vlasta66 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) Happy birthday lucky boy :-) Rovných pade nebo za rok šede?Rovných pade. Díky za přání. Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem vlasta66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Rovných pade. Díky za přání.Tak taky všechno nej! Dá se to přežít (ta padesátka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Též se připojím a gratuluji k hezkým kulatinám!Také mě to brzo čeká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Rovných pade. Díky za přání.Vše nej a další pade před tebou,hlavně zdravíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Rovných pade. Díky za přání.Taky gratuluju. Dnes také slavíme- neteř má 20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Dnes druhé vánoce a za mě mohu doporučit společnost volantech.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Jo a dneska me potesilo, ze jsem v Beckmanech chodil 2 hodiny a ocividne uz povolujou!! Nakonec po nejakych 10 hodinach. Not bad.Tak to mě potěšilo taky Jinak už asi nic, jarní depka...Aspoň, že mě ty Iron Rangery netlačí, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Mně to ještě úplně stopro nedochází... ale všimněte si, že hodinky tam jsou, dobře nás sestra vyfotila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Gratulace Filipe, tyhle přírůstky jsou nadčasové... ...mě když v porodnici vycvakla sestra s dcerou, tak kvůli křečovité snaze o nucený úsměv z toho vyšel naprosto nepublikovatelný snímek totálního paka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Díky Radku! Mně ta rouška k publikovatelnosti taky dost pomáhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Hezky peknee...definitivni prirustek! Gratuluji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Velika gratulace k prckovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Gratuluju ať Ti přináší samou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Koukám, že tady měl někdo rušnou noc :-) Obrovská gratulace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 (upraveno) gratuluju k přírůstku...jen mě překvapuje, jak ses zahalenej. já měl u prvního porodu jen ten modrej papirovej oblek a u druhého už vůbec nic...normálně v civilním oblečení a keckach teda, taky sem se tomu divil nebo sis rodil sám? Upraveno 12. dubna 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 (upraveno) Já byl loni na jaře taky jak doktor :-)...a už je to rok...sakra to to letí.. . Asi nová procedura. Ale zážitek je to skvělý, když přijde ten prcek na svět. Postupem času člověk zjistí, že nic jiného není tak důležité jako to malé v zavinovačce. a jinak gratulace tatíku Upraveno 12. dubna 2016 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Jelikož mám ženu v nemocnici, musel jsem vzít po 14 letech do ruky žehličku. No a potěšilo mě, že nejsem úplný vemeno a výsledek je téměř uspokojivý Jako že nahnědlé to místy je, ale díry to nemá..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 (upraveno) Gratulace Filipe! Hodne zdravicka a stesticka . Upraveno 12. dubna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 gratuluju k přírůstku...jen mě překvapuje, jak ses zahalenej. já měl u prvního porodu jen ten modrej papirovej oblek a u druhého už vůbec nic...normálně v civilním oblečení a keckach teda, taky sem se tomu divil nebo sis rodil sám? měli to císařem, tak bych si tipnul je to standardní oblečení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Velka gratulace, Filipe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky