Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pocasi dobry, teda parkrat sprchlo ale jinak super. Dvojnasobna utrata = polovicni zabava. Celkove sem si prisel spis jak oslicek pokazdy kdyz jsem nekde platil, prijedem domu a druhy den ze se se mnou rozchazi ze pry jeden vylet po tom vsem nepomuze (zas, uz to ani neberu vazne, ted zmizla k rodicum). Horsi je ze mame rocniho kluka, to me sere uplne nejvic. Ona je takovy pohodlny typ co by nejradsi nic nedelal, sedel na zahrade s cigarkem v puse kolem kamosek a nemyl ani nadobi, dite je prostredek vydirani typu "jestli se ti to nelibi, my se odstehujem". Takze me to zas tolik nesere, jen ten malej no. Priste (uz mam naplanovane i kdy) jedu do Alp sam, to si clovek aspoň odpočine.

Jo, vim, špatný vlákno. Co mě dnes potěšilo, hmm. Včera jsem si nechal v Plzni ozonem vyčistit klimatizaci za 2 stovky a ještě jsem dostal přednášku o všem na co jsem se zeptal, to mi udělalo velkou radost, už to nesmrdí. :)

Nedáme někdy pivo  :cheers:

Odesláno

Hele, máme tu ambasadory různých značek ( Festina,...... ), politické a debatní mírotvůrce (........ ), jazykovědce ( ......... ), tak proč bych já, rodilej životní a vztahovej zkrachovalec, nemohl posloužit radou a činem ? :cheers: 

Dnes mě to popíchnutí na konci pracovní doby docela pobavilo, díky všem.

Odesláno

Hele Kuncáku zase brzdi, tady už končí veškerá legrace. Jedna věc je občas proplesknout nějakou ženskou, ale vyhrožovat tady kamarádům to už je přes čáru ne ? :-)

Odesláno

Právě jsem dodělal brsal. Ano, 1:15. Ale včera hodová, dnes popravky... 

První hodnocení od strávníků- "excelent", nic jiného jsem nečekal, ale potěší, že..

Máme to doma teď docela divoké- máma za 10 dní státnice, mladá zkouškové ve třeťáku na právech a malá čerstvě po úspěšných přijímačkách na gympl..takže mě zbyla kuchyň :) ale mám ty holky moc moc šikovné!

A včera s "malou" oficiálně  poprvé na bigbítě.. to byla pařba!  Jen mě tam zapomněla a já přišel i s čersvýma rohlíkama..

Odesláno

Dnes mám soubor neskutečných radosti

Narodila se nám holčička :)

Je fit a boží :)

Manželka je taky v pohodě, což po prvním nešlo říct.

Sestry a doktoři v nemocnici super, což poprvé taky nešlo říct.

Odesláno

Gratuluji, pořádně to oslav a hlavně ať je holka zdravá. :-)
Odesláno

Gratulace! My máme termín za 14 dní :)

Odesláno

Jančura dostává na frak od Flixbusu a hned si stěžuje na jejich praktitky :D (přitom přesně ty samé před lety sám používal).

Takže mě vlastně potěšila karma :)

Odesláno (upraveno)

Klidne nekdy muzem, ale do Plzne to mam asi sto kiláků, az tam budu mit cestu tak dam vedet. Kdyztak mi hod tel do SZ. :)

Já jsem z Prahy? Co bych dělal v Plzni :D

Upraveno uživatelem Andrew
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...