Radimk Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 .. neboli Derringer..což nevím, jestli je ideální, vzhledem ke konstrukci spouště, aby sis neustřelil koule.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 takže něco jako kondom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 .. neboli Derringer..což nevím, jestli je ideální, vzhledem ke konstrukci spouště, aby sis neustřelil koule.. takže něco jako kondom Díky kluci!! Hned mám lepší pátek!!! A jdu si umýt monitor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 NAA není derringer, ale revolver a dá se nosit s kohoutem v mezipoloze, kde nespustí. Mám ho taky, ale nenosím ho, protože bych ho ztratil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Zippo tam nosím...léta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Já taky, pasuje tam úplně ideálně Zippo tam nosím...léta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Každej normální člověk tam nosí trsátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 .. neboli Derringer..což nevím, jestli je ideální, vzhledem ke konstrukci spouště, aby sis neustřelil koule..Neboj, má to dvojí jištění, jednoduché, bezpečné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Díky kluci!! Hned mám lepší pátek!!! A jdu si umýt monitor.To děláš dost často poslední dobou , kup si v lékárně takovou tu roušku co se nosí když máš rýmu abys nenakazil ostatní a ber si to na ksicht než otevřeš chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Za chvíli balím a přesunu se na firemní košt, je tam kolem 230 vzorků. Snad dopadnu dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Každej normální člověk tam nosí trsátko.Na sladký dřevo neumím ani "letí šíp savanou", ale jednou, po ňáký velkopitce sem tam trsátko našel. Detaily neznám, ale našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Na sladký dřevo neumím ani "letí šíp savanou", ale jednou, po ňáký velkopitce sem tam trsátko našel. Detaily neznám, ale našel. Pořád lepší, než tam najít ten prezervativ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 toto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Pořád lepší, než tam najít ten prezervativ Použitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Dneska mě potěšilo suprový počasí ve Vysokých Tatrách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Koukal jsem na celou hodinkovnici a rozmýšlel co půjde pryč a když jsem to konzultoval s manželkou (jí to naštěstí/naneštěstí také baví) tak mě vysvětlila, že když tam mám jedno místo, ať nic neprodávám a ať naopak přikoupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Šťastný to muž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Dneska mě potěšila, skvělá etapa TdP 2018 v běhu do vrchu a moje zatím asi nejlepší umístění. A to jsem byl po noční šichtě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Koukal jsem na celou hodinkovnici a rozmýšlel co půjde pryč a když jsem to konzultoval s manželkou (jí to naštěstí/naneštěstí také baví) tak mě vysvětlila, že když tam mám jedno místo, ať nic neprodávám a ať naopak přikoupím Takovouhle najit, chronomagoruv sen :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Takovouhle najit, chronomagoruv sen :-))Dobře chlapci, děkuji, ale dopovím to tedy celé, u dvou kousků usoudila, že by je mohla nosit také a u jednoho z nich už mám nařízeno zkrátit tah..... vše má rub a líc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky