Koumes Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Dneska potěšil borec, co v Ikea na Čerňáku ve frontě na oběd pochválil mé osmidenky od Panerai :-)Kozu jsem nezkoušel, ostýchal jsem se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Tak k čemu ta koza je, když se všichni styděj se zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Slonik by byl lepsi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Někteří by řekli .. a měli by pravdu... přizdis.áč:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 No, nechtěl jsem být nucen dotyčnému, a dalším x lidem okolo vysvětlovat co dělám tam, když je na tom moje koza tak špatně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 příště to půjde .. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 příště to půjde .. :-)Snad ano, i když tak často se mi to nestává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 @Rudykopalson Jasne, ze tam byl duvod, kterej jsem si vzpomnel hned jak mi rekla, kde to nasla. Ten byl jednoduchy: ostatni kapsy jsou velke a zbytecne by tam plandal. Tady zapadne a bude hned po ruce @colommbo Ja se prave taky snazim davat veci na stejna/logicka mista. Ale nekdy, kdyz nemam svou vybavu, nebo jsem v neznamem prostredi, tak to holt neklapne. Konec dobry, vsechno dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Tak to máš kudlu, která Ti udělala radost dvakrát ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Udelala! Ale vcera jsem mel radost fakt jak male dite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 To věřím. Úplně vidím tu slzu dojetí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Úplně mě překvapily hodinky od Massdropu, poslaný přes DHL Global Mail, že to proclila Česká pošta s jejich akceptovatelným poplatkem. Čekal jsem pálku od DHL. To je nějaká změna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Udelala! Ale vcera jsem mel radost fakt jak male dite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 @vojta1 No vsak pockej, holomku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Mě dnes potěšil výkon našeho národního mužstva v biatlonu.Za podmínek, kdy by normální člověk nevylezl z postele, sice neudělali bednu, ale dali to.Na lyžích se plácám, ve střelbě jsem lepší. Ale to co jsem dneska viděl. Totální chalenge.Ti kucí jsou snajpři.Obdiv všem zůčastněným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Udělali mi radost hodinky Suntoo Core z sbazaru. Kupovane jako nefunkční na díly za 500 kč. Stačilo vyměnit baterku a jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Udělali mi radost hodinky Suntoo Core z sbazaru. Kupovane jako nefunkční na díly za 500 kč. Stačilo vyměnit baterku a jdou.Jestli jdou zjistíš až na kopci :-) Už jsem pár Corů co byli maximálně dobrý na odečet času viděl...ale držím palec, za pětikilo by byli dobrý pokud jsou plně funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Dnes bol niekto nakupovat v Sherone hodinky za 500tisic euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 omg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Jeste tak petkrat to tu bude, tipuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky