siwi Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 A já ten domek Afrimu vůbec nezávidím. Co se chudák musí nadřít, než před Vánoci umyje všechna okna, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 (upraveno) A já ten domek Afrimu vůbec nezávidím. Co se chudák musí nadřít, než před Vánoci umyje všechna okna, že jo Okna myje, vaří, pere i koníčka na žádost dělá náš nový zaměstnanec, malá je z ní nadšená :-) Upraveno 21. listopadu 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Máš to všechno prostě dokonale pořešený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Bazén máš malý, ale chápu že už asi nezbylo ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Potěšilo :-) ..........Viktor vydává desku, sice nejsem úplně objektivní protože je to rodina, ale držím palce ať to dopadne co nejlépe. https://www.hithit.com/cs/project/4166/viktor-knapp-vydava-desku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Kupili sme letenky smer Štokholm paradicka za 20? tak to sa tesim. 2dni poznávací si vymyslime itinerár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Mě dneska dorazili provlečný řemeny od Frídla. Nic proti Bakerovi, už jsem tam něco utopil, ale tohle je taková alza.Dospěl jsem k názoru že na OVM, i když jsou to laciný železa, se nata a zulu hodí nejlíp.Žraloka a mesh si schovám na machrování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 To je strašná slaďárna! Ale radost ti kazit nechci, to zasejc ne. Jako dítě jsem Jesenku, Piknik a Pikao taky sál rovnou z tuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 teraz to jeme viac ako ked sme boli mali:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Jesenka je top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Povedlo se mi hodinářským šroubovákem propíchnout dávno zarostlou bradavku, takže můžu děsit lidi v bazénu naplno stereo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Tvl cos tvořil se šroubovákem poblíž bradavky???Esli si spíš nemyslel bradavici, což to teda nedělá míň hrozivou představu... Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 spíš nahodil druhý piercing, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) JJ, tohle je cca 6 let stará fotka, před tím jsem měl obě. Teď už mám zas obě... ..bez céček.. EDIT: teď už jsem teda podstatně svalnatější a single Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Vcera som presiel na svajciarskej technickej na prvy pokus. 10rocna supka so 180tisic km. Pred 2 a 4 rokmi ma nechali opakovat a teraz som to dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Horhe dobře ty Sympatak ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Horhe dobře ty Sympatak !Děti se začali bát chodit na fórum, tak toho fešáka moderátor smazal? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Slusnej odstin! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Děti se začali bát chodit na fórum, tak toho fešáka moderátor smazal? :-)nee myslím, že se ho začal bát samotnej moderátor....................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky