Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové je to grilovací kota, sauna ne, ale dělají ji k tomu taky. Šestihran, 9m2. Než jsme to objednali, jeli jsme se se ženou podívat do penzionu U Pařízků. Když to poprvé viděla říkala, že je to domek pro panenky. Ale jak vlezete dovnitř, je tam místo až pro 15 lidí (včera ozkoušeno s 12 a 2 malí psi). 

Pro lepší představu zadat do googlu grill kota a zkouknout obrázky.

Máme to v jednom koutě zahrady, jsem z toho fakt nadšený.

Odesláno (upraveno)

Hoci to včera večer vyzeralo blbo... na konci poslednej zmeny pred dovolenkou mi lokomotíva zrazila podnapitého, policajti mali ako vždy čas a išiel som spať po polnoci. Dnes som sa stihol pobaliť a už sa veziem do kúpeľov...vlak načas... rezeň v jedálenskom bol jedlý...jednička poloprázdna. Ešte dostať dobrú izbu a nejako tie dva týždne vydržím. A ten zrazený to rozchodil, mašina ho len odhodila a štyri promile mu dali krídla... :)

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

Dnešní Love run ve Stromovce.Na to, že netrénujeme pravidelně, docela hezký čas...

Odesláno

Dnešní Love run ve Stromovce.Na to, že netrénujeme pravidelně, docela hezký čas...

Jako zamilovaného mě tedy napadali jiné věci než si jít zaběhat pět kiláků :-) Ale koukám že se běhalo všude a ze všech důvodů, u nás na vsi třeba pro podporu psího útulku.

Odesláno

Malo nam zere pejsek. York. Chce bejt modelina. Dnes jsem uvaril veprove srdicko s ryzi. Sezral dve misky a ted vypada jak chlupata tlacenka

Odesláno

Nase madarka sezere vsechno. Miluje okurku, rajce, kedlubnu, redkev, listy salatu, hrasek ... No a kocky miluji olivy...

Odesláno

Dnes je to přesně 4 roky od registrace na fóru a toto je můj příspěvek s č. 4000.   :clap:

Těším se na další roky ve společnosti chronomagorů :)

Odesláno

Nas NO sezere i utopence,cibuli a vychlemta k tomu i tu octovou vodu.

Vsezravec :-)

No super prémiové granule Timberwolf, co obsahují jen bizoni maso a lososovou moučku si můžu sežrat sám. Sežere dvě granule a kouká jako že nám fakt udělal neskutečnou službu.  :)

Odesláno

Náš říjný fret má teď žrádlo až někde na desátým pořadí (a granule nejsou žrádlo - doufám, že jen dočasně)... Od začátku říje shodil 20 % váhy, je jak chlupatá žížala. Kdyby se nedejbože potkal s nějakou říjnou freticí, tak ji snad ani neodtáhne do pelechu .-/

Odesláno

Dnes je to přesně 4 roky od registrace na fóru a toto je můj příspěvek s č. 4000. :clap:

Těším se na další roky ve společnosti chronomagorů :)

Gratuluju k vyroci. Drzis si peknej rocni prumer prispevku
Odesláno

Mláďata! Slůně jsem čekal, ale třeba surikaty mě moc mile překvapily.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Když vidím to dřevo, tak jsem zase dostal chuť posekat hromadu dřeva, bohužel nemám kde ani co, za tu práci bych snad i platil:-)), úžasná práce:-).

Mam to naprosto stejně. Zní to jako dost divnej koníček, ale je to strašnej relax na duši (a zápřach pro tělo) oproti std pracovnímu týdnu. Co bylo v rodině a okolí k sekáni, je hotovo a tak se různě nabízím, když zaslechnu x-metrů dřeva na sekání :)

Jinak jsem celý víkend se dřevem pracoval, ikdyž trochu jinak - dodělali jsme s otcem a švagrovo strýcem pergolu na baráku.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Pekne se vam pergola povedla. Uz vidim to posezeni, gril, vinko...

Díky! Počasí nám přálo, takže grilovačka už byla :) 

Tentokrát jsme velikost rovnou lehce naddimenzovali, takže by pod tim mohla (s nadsázkou) parkovat i Liazka - poučili jsme se z minula, kdy terasu jsme už 2x zvětšovali.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...