ivan_989 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 a vodepsanej Ty si vodepsanej. Na bare capovali tri druhy piva. A ked som vysvetlil co chcem, tak mi spravili aj kampariorindz. Vravim, ako v raji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 (upraveno) Jedenactka a velmi prijemna podivana na damsky becha v Hradisti :-) Upraveno 8. července 2017 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 To je pravda! Vratila se nekdy po jedne a zalezla do dodavky. Jsem byl nejakej rozespalej, tak jsem ji nevopruzoval. Omrknu ji za bilyho dne a uvidim, preci jen tma dost zkresluje. Proto je vsude ve stripech atd. takove pritmi. Kdyz by je clovek kolikrat videl v primem svetle, tak by rychle zdrhal Foto !!! nezapoměň na Foto...................ať z toho taky něco máme...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 @mondeo ted neni co fotit, je zalezla v dodavce a prave jsem vyrazil na hike. Ona asi na hike nepujde aby mohla zase hakovat v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Příjemné odpoledne strávené s mojí krasavicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Radši vidět vlastní ségrou v bordelu něž sedět na japonské motorce...., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Bych tak kritický asi nebyl... :-)Vybral bych si od 60" let až do teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Radši vidět vlastní ségrou v bordelu něž sedět na japonské motorce....,Kolik že jsi nalital na ty honde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tady se poslední dobou tasej kolty rychlejc, než v Tenkrát na západě, co právě běží v tévé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 (upraveno) To víš, když má někdo harley a rolex, tak mu suzuki a glycine nevoni. Upraveno 8. července 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Dneska táta našel svoje hodinky, které dostal na narozky skoro před 30 lety. Hledali jsme je dlouho. Byly v krabici po stěhování, kterou jsme rozbalili až nyní po x letech. Hodinkově mě tohle hodně potěšilo. Uzavřel se kruh. Mám pradědovy hodiny, dědovy hodiny, tátovy hodiny. Táta s dědem mi o nich navíc ještě můžou povykládat. Co chtít víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Rolex torticka k dnesnym narodeninam Fakt potesilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Ve dvanácti první Rolexy, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Kamos, 37 roku, infarkt. Ma dvě malý krásný dcerky, sportovec jak hovado. Nebejt doma žena, která mu 7 minut mlatila do hrudníku, az mu zebra polamala, už tady není. Nevis dne ani hodiny...Carpe diem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Všechna čest jeho paní. Vždycky mě potěší, když se někomu povede CPR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Kamos, 37 roku, infarkt. Ma dvě malý krásný dcerky, sportovec jak hovado. Nebejt doma žena, která mu 7 minut mlatila do hrudníku, az mu zebra polamala, už tady není. Nevis dne ani hodiny...Carpe diem!http://www.sportdiag.sk/2016/07/zelezni-muzi-alebo-umelo-vytvorene-hrdinske-ciny/ Odporúčam prečítať. Na margo tých mega športových výkonov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Kamos, 37 roku, infarkt. Ma dvě malý krásný dcerky, sportovec jak hovado. Nebejt doma žena, která mu 7 minut mlatila do hrudníku, az mu zebra polamala, už tady není. Nevis dne ani hodiny...Carpe diem!Tak jeho pani je borec, at se kamos zotavi, drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 (upraveno) ať se dá brzy do pořádku a opatrně s tím sportem.Paní je dobrá,nevím jestli by to dala ta moje,je taková vyplašenka . jo a včera jsem potkal známého asi po 15 letech a měl "normální" hodinky Orient Mako. Upraveno 9. července 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 To víš, když má někdo harley a rolex, tak mu suzuki a glycine nevoni.Však tak to je ale úplně v pořádku.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Ty jdi taky do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky