Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

To je pravda! Vratila se nekdy po jedne a zalezla do dodavky. Jsem byl nejakej rozespalej, tak jsem ji nevopruzoval. Omrknu ji za bilyho dne a uvidim, preci jen tma dost zkresluje. Proto je vsude ve stripech atd. takove pritmi. Kdyz by je clovek kolikrat videl v primem svetle, tak by rychle zdrhal

Foto !!! nezapoměň na Foto...................ať z toho taky něco máme...... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska táta našel svoje hodinky, které dostal na narozky skoro před 30 lety. Hledali jsme je dlouho. Byly v krabici po stěhování, kterou jsme rozbalili až nyní po x letech. Hodinkově mě tohle hodně potěšilo. Uzavřel se kruh. Mám pradědovy hodiny, dědovy hodiny, tátovy hodiny. Táta s dědem mi o nich navíc ještě můžou povykládat. Co chtít víc.

post-17159-0-75351800-1499546907_thumb.jpg

post-17159-0-72268100-1499546923_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kamos, 37 roku, infarkt. Ma dvě malý krásný dcerky, sportovec jak hovado. Nebejt doma žena, která mu 7 minut mlatila do hrudníku, az mu zebra polamala, už tady není. Nevis dne ani hodiny...Carpe diem!

http://www.sportdiag.sk/2016/07/zelezni-muzi-alebo-umelo-vytvorene-hrdinske-ciny/

Odporúčam prečítať. Na margo tých mega športových výkonov

Odkaz ke komentáři

Kamos, 37 roku, infarkt. Ma dvě malý krásný dcerky, sportovec jak hovado. Nebejt doma žena, která mu 7 minut mlatila do hrudníku, az mu zebra polamala, už tady není. Nevis dne ani hodiny...Carpe diem!

Tak jeho pani je borec, at se kamos zotavi, drzim palce.

Odkaz ke komentáři

ať se dá brzy do pořádku a opatrně s tím sportem.

Paní je dobrá,nevím jestli by to dala ta moje,je taková vyplašenka .

jo a včera jsem potkal známého asi po 15 letech a měl "normální" hodinky Orient Mako.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...