ivan_989 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 milé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Prijel jsem v deset z prace, dal si cerstvej chleba s maslem a vysocinou a k tomu tvaruzky a pivo. Muzu jit spokojene na kute . PS: fotka je mizerna, nebylo svetlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 skalis: zavidim. Pokazde, kdyz si neco takoveho dam, mam tri kila nahore. Ale, bohuzel, vy*eru jen dve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Zařadil jsem se do klubu členů s varováním.Tak už se taky můžu chlubit, jak to proběhlo nedávno už tedy nevím v jakým vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Tady :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56735-novacci-a-pravidla/page-11&do=findComment&comment=1655837Ty jsi byl jako čistej jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 joo do včereška........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 joo do včereška........... Co jsi provedl,premiant třídy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 nííc, jsem se jen nabídl ve vlákně humor, že sundám jednu jak kluci psali, nestartující raketu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 pozdrav z Dalmácie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 První jarní den na zahrádce. Povertiku.ndil jsem kolem baráku, posbíral sekačkou, pohnojil, pocukroval rašelinou...potom jsem se v návalu radosti pustil i do budoucí zahrady, zatím spíš louky a bác ho, v půlce mi shořelo vertikund.átko. I tak mám ze sebe radost, ale tráva nám na tom jílu stejně neporoste. Příští týden by mohlo zapršet, zastříhnu keře a potom už asi začnu tvořit stromozahradu. Jsem zedřen a spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Taky tak. Posekano, posbiranej bordel, zasazeny vsechny novinky, presazenej jeden stromek, uklizeno a parada. Pristi tejden uz jen zvertikutovat a pohnojit travnik, a sezona muze zacit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 A zas mám deprézi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Kliiid. Kazda zahrada je pekna . Prece to neni soutez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Taky tak. Posekano, posbiranej bordel, zasazeny vsechny novinky, presazenej jeden stromek, uklizeno a parada. Pristi tejden uz jen zvertikutovat a pohnojit travnik, a sezona muze zacit . velmi dobře ..... už se taky chystám, ale vod tý doby co mám automatickou převodovku sem nějakej zabržděnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Pěkná zahrada i domek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Pánové první jarní opejkání špekáčků a slaniny, moc jsem si to užil, ohniště jsem prozatím poskládal z šamotovejch cihel, a ten pohled do vyhasínajících uhlíků a člověk nikam nemusí, jak hraje ta hra světel. K nezaplacení................prostě paráda.něco co mi dvacetpět let v tý bytovce chybělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Některý věci k nezaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Proto přesně jezdím do lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Potesila Slavie i Sparta,v obou hlavnich sportech :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Potesila Slavie i Sparta,v obou hlavnich sportech :-).Ty teda ses . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky