JaRooN Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Filipe, ať jsou zdravé a ať se jim daří! Velká gratulace tatínku
Gustaf Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 měli to císařem, tak bych si tipnul je to standardní oblečeníu císaře ale nemůžeš bejt,ne? leda potom, že by ho takle zabalili to je fuk
Rudykopalsson Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 u císaře ale nemůžeš bejt,ne? leda potom, že by ho takle zabalili to je fukU císaře, pokud je plánovaný, můžeš být. A samozřejmě gratuluji Filipe!
Frostie Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Všechno nejlepší a hodně zdraví a štěstí všem!
T1000 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Taktéž gratuluji a celé rodině přeju pevné zdraví a jen samé příjemné starosti !
organic Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Gratuluji k miminku Filipe. Teď už jsi chlap Mě dnes potěšila i taková maličkost, že jsem ráno proklouznul Jižní Spojkou jak nůž máslem, což se poslední dny moc nestává.A taky to, že jsem včera kolem sedmé projel křižovatkou Kbelská x Průmyslová pár minut před tím, než se tam srazili policajti na majácích s osobákem. Boural jsem v únoru s dětmi v autě a už to nechci zažít.
prischera Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Mně to ještě úplně stopro nedochází... ale všimněte si, že hodinky tam jsou, dobře nás sestra vyfotila.Gratuluju, ať se daří
tommas4 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Připojuji se ke gratulaci, a dodávám že mě dneska potěšil nález asi tří kil smržů na zahradě, to mám radost jako už dlouho ne, zvlášť po loňském houbařsky slabém roce.
SCIFI Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Tvl 3 kila smrzu? Co bych za to dal. Gratuluji.
Filip.J Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Pánové, díky všem! Ano, byl to plánovaný císař, paní byla v lokální anestezii, seděl jsem vedle ní a držel ji za ruku...A ona vtipkovala s doktrorem, ať v ní nic nezapomene, že nechce v obchodech spouštět alarm Ty smrže na zahradě, to je jackpot, tommasi4!
mondeo2 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Tvl 3 kila smrzu? Co bych za to dal. Gratuluji.se kouknu na firmu a dám Ti vědět.............
mondeo2 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 V noci ( asi ve dvanáct ) večím to naše zvíře a koukám na co to na tý zahradě doráží.................. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jablko dodáno jako doplněk....
tano Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 A ja myslel, ze jezci jsou hmyzozravci . Foto pekne, to se musi nechat.
mondeo2 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 A ja myslel, ze jezci jsou hmyzozravci . Foto pekne, to se musi nechat.jsou, ale pro klobásu do ledníčky se mi fakt nechtělo........ jablko bylo po ruce, a kdo by si nepamatoval z dětství na ježka s jablíčkem na bodlinách....
tano Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 (upraveno) jsou, ale pro klobásu do ledníčky se mi fakt nechtělo........ jablko bylo po ruce, a kdo by si nepamatoval z dětství na ježka s jablíčkem na bodlinách....To je fakt, pamatuji si ho na flaskach od stavy ( sirupu ), jak mel poradne nalozeno a ne jen jablka . Upraveno 12. dubna 2016 uživatelem tano
sery.vlk Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 V noci ( asi ve dvanáct ) večím to naše zvíře a koukám na co to na tý zahradě doráží.................. DSC02262.JPG jablko dodáno jako doplněk.... Hehe, já letos potkal první ježky minulý týden, jak byly ty teplý noci, při nočním vyvenčování našeho říjného freta. Jen letmo k nim čuchl, aby se ježci stočili čumákem dovnitř, usoudil, že k žádoucí říjné fretě tahle zvířata maj hoodně daleko - takže zase jen odpad, a běžel dál .-)
KFL Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Zprovoznil jsem zavlahu, zadna zavada, nabeh na prvni dobrou. Sezona zahajena . (ty roztrepeny konecky travy veme zejtra vretenovka, vim o nich ).
Doporučené příspěvky