Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluji k miminku Filipe. Teď už jsi chlap :D 

Mě dnes potěšila i taková maličkost, že jsem ráno proklouznul Jižní Spojkou jak nůž máslem, což se poslední dny moc nestává.

A taky to, že jsem včera kolem sedmé projel křižovatkou Kbelská x Průmyslová pár minut před tím, než se tam srazili policajti na majácích s osobákem. Boural jsem v únoru s dětmi v autě a už to nechci zažít.

Odesláno

Připojuji se ke gratulaci, a dodávám že mě dneska potěšil nález asi tří kil smržů na zahradě, to mám radost jako už dlouho ne, zvlášť po loňském houbařsky slabém roce. :)

Odesláno

Pánové, díky všem! Ano, byl to plánovaný císař, paní byla v lokální anestezii, seděl jsem vedle ní a držel ji za ruku...

A ona vtipkovala s doktrorem, ať v ní nic nezapomene, že nechce v obchodech spouštět alarm :lol2:

Ty smrže na zahradě, to je jackpot, tommasi4! :punk:

Odesláno

A ja myslel, ze jezci jsou hmyzozravci :) . Foto pekne, to se musi nechat.

Odesláno

A ja myslel, ze jezci jsou hmyzozravci :) . Foto pekne, to se musi nechat.

jsou, ale pro klobásu do ledníčky se mi fakt nechtělo........ :lol2:

jablko bylo po ruce, a kdo by si nepamatoval z dětství na ježka s jablíčkem na bodlinách....

Odesláno (upraveno)

jsou, ale pro klobásu do ledníčky se mi fakt nechtělo........ :lol2:

jablko bylo po ruce, a kdo by si nepamatoval z dětství na ježka s jablíčkem na bodlinách....

To je fakt, pamatuji si ho na flaskach od stavy ( sirupu ), jak mel poradne nalozeno a ne jen jablka :) . Upraveno uživatelem tano
Odesláno

V noci ( asi ve dvanáct ) večím to naše zvíře a koukám na co to na tý zahradě doráží..................

attachicon.gifDSC02262.JPG

jablko dodáno jako doplněk....

Hehe, já letos potkal první ježky minulý týden, jak byly ty teplý noci, při nočním vyvenčování našeho říjného freta. Jen letmo k nim čuchl, aby se ježci stočili čumákem dovnitř, usoudil, že k žádoucí říjné fretě tahle zvířata maj hoodně daleko - takže zase jen odpad, a běžel dál .-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...