lub Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Dneska mne potěšila zpráva, že v Polsku se od Nového roku bude po dálnicích jezdit 140 km/h. Ne že bych kdy jel v Polsku po dálnici, ale těší mě, že se konečně nějaká země v EU ubírá správným směrem. pámbu s námi a zlý pryč - jak tě tohle mohlo potěšit? nejhorší prasata na silnici, jejich cesty jsou přímo horor... o víkendu jsem projel německo po dálnicích a koukal jsem, jak všichni jezděj pomalu. +-120-130km/h. je to akorát. jinak dnes mě lehce potěšilo, že v mý oblíbený číně dali na židle podprdelníky a konečně je na každým stole sklenice s čili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Lub, tak ja neviem, ale ked som bol naposledy v DE, tak ma pri 180 obiehal golf 1.6 a nezdalo sa mi to divne jazdia urcite disciplinovane, ale pomaly urcite nie a prave spomienka na nemecku dialnicu ma potesila, lebo si tam vzdy pripadam ako na pretekarskej drahe od nemcov by sa mali ucit soferovat asi vestky ostatne narody Europy, mozno aj dalej ako len z Europy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Potěšilo mě - ne dnes, ale včera. Posezení s kamarády v Hooters Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Dneska mne potěšila zpráva, že v Polsku se od Nového roku bude po dálnicích jezdit 140 km/h. Ne že bych kdy jel v Polsku po dálnici, ale těší mě, že se konečně nějaká země v EU ubírá správným směrem. Tak zas za pět let, chlape ...... U nás bych rychlost snížil, 110 mi přide maximum, co češi zvládaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Potěšilo mně, že jsem si včera koupil půl kila vážených pistácií za 30korun. Paní mi je účtovala jako buráky, jak jsem zjistil až doma. Budu si je šetřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 potěšil mě kolega z fóra JiříR svou bezzištnou pomocí a vyřízením koupě, děkuji Jirko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Potěšilo mně, že jsem si včera koupil půl kila vážených pistácií za 30korun. Paní mi je účtovala jako buráky, jak jsem zjistil až doma. Budu si je šetřit... a neprozradil bys kde ?? pistácie jsou moje droga - kupuju za 299/kg teda vždycky tak 30 deka, jenže jsem schopnej to sežrat za večer.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Dnes mě potěšilo, že dorazily Marinemastery a taky koženej řemen co jsem k nim koupil minulý týden. Hezky to přišlo v jeden den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Dnes mě potěšilo, že dorazily Marinemastery a taky koženej řemen co jsem k nim koupil minulý týden. Hezky to přišlo v jeden den Přečetl jsem si, co tě dnes naštvalo a pak jsem viděl tvůj nick v tomhle vlákně, tak jsem čekal pokračování a šťastný konec. No nic, k MM upřímně gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Sobecky mě potěšilo to, co mnohé vás rmoutí. Dnes napadl sníh a udržel se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Potěšilo mně, že jsem si včera koupil půl kila vážených pistácií za 30korun. Paní mi je účtovala jako buráky, jak jsem zjistil až doma. Budu si je šetřit... A paní by mohla mít příspěvek do vlákna "Co mě právě naštvalo", kdyby o něm věděla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Mě potěšil tento příspěvek, který je můj jubilejní, čtyřstý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Sobecky mě potěšilo to, co mnohé vás rmoutí. Dnes napadl sníh a udržel se. Bude sraz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 co mně dnes potěšilo ? 1. že už jsou hovna na chodníku zmrzlý 2. příběh o i-Ptákovi http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010112302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 (upraveno) Mě dnes potěšili pánové z Acronu.Nejen že to jsou smypatický starší chlapi na podobný nožový vlně, odborníci jak se patří... Mnou objednaný nástavec vystěžejkovač Bergeon 0,80mm do nože Wenger přišel asi za týden a když jsem si ho dnes na Evropské v obchodě Acronu vyzvedával nestíhal jsem zírat. Perfektní showroom nožů WENGER kde měli úplně všechno včetně limitek, hodinářských Minathorů, kuchyňáků, profi řeznických a rybářských nožů, hodinek Luminox atd.Wenger jede, úžasně široký portfolio... Když už jsem tam byl, tak jsem si koupil nádheru Wenger Patagonian S 18 http://www.acron.cz/eshop/nahled.php?id=8876Potřeboval jsem nožík na cesty na západ, abych nebyl za východního killera a plnil požadavky jejich legislativy. Proto mě bere i ta žlutá mítumilovná barva.Na krámě mají dokonce lepší cenu. Je to krásnej nožík, hlavní čepel má pojistku. Nikdy by mě nenapadlo, že mi takovou radost udělá vlastně běžný komerční nožík. edit: mám tento úžasný Minathor: http://www.acron.cz/eshop/nahled.php?id=8883&idk=504 Upraveno 24. listopadu 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopki Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 Bude sraz ? No klidně se srážejte. Ale mě potěšilo, že dnes u nás padal sníh a není po něm ani památky. Ještě si toho bílého svinstva užijeme až až, nebojte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Práce mistra Šímy. Děkuji Ondřeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Právě mě potěšila ještě teplá anglická od Bejrů, teplá křupavoučká houska a řádně vychlazenej kozel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Mě těší, že už pěkných pár dní mám chuť na nějaký pěkný hodinky. A já už myslel, že mě chuť přechází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Mě dnes potěšila příloha MF Dnes - 2DVD Divadla Járy Cimrmana s jejich poslední hrou České nebe. Záznam je (na rozdíl od některých předešlých her) ve velmi dobré kvalitě a ještě ke všemu 16:9 a ne 4:3, jak se avizuje na obalu a jak jsou vydány všechny předchozí hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky