hopa26 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Dnes jsem našel kus svého mládí.Dostal se mi do ruky katalog Magnetu.Psala se leta páně 1991 ,kdy jsem pro ně fotil svou druhou kolekci.Pamatuji si živě párty ,která po focení následovala-p rcání nezletilejch modelek a lajny kokeše na stole.Pak už jsem se na modeling vys ral a šel se živit rukama. :-) Druhej nafocenej set byl s nářadím a autodráhou,ale mám pocit že pár pamětníků tenhle nabušenej komp vlastnila a ocení ho víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 tak to vědět dřív tak bych si ho snad i koupil, bych si ho pak nechal od Tebe podepsat a zamknul do skleněný vytriny........
Rob2805 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Dnes jsem našel kus svého mládí.Dostal se mi do ruky katalog Magnetu.Psala se leta páně 1991 ,kdy jsem pro ně fotil svou druhou kolekci.Pamatuji si živě párty ,která po focení následovala-p rcání nezletilejch modelek a lajny kokeše na stole.Pak už jsem se na modeling vys ral a šel se živit rukama. :-) Druhej nafocenej set byl s nářadím a autodráhou,ale mám pocit že pár pamětníků tenhle nabušenej komp vlastnila a ocení ho víc. To je velká paráda a kus historie! Dokonce je tam slavná jednojehličková tiskárna BT100, tu ještě někde mám. Stránka A4 za 20 minut A šmirglpásky Emgeton za takový prachy! Jen ten Didaktik nebo Spectrum mi do sbírky retro počítačů jaksi zatím chybí. Zatím mám jen 2x Atari 800XL, Sharp MZ 821 a Atari 1040 STF, ale to je jak s hodinkama, nikdy to nekončí
Zlý Jabko Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Potěšilo mě Miltonovský vlákno. https://boards.4chan.org/hr/thread/2632484/paradise-lost
Exiztence Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Opravdu radost dneska, konečně dorazilo něco co jsem dlouho nemohl za rozumný peníz sehnat.
SCIFI Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Na začátku týdne jsem se dozvěděl že mi brácha chce koupit k narozkám hodinky. Měl jsem z toho noční můry protoze se občas někdo prorekl a věděl jsem ze to mají byt český hodinky na baterku. Pak dokonce ze Prim. Tak jsem se připravil na MPM a trénoval radost z dárku před zrcadlem. Včera večer jsem je dostal a bradu mám dole ještě teď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem SCIFI
little_w Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Gratuluji SCIFI. Mas hodnyho brachu. A ted aspon vis, co mu mas koupit na oplatku k jeho narozkam
Tondaa73 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Klobouček, krásný dárek....a gratuluji k narozkám...
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Tak MPM je MPM, ale když dokážeš mít radost i z tohohle... Samozřejmě vše nej k narozkám!!!
Rudykopalsson Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Gratulace SCIFI. Brácha projevil úžasné konspirační schopnosti. Jak sem tam vypustil dezinformaci
panedge Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Tvl to je dárek,to bych nevěřil,že je tohle možný:-)
bobi Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 ... věděl jsem ze to mají byt český hodinky na baterku. Pak dokonce ze Prim. Tak jsem se připravil na MPM a trénoval radost z dárku před zrcadlem. Včera večer jsem je dostal a bradu mám dole ještě teď.tak to je dobrý ... :lol2: . Jinak i já se připojuji s gratulací k narozeninám
Rudykopalsson Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 No a hlavně, možná si to SCIFI ještě neuvědomuje, ale má definitivní hodinky. Hodinky od bráchy prodat nemůže:-)
honza440 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Já jsem si udělal včera radost, pořídil jsem si budík, tenhle design se mi strašně líbí - u mě dostal funkci stolních hodin u počítače. Tichý chod, quartz co skáče po indexech takže to netahá za oči(i když na fotce to zrovna moc nevypadá). Byl za pusu tak jsem si vzal zrovna ještě jeden do zásoby
AndyAaron Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Scifi, gratulace k narozkam a k darku. Bracha to fakt zmakl na jednicku
instant Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Předpokládám, že šéf je také z východu republiky Slovenské? "Su mi neni" nema s vychodom nic. To je echt zapad Slovenska. Podobne ako Ivan Mna potesilo ze odkvitli brezy a mozem opat dychat a nemusim sa ladovat tabletkami.
Filip.J Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Na začátku týdne jsem se dozvěděl že mi brácha chce koupit k narozkám hodinky. Měl jsem z toho noční můry protoze se občas někdo prorekl a věděl jsem ze to mají byt český hodinky na baterku. Pak dokonce ze Prim. Tak jsem se připravil na MPM a trénoval radost z dárku před zrcadlem. Včera večer jsem je dostal a bradu mám dole ještě teď.Tak to je mazec! Gratuluju, všechno nejlepší! Gratulace SCIFI. Brácha projevil úžasné konspirační schopnosti. Jak sem tam vypustil dezinformaci
Doporučené příspěvky