Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak nie zrovna dnes. Je tomu mesiac.

blahopřeji, ale počkej až to bude 25let  .................

jak s oblibou říkám tý mojí : jsme spolu už čvrt století  tak jestli by to nechtělo nějakou změnu............prej jsem blbej.............že prej kdo by mě chtěl.   :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

blahopřeji, ale počkej až to bude 25let  .................

jak s oblibou říkám tý mojí : jsme spolu už čvrt století  tak jestli by to nechtělo nějakou změnu............prej jsem blbej.............že prej kdo by mě chtěl.   :D

ked na mne zena zbada, ze opat raz rozmyslam nad niecim dobrodruznym, tak mi hovori: "som strasna, stara a tlsta, ze? uplne nemozna, ze? a vies preco? vies? NO LEBO NA VIAC NEMAS!" :)

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Jak jsem si před chvilkou "vychutnal" jednoho notorickýho stěžovatele. Já byl tak asertivní, že mě to samotnýho překvapilo a on se zalkl málem vztekem a zavěsil :lol2: . Mám fakt škodolibou radost.

Odkaz ke komentáři

Dneska mne potesilo, ze moje herni klabosnice, do ktere sem si vcera nalil pivo uz vystrizlivela a funguje jak ma ;-)  :cheers:

Já ti to samozřejmě přeju. Ale když jsem si do té své onehdá nalil čaj, tak následující asi 3 dny taky statečně fungovala a pak některá tlačítka zcela zemřela a nereagovala vůbec na nic... Ovšem nechci tě strašit, tvůj případ to jistě nebude :D

Odkaz ke komentáři

Já ti to samozřejmě přeju. Ale když jsem si do té své onehdá nalil čaj, tak následující asi 3 dny taky statečně fungovala a pak některá tlačítka zcela zemřela a nereagovala vůbec na nic... Ovšem nechci tě strašit, tvůj případ to jistě nebude :D

Jo, to je klasika...nastesti mam pro takove pripady doma dostatek lihu a hned sem ju vykoupal v lihu...tak uvidime zda dostatecne ;-)...dam vedet.

Odkaz ke komentáři

Ja denaturak taky ne!  :fyou: ... musim "zaklepat"  :frusty: , ze za poslednich cca 5 let se mi to u elektroniky vyplatilo mit ten lih pri ruce - (jeden mobil v pivu, druhy mobil v pepsi a tablet s vinem)...dvakrat pad mobilu do WC ani nepripominam...

Kupodivu "moje prace" byl jen ten mobil 2x v míse  :lol2: . Zbytek navstevy pri akcich... A vecicky slapou...

Odkaz ke komentáři

Mne potesil novy mobil, slape jak ma. Jsem spokojen.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...