Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník enrico156
Odesláno

c7c0093979d1393f4ead57a1d6e2a708.jpg36ac1c1daaba7123537c77a923de56bc.jpgb67e0c45103a2820691c614c10bb3f75.jpg

Dnes druhé vánoce a za mě mohu doporučit společnost volantech.cz

Odesláno

Jo a dneska me potesilo, ze jsem v Beckmanech chodil 2 hodiny a ocividne uz povolujou!! Nakonec po nejakych 10 hodinach. Not bad.

Tak to mě potěšilo taky :) Jinak už asi nic, jarní depka...Aspoň, že mě ty Iron Rangery netlačí, no.

Odesláno

Gratulace Filipe, tyhle přírůstky jsou nadčasové...  :speak_cool:

...mě když v porodnici vycvakla sestra s dcerou, tak kvůli křečovité snaze o nucený úsměv z toho vyšel naprosto nepublikovatelný snímek totálního paka  :yucky:

Odesláno (upraveno)

gratuluju k přírůstku...jen mě překvapuje, jak ses zahalenej. já měl u prvního porodu jen ten modrej papirovej oblek a u druhého už vůbec nic...normálně v civilním oblečení a keckach :) teda, taky sem se tomu divil :D

nebo sis rodil sám? :)

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

Já byl loni na jaře taky jak doktor :-)...a už je to rok...sakra to to letí.. . Asi nová procedura. Ale zážitek je to skvělý, když přijde ten prcek na svět. Postupem času člověk zjistí, že nic jiného není tak důležité jako to malé v zavinovačce.

a jinak gratulace tatíku

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Jelikož mám ženu v nemocnici, musel jsem vzít po 14 letech do ruky žehličku. No a potěšilo mě, že nejsem úplný vemeno a výsledek je téměř uspokojivý :)

Jako že nahnědlé to místy je, ale díry to nemá..?

Odesláno (upraveno)

Gratulace Filipe! Hodne zdravicka a stesticka ;) .

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

gratuluju k přírůstku...jen mě překvapuje, jak ses zahalenej. já měl u prvního porodu jen ten modrej papirovej oblek a u druhého už vůbec nic...normálně v civilním oblečení a keckach :) teda, taky sem se tomu divil :D

nebo sis rodil sám? :)

měli to císařem, tak bych si tipnul je to standardní oblečení

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...