Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc mne potesil telefonat z Anglie. Na druhe strane mistni gentleman "little_w". Spolutvurce limitky "Nu pagadi". Pro mne intenzivni zazitek, nebot shodou okolnosti uz mam limitku doma a videl sem, co kluci dokazali. Cely svycarsky hodinarsky svet se svyma limitkama by se k nim mel chodit ucit, jak se to ma delat. Udelal mi moc hezky (nejen) patek.

Odesláno

Že došly židle na zahradu objednaný v červnu z Itálie.

Zaplatil jsem, ale ne Paypalem apod., a prodejce nekomunikoval..., už jsem to odepsal, když jsem blbej, tak mi to patří...

No a dneska přišly- je vidět, že i na blbce se občas usměje štěstí!

Odesláno (upraveno)

Jsem poprvé v životě použil po Praze Uber a koukám jak to mají vychytaný, o ceně ani nemluvě ale celý ten systém je parádní :-) Dojezdový čas při třech odvozech do pěti minut. Zkusil jsem to i hromadnou, copak Metro na pohodu, ale pak ty přecpaný busy, no ty vole, vedle mě pochcanej žebrák stál, za mnou si nějakej Abdul pouštěl nějakou teroristickou muziku, jenom jsem čekal kdy nás vyhodí do luftu, a už jsem stahoval Uber :-) Doporučuji a YPO, vůbec ale vůbec nechápu jak to dáváš... :-)

Upraveno uživatelem African
Návštěvník eloga
Odesláno

že už bude snad skutečná zima - mráz a sníh jsou potřeba,  a  :newyear:  jsou skoro za dveřmi.

Odesláno

K zimě zima a sníh prostě patří, mně osobně by těšil (abych nebyl zcela mimo vlákno) hlavně ten sníh (nebo i déšť), ale hodně, aby se vrátila voda do studní. V zimě tu napadlo naposledy před šesti lety, od té doby téměř nic, suchý léto letos začalo už v dubnu a voda je pryč... :(

Odesláno

Danny je tu na natáčení reklamy, tak jsem podstrčl kolegům mačetu, ať mi jí nechají podepsat :-)

Dannyho mám rád. Mačetu závidím - dobrý úlovek. Před pár lety jsem se s kamarádem procházel Na Příkopech a diskutovali jsme o filmu Hra. Najednou před námi prudce zastavila limuzína a vystoupil z ní Michael Douglas (celkem nám ta náhoda vyrazila dech). Zrovna se po dlouhé době chystám do Prahy, zkusím postup zopakovat s Od soumraku do úsvitu. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...