a nikdy neměl). A když už někde nějaký nový lidi potkam tak většinou nevim o čem se bavit, tak se radši moc nesetkávám. :D

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno (upraveno)

Maximalne tu nohu z boty vecer vystrihas, tak doufam, ze tech plzni mas sebou dost :-))

Něco podobného jsem zažil s lyžákama :-) Včera na pohodu, nohy mám vcelku pevné a večer byla noha sice bolavá ale otok skoro pryč. Ono je kolikrát lepší pohyb než klid a danou část těla rozhýbat, včera se povedlo a dnes můžu i na kolo :-)

To zc: Na ibalgin pivo piju, ano. Ale je to pro mě vzácná pilule a papám skoro stejně často jako kaviár :-) To už musí opravdu být....

Upraveno uživatelem African
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jedu si to dneska se svým F-350 pro hlínu, říkám chlapovi dej mně tunu. Přijel nakladač, něco tam hodil a chlap na váze povídá: Máte tam teda 2,2 tuny, jo? Tak jedu po městě z dvouma tunama hlíny a cejtím smrad. Říkám si - spojka smrdí jinak... Tak zastavím, votevřu kapotu a vyrazily půlmetrový plameny. :D Vlítnu někam do dvorku, tam konvička, tak sem jí tam šplejch a hotovo. Zkrat na kabelech vod alternátoru. Tak sem je uštípal, zavřel kapotu a na baterku si to z hlínou valím dál. Takže potěšilo mě, že nemusím ty dvě tuny hlíny přehazovat někam na vozejček. 

Odesláno

Jedu si to dneska se svým F-350 pro hlínu, říkám chlapovi dej mně tunu. Přijel nakladač, něco tam hodil a chlap na váze povídá: Máte tam teda 2,2 tuny, jo? Tak jedu po městě z dvouma tunama hlíny a cejtím smrad. Říkám si - spojka smrdí jinak... Tak zastavím, votevřu kapotu a vyrazily půlmetrový plameny. :D Vlítnu někam do dvorku, tam konvička, tak sem jí tam šplejch a hotovo. Zkrat na kabelech vod alternátoru. Tak sem je uštípal, zavřel kapotu a na baterku si to z hlínou valím dál. Takže potěšilo mě, že nemusím ty dvě tuny hlíny přehazovat někam na vozejček. 

Klid anglického gentlemana  :lol2:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

6-7-6 umím zapojit i já, tohle bude dvakrát 6+6?

No asi jo, 2x6 ale voni s tím ty ostatní kabely moc nesouvisely - to bylo posílanejch 230 dál.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

ty mas 90-97 fordku?

Jasně, stylový farmářský vůz. Akorát je to 87-91, osmá generace. 1990 5.8 Windsor EFI.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...