Boudy Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 vidis, a to ja pozadal o vanocich vo ruku a budu se vdavatGratulace, pane. Jinak slečně to za tvý nejlevnější hodinky klidně rozmluvím :-) No a chlap se může i vdávat - to když slibuje, že bude poslouchat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tak to je prdel... https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/425566-nepomahate-nam-tisice-uprchliku-zaluji-nemecko.html Chacha super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Konecne Ch.Ward dnes odeslal C5ky. Už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Cestu z práce co jezdím za 20 minut jsem dnes jel přes tři čtvrtě hodiny, já si tu neudržovanou krásně zasněženou okresku prostě musel projet, občas i malinko dveřma napřed a těší mě počasí i předpověď na víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Krása. Tady v Praze to byl dneska hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tak jsem šťastně rozvedenej. V soudní síni jsem byl dohromady pět minut.Já taky tak se podobně. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 No a jak je to pri svatbe v registrovanem partnerstvi?Dva chlapi a jeden se zeni a druhy vdava? Myslím ,že to jde.Jedna šíleně smutná nevěsta .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Tak to je maglajz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Že do rána nechumelilo a nemusím vyhrnovat cestu JJ,ten bílý sajrajt by měl být jen tam na horách - o kousek dál "Hradec pod Sněžkou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Myslím ,že to jde.Jedna šíleně smutná nevěsta .... A takhle bude tedy voblečenej Sibiř ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 A takhle bude tedy voblečenej Sibiř ?Určitě ne,on má vkus ,co jsem si mohl všimnout ..... :-)ale ,kromě vlečky si navíc i podprdu určitě ten(ta) nevěsta mohl(a) vzít..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 No nwm, nevěsta by měl investovat hlavně do paruky, jenom vlečka s podprndou to nespasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Sibiř mně napadl hned , ale říkal jsem si, abych ho neurazil :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 No nwm, nevěsta by měl investovat hlavně do paruky, jenom vlečka s podprndou to nespasí.Neboj, zlaty kroksy ma v te kabeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Tak se tady mějte fajn kluci, jdu zkontrolovat Eurojackpot a beru s rodinou čáru někam do teplých krajů :-) Za pár let se ozvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Tak se tady mějte fajn kluci, jdu zkontrolovat Eurojackpot a beru s rodinou čáru někam do teplých krajů :-) Za pár let se ozvu...A když to náhodou neklapne, tak zase příjdeš, ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Za pár let se ozvu... :lol2: Afriko,davám ti tak 2-3 dny .... , dýl to určitě nevydržíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Ahojda kluci, nechci se vt?rat, ještě chvilku ale pobudu, čekám totiž na výsledky. Mám krásné 11. pořadí, takže obrovské nadšení ale pak jsem trochu gůglil a vypadá to na malé pivko v nějaké zaplivané hospodě, no a ta nikde na jihu asi také stát nebude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky