Návštěvník Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Objevil jsem u našich krabici se zapomenutými poklady. Mezi nimi byl jeden, který mě obzvlášť potěšil. Jako kluk jsem jsem se intenzivně zajímal o období druhé světové války, zvláště o bitvu o Británii. No a v té krabici jsem našel dopis od pana generála Františka Fajtla, kterým mi odpověděl na dotaz o válečných letcích z města, ze kterého pocházím. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Tak to je panečku nález! Ale celkově jako dobrý. Psát v 86´ dopisy "zakázaným" generálům...klobouček.Co já dělal v listopadu 86? Pouštěl draka, chodil krást jabka do cizích zahrad, házel prutem bahenný kuličky na fasádu paneláku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Paráda, neposlal bys mi ho v čitelné velikosti? Zhruba ve stejné době jsem se v tom taky hodně hrabal, spolužákův děda tam lítal. Jsem mu záviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Dobré pobavení po ránu: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 V 24. 1. 2018 v 9:07, Sphinxx napsal: Dobré pobavení po ránu: :DTy blaho, jestli vyhraje Zeman, tak bude hodně sebevražd. Autor toho klipu si to hodí určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Nicméně, konečně zpracování videa bez vulgárních narážek. A líbí se mi i to zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 V 24. 1. 2018 v 9:07, Sphinxx napsal: Dobré pobavení po ránu: :DDobré a vtipné, více už je opravdu na přístupu voličů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Proč si každý myslí, že k lyžování je zapotřebí sníh? Borec.... Tady to video mě dnes zvedlo náladu, krása Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Vcerejsi vykon hazenkaru. Nastesti jsem se,po prvni minute a skandovani v divadle, rozhodl, ze cas venuji sledovani hazene nez debate a udelal jsem dobre. I celou dobu o par golu horsi tym muze nakonec vyhrat zapas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 V 24. 1. 2018 v 10:08, African napsal: Proč si každý myslí, že k lyžování je zapotřebí sníh? Borec.... Tady to video mě dnes zvedlo náladu, krása No nechtěl bych na té šotolině padnout na držku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 V 24. 1. 2018 v 11:46, nAscA napsal: Vcerejsi vykon hazenkaru. Nastesti jsem se,po prvni minute a skandovani v divadle, rozhodl, ze cas venuji sledovani hazene nez debate a udelal jsem dobre. I celou dobu o par golu horsi tym muze nakonec vyhrat zapas. Dneska smaznem Slovince, pak Spanelsko-Nemecko remiza a jsme v semifinale Bracha a bratranci tam vcera jeli, celkem zavist... blby zkouskovy na strojarne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Tak to taky zavidim. Skoda, ze Filipovi nevydrzelo zdravi alespon jeste na toto ME. Snad to dobre dopadne. Vcerejsi rozhodci se sice snazili, ale i tak to nasi dali. Slovinci jsou dobri, vcera dost v pohode prehrali Spanely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Dnes som si myslel ze viac na hovno uz den byt nemoze a ze som stretol snad vsetkych dementov z blizkeho aj dalekeho okolia. Pridem domov a z internutu na mna vyskoci tento chuj...no pobavil https://www.manmagazin1.sk/luxus-ktory-nosi-na-rukach-vas-zabije-peter-dubaj-nam-ukazal-svoju-zbierku-hodiniek/ Len fakt neviem kam ho zaradit...ci medzi "humor", ci medzi "co ma dnes na..." Ale kedze som sa na chalanovi pousmial, mozno to patri prave sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) V 24. 1. 2018 v 16:40, matt81 napsal: Dnes som si myslel ze viac na hovno uz den byt nemoze a ze som stretol snad vsetkych dementov z blizkeho aj dalekeho okolia. Pridem domov a z internutu na mna vyskoci tento chuj...no pobavil https://www.manmagazin1.sk/luxus-ktory-nosi-na-rukach-vas-zabije-peter-dubaj-nam-ukazal-svoju-zbierku-hodiniek/ Len fakt neviem kam ho zaradit...ci medzi "humor", ci medzi "co ma dnes na..." Ale kedze som sa na chalanovi pousmial, mozno to patri prave sem https://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail=1095687&telefon=421914239460&jmeno=Peter http://www.smartmug.sk/ako-som-behom-2-tyzdnov-zarobil-na-ebay-6000-eur/ Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 V 24. 1. 2018 v 11:50, Klotzman napsal: No nechtěl bych na té šotolině padnout na držkuTo tedy, borec a ten konec je famózní :-) No koukám teď do mejlu že nám mírně změnili letový plán, každopádně je to jen připomenutí že to máme za pár, hurá. Potěšilo, jelikož už se mi to všechno trochu vypařilo z hlavy :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Mě dneska v novinách potěšily fotky a video nové osmikoule od BMW. Asi jí budu, počítám, nezbytně potřebovat=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Tak k dnešnímu dni mám pod smlouvama 215% ročního plánu, juchajdá, akorát mi můj věrný přítel vývrtka podrazil nohy už v osm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 .....aaaa Štenberg plní na 215% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Štenberg je bůch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 no, s takovym plnenim jsem zvedavej jaky dostanes targety na pristi rok abys nezaplakal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky