mondeo2 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 No já to tušil, že to tak dopadne. Prostě jsi se zalekl čerstvého vzduchu..............
African Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 V 14. 3. 2016 v 18:22, mondeo2 napsal: No já to tušil, že to tak dopadne. Prostě jsi se zalekl čerstvého vzduchu.............. Zítra hlásí mráz, takže se bojím že už se nevymluvím :-( Kluci lezou, ale já se zatím úspěšně vymlouvám že mám děcka, chi chi
mondeo2 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 jo tady by podle těch našich meteorogů mělo taky sněžit...................tedy prej.............ale nevím, zatím klid.....Tak užívej, a nenech se vyrvat z pohodlí toho lehátka..................
kuncák7 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 V 14. 3. 2016 v 18:26, African napsal: Zítra hlásí mráz, takže se bojím že už se nevymluvím :-( Kluci lezou, ale já se zatím úspěšně vymlouvám že mám děcka, chi chiChci report z kopce a ne koukat na to, jak si tam ležíš a válíš si šunky :-). Čekám jako obvykle na fotky, vždyť víš....
Gustaf Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Afri už zaujal pozici a už ji nezmění :D
hufnor Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Mě dneska po ránu potěšilo, že fórum kromě své primární funkce aplikace hodinkového obsahu závislákům přímo do žíly plní zodpovědně taky funkci sekundární, tedy vytváření komunity, trhlé rodinky, která si navzájem vypomůže. K tomu jsem dospěl po pročtení heppyendu vlákna, ve kterém jeden zoufalý kolega řešil problém z neodstranitelností lidského odpadu ze svého nájemního bytu. V mnoha oblastech dneska člověk najde za vteřinu 1565 kontaktů, ale v těch je zatraceně těžké najít "řemeslníka" s profesionálním přístupem, takže není nad osobní doporučení.Moc mě potěšilo, že statisticky daná různorodost členské báze fóra do pár dnů vyplodila spolehlivého "pana Wolfa", který potenciálně nekonečnou patálii promptně vyřešil.Gratuluju hlavním postavám, děkuju fóru.
M3maniac Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Sem tam je se třeba flákat a vypnout Afri už je bílo i u nás na severu....
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Motivační dopis uchazeče o práci.... Já ho snad vezmu.... Vážený náborový týme,S velkým nadšením píšu tuto žádost o tuto pozici, protože věřím, že bych mohl být přínosem pro váš tým. Zrovna tak by mi bylo velkou ctí, stát se součástí něčeho tak velkého, jako je právě vaše společnost. Dovolte mi tedy, abych se představil.Jsem mladý dravec,který se ale nežene slepě za profitem a slávou, své počínání stavím na férových dohodách, kvalitně odvedené práci a zákonech divočiny. Vždy si stojím za svým a loajalita s respektem jsou u mě na prvním místě. Kladu si vysoké cíle a při jejich dosahování mi nevadí přisnést jakékoliv oběti. Problémy, překážky či hranice jsou pro mě výzvy, které vždy se zápalem příjmám. Když neobstojím s hrdostí příjmám porážku a chyby jsou mojí učebnicí.Tímto typem člověka jsem se stal díky mé praxi, a jak uvidíte z mého životopisu, drápy jsem si za poslední roky brousil na různých obchodních pozicích v malých i velkých společnostech. Dokonce i obory byly zcela odlišné. Poznal jsem spoustu inspirativních lidí, navštívil moře zajímavých míst a vstřebal obrovské množství informací.Přestože se nepovažuji za nejchytřejšího, nejzkušenějšího ani nejcharismatičtějšího kandidáta, můžu s klidným svědomím říct, že mám neobyčejně vyvinutou schopnost koncentrace, vytrvalosti a spolehlivosti.To vše by ze mě mělo dělat vhodného kandidáta, proto bych velmi uvítal šanci, si s vámi promluvit osobně a rovněž budu vděčný, když si můj životopis ponecháte a vzpomenete si na něj, až bude další možnost se potkat. S úctou,
Klotzman Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 To je tak úžasně všeobecný, že si to snad zkopnu, kdyby náhodou někdy... S tím se může člověk hlásit na generála ČEZu i hajzlbábu
Zlý Jabko Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Na druhou stranu ta motivačka splnila účel, všiml sis ho
SCIFI Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 A chce makat. Což se nedá říct o kazdym kdo chce práci.
Filip.J Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Však je to ve vlákně "Co mě potěšilo", ne? Vždyť z toho motivačního dopisu stříká energie a nadšení, mně se to líbí. Konkrétní zkušenosti a dovednosti do toho nepatří, ty jsou v CV a potom se to podrobně probere nebo i přímo otestuje při pohovoru... ne?
Rudykopalsson Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 A já si vždycky lámal hlavu, co napsat do motivačního dopisu. Teď už vím, že všechno:-)
Sphinxx Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 V 14. 3. 2016 v 16:15, M3maniac napsal: Omega Gemini IV.K modré jsem velmi opatrný, ale tohle je super kombinace! Člověče všímám si, že máš samá chrona, používáš to vůbec nebo to máš, jako já na parádu ?
Návštěvník Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 V 15. 3. 2016 v 10:51, Filip.J napsal: Však je to ve vlákně "Co mě potěšilo", ne? Vždyť z toho motivačního dopisu stříká energie a nadšení, mně se to líbí. Konkrétní zkušenosti a dovednosti do toho nepatří, ty jsou v CV a potom se to podrobně probere nebo i přímo otestuje při pohovoru... ne?Já teď nevím, jestli si děláte srandu, nebo ne ? V motivačním dopise má být právě něco konkrétního ještě ideálně co se vztahuje k té dané firmě. Za frázi typu: chci pracovat v tak velké firmě jako je ta Vaše. Si nezaslouží zaměstnat ani na recepci. Navíc si to často odporuje v těch úvahách. Moře inspirativních místNačerpal spoustu informacíSpoustu zajímavých lidí Sračka
sery.vlk Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Vojto, vždyť je zábavnej, moh by do party zapadnout, já bych se s ním osobně vidět chtěl.
Filip.J Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Tady už jsou krásně vidět ty různé představy a požadavky zaměstnavatelů Jinak já si dělám srandu skoro vždycky a ze všeho, ale můj humor je tak jemný, že je ho málokdy poznat
Návštěvník Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 (upraveno) Ok jsem ochotný se vsadit, ať ho km.mk pozve na pohovor a vsadím boty, že nebude znát ani co ta firma dělá a nebude připravený. ( pokud ovšem nepracuje v telefonice, tam bude nejspíš vědět, že je to něco s mobilama) Takovému dopisu se nemusel věnovat, nemusel si nic projít a je to na tom vidět. Podle mě je to diletantství. A ano, jestli hledáte někoho kdo se umí z něčeho vykecat, tak tohle bude velmi pravděpodobně ten typ. P.S.: nejde mi o to se hádat, celkem by mě to taky zajímalo. Ale z tohohle dopisu mám prostě úplně jasně takový dojem Upraveno 15. března 2016 uživatelem vojta1
mondeo2 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 To jak hnusně pozitivní, že jsem z toho dostal depresi...............
Doporučené příspěvky