mondeo2 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Tak nie zrovna dnes. Je tomu mesiac.blahopřeji, ale počkej až to bude 25let .................jak s oblibou říkám tý mojí : jsme spolu už čvrt století tak jestli by to nechtělo nějakou změnu............prej jsem blbej.............že prej kdo by mě chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 ...zase po letech sem si to musel dat... Lecitele jsem potkal minuly tyden v deset v noci na pokladne v Kauflandu. Pulitra rumu a sest plechovek Gambace. Asi na snidani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Dnešní narozeninový den mě zatím těší...byl jsem si zastřílet, a cestou domů jsem si dal pod barákem jedno pivko...kombinace prázdný žaludek/ brzké vstávání...a mám jí jak z praku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Špatný vlákno Upraveno 21. března 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Dneska v Bille ve slevě 3 letá slivka a hruškovice willianson od Jelínka, z 339 na 229,- http://www.rudolfjelinek.cz/produkty/detail~3-slivovice-bila-3yr~.html Jdu odzátkovat... ráno jdu k zubaři, to mu asi nabliju na křeslo... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) blahopřeji, ale počkej až to bude 25let .................jak s oblibou říkám tý mojí : jsme spolu už čvrt století tak jestli by to nechtělo nějakou změnu............prej jsem blbej.............že prej kdo by mě chtěl. ked na mne zena zbada, ze opat raz rozmyslam nad niecim dobrodruznym, tak mi hovori: "som strasna, stara a tlsta, ze? uplne nemozna, ze? a vies preco? vies? NO LEBO NA VIAC NEMAS!" Upraveno 21. března 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Potěšila mě rychlost émerickejch pošťáků. Sedmnáctýho odesláno z Ohia, v pondělí lístek z pošty. Jdu vyzvednout háčkovanýho Qberta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Dneska mne potěšilo, že vylezlo sluníčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Jak jsem si před chvilkou "vychutnal" jednoho notorickýho stěžovatele. Já byl tak asertivní, že mě to samotnýho překvapilo a on se zalkl málem vztekem a zavěsil . Mám fakt škodolibou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Jsem myslel, Martine, že napíšeš: "Já byl tak asertivní, až jsem sral sám sebe." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Jsem myslel, Martine, že napíšeš: "Já byl tak asertivní, až jsem s..l sám sebe." Ani nevis,jak jsi blizko pravde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Dneska mne potesilo, ze moje herni klabosnice, do ktere sem si vcera nalil pivo uz vystrizlivela a funguje jak ma ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Dneska mne potesilo, ze moje herni klabosnice, do ktere sem si vcera nalil pivo uz vystrizlivela a funguje jak ma ;-) Já ti to samozřejmě přeju. Ale když jsem si do té své onehdá nalil čaj, tak následující asi 3 dny taky statečně fungovala a pak některá tlačítka zcela zemřela a nereagovala vůbec na nic... Ovšem nechci tě strašit, tvůj případ to jistě nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Já ti to samozřejmě přeju. Ale když jsem si do té své onehdá nalil čaj, tak následující asi 3 dny taky statečně fungovala a pak některá tlačítka zcela zemřela a nereagovala vůbec na nic... Ovšem nechci tě strašit, tvůj případ to jistě nebude Jo, to je klasika...nastesti mam pro takove pripady doma dostatek lihu a hned sem ju vykoupal v lihu...tak uvidime zda dostatecne ;-)...dam vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Aha. To jsem tehdy neudělal, páč tvrdý nepiju Takže naděje tu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Ja denaturak taky ne! ... musim "zaklepat" , ze za poslednich cca 5 let se mi to u elektroniky vyplatilo mit ten lih pri ruce - (jeden mobil v pivu, druhy mobil v pepsi a tablet s vinem)...dvakrat pad mobilu do WC ani nepripominam...Kupodivu "moje prace" byl jen ten mobil 2x v míse . Zbytek navstevy pri akcich... A vecicky slapou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Taky jsem měl kámoše, co nacamranej topil mobily v půllitru. A pak ještě jednoho, ten je zas házel proti zdi, když z jejich sluchátka slyšel špatné zprávy. Ten líh nepotřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Ja nedam dopustit na lekarenskej lihobenzin, ten je neprekonalnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Mne potesil novy mobil, slape jak ma. Jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 A co jsi koupil, Tano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky