Xenomorfus Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Prave naopak, musel se trochu oholit :-)).Xeno sorry :-).:-D. Omluva prijata ;-). Si to rekneme nekdy na vandru ;-).
lindys Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Vzal jsem si homeoffice, abych mohl čekat na balík a je tu :-) Odesláno z mého H4213 pomocí Tapatalk
Xenomorfus Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Moc mne potesil telefonat z Anglie. Na druhe strane mistni gentleman "little_w". Spolutvurce limitky "Nu pagadi". Pro mne intenzivni zazitek, nebot shodou okolnosti uz mam limitku doma a videl sem, co kluci dokazali. Cely svycarsky hodinarsky svet se svyma limitkama by se k nim mel chodit ucit, jak se to ma delat. Udelal mi moc hezky (nejen) patek.
Xenomorfus Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Fotky budou zitra vecer, kdy je oficialni predani limitky na sraze limitkaru. Soucasne "predprodukcni" kkusy jsou tabu ;-)
lindys Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 U mě to jsou nový Géčka na takový to víkendový šlechtění baráku :-) Odesláno z mého H4213 pomocí Tapatalk
luka Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Že došly židle na zahradu objednaný v červnu z Itálie.Zaplatil jsem, ale ne Paypalem apod., a prodejce nekomunikoval..., už jsem to odepsal, když jsem blbej, tak mi to patří...No a dneska přišly- je vidět, že i na blbce se občas usměje štěstí!
African Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 (upraveno) Jsem poprvé v životě použil po Praze Uber a koukám jak to mají vychytaný, o ceně ani nemluvě ale celý ten systém je parádní :-) Dojezdový čas při třech odvozech do pěti minut. Zkusil jsem to i hromadnou, copak Metro na pohodu, ale pak ty přecpaný busy, no ty vole, vedle mě pochcanej žebrák stál, za mnou si nějakej Abdul pouštěl nějakou teroristickou muziku, jenom jsem čekal kdy nás vyhodí do luftu, a už jsem stahoval Uber :-) Doporučuji a YPO, vůbec ale vůbec nechápu jak to dáváš... :-) Upraveno 23. listopadu 2018 uživatelem African
siwi Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Dá se na to zvyknout. Teda, spíš se to člověk naučí odfiltrovávat.
Maxel Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Já jezdim přes Liftago a taky zatim bez ztráty kytičky.
Návštěvník eloga Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 že už bude snad skutečná zima - mráz a sníh jsou potřeba, a jsou skoro za dveřmi.
colommbo Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 K zimě zima a sníh prostě patří, mně osobně by těšil (abych nebyl zcela mimo vlákno) hlavně ten sníh (nebo i déšť), ale hodně, aby se vrátila voda do studní. V zimě tu napadlo naposledy před šesti lety, od té doby téměř nic, suchý léto letos začalo už v dubnu a voda je pryč...
Melly Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Mačeta podepsaná Danny Trejem aka Mačetou.
jonyyy Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Super, hned bych si ji pověsil na zeď. Jaký má původ?
Povidláček Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Melly: To je ta, jak jí házel do kola štěstí ne?
Melly Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Danny je tu na natáčení reklamy, tak jsem podstrčl kolegům mačetu, ať mi jí nechají podepsat :-)
Americkej Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Mačeta podepsaná Danny Trejem aka Mačetou. Kura ta je boží!
jonyyy Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Danny je tu na natáčení reklamy, tak jsem podstrčl kolegům mačetu, ať mi jí nechají podepsat :-)Dannyho mám rád. Mačetu závidím - dobrý úlovek. Před pár lety jsem se s kamarádem procházel Na Příkopech a diskutovali jsme o filmu Hra. Najednou před námi prudce zastavila limuzína a vystoupil z ní Michael Douglas (celkem nám ta náhoda vyrazila dech). Zrovna se po dlouhé době chystám do Prahy, zkusím postup zopakovat s Od soumraku do úsvitu.
Melly Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Díky kluci. I maličkosti umí udělat radost. :-)
Waya03 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Hladký průběh akce na celnici, doufám že post do druhého vlákna co mě naštvalo nebude následovat zakrátko až to v kanclu rozbalím :-)
Doporučené příspěvky