Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dneska mne potěšila zpráva, že v Polsku se od Nového roku bude po dálnicích jezdit 140 km/h. Ne že bych kdy jel v Polsku po dálnici, ale těší mě, že se konečně nějaká země v EU ubírá správným směrem.

pámbu s námi a zlý pryč - jak tě tohle mohlo potěšit? nejhorší prasata na silnici, jejich cesty jsou přímo horor...

o víkendu jsem projel německo po dálnicích a koukal jsem, jak všichni jezděj pomalu. +-120-130km/h. je to akorát.

jinak dnes mě lehce potěšilo, že v mý oblíbený číně dali na židle podprdelníky a konečně je na každým stole sklenice s čili :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lub, tak ja neviem, ale ked som bol naposledy v DE, tak ma pri 180 obiehal golf 1.6 a nezdalo sa mi to divne :D jazdia urcite disciplinovane, ale pomaly urcite nie :D a prave spomienka na nemecku dialnicu ma potesila, lebo si tam vzdy pripadam ako na pretekarskej drahe :D od nemcov by sa mali ucit soferovat asi vestky ostatne narody Europy, mozno aj dalej ako len z Europy.

Odkaz ke komentáři

Dneska mne potěšila zpráva, že v Polsku se od Nového roku bude po dálnicích jezdit 140 km/h. Ne že bych kdy jel v Polsku po dálnici, ale těší mě, že se konečně nějaká země v EU ubírá správným směrem.

Tak zas za pět let, chlape ...... :)

U nás bych rychlost snížil, 110 mi přide maximum, co češi zvládaj.

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mně, že jsem si včera koupil půl kila vážených pistácií za 30korun. Paní mi je účtovala jako buráky, jak jsem zjistil až doma. Budu si je šetřit...:)

a neprozradil bys kde ?? :)

pistácie jsou moje droga - kupuju za 299/kg :wallbash:

teda vždycky tak 30 deka, jenže jsem schopnej to sežrat za večer..

Odkaz ke komentáři

Dnes mě potěšilo, že dorazily Marinemastery a taky koženej řemen co jsem k nim koupil minulý týden. Hezky to přišlo v jeden den :)

Přečetl jsem si, co tě dnes naštvalo a pak jsem viděl tvůj nick v tomhle vlákně, tak jsem čekal pokračování a šťastný konec.

No nic, k MM upřímně gratuluji.

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mně, že jsem si včera koupil půl kila vážených pistácií za 30korun. Paní mi je účtovala jako buráky, jak jsem zjistil až doma. Budu si je šetřit...:)

A paní by mohla mít příspěvek do vlákna "Co mě právě naštvalo", kdyby o něm věděla :)
Odkaz ke komentáři

Mě dnes potěšili pánové z Acronu.

Nejen že to jsou smypatický starší chlapi na podobný nožový vlně, odborníci jak se patří...

Mnou objednaný nástavec vystěžejkovač Bergeon 0,80mm do nože Wenger přišel asi za týden a když jsem si ho dnes na Evropské v obchodě Acronu vyzvedával nestíhal jsem zírat. Perfektní showroom nožů WENGER kde měli úplně všechno včetně limitek, hodinářských Minathorů, kuchyňáků, profi řeznických a rybářských nožů, hodinek Luminox atd.

Wenger jede, úžasně široký portfolio...

Když už jsem tam byl, tak jsem si koupil nádheru Wenger Patagonian S 18 http://www.acron.cz/eshop/nahled.php?id=8876

Potřeboval jsem nožík na cesty na západ, abych nebyl za východního killera a plnil požadavky jejich legislativy. Proto mě bere i ta žlutá mítumilovná barva.

Na krámě mají dokonce lepší cenu. Je to krásnej nožík, hlavní čepel má pojistku. Nikdy by mě nenapadlo, že mi takovou radost udělá vlastně běžný komerční nožík.

edit: mám tento úžasný Minathor: http://www.acron.cz/eshop/nahled.php?id=8883&idk=504

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Mě dnes potěšila příloha MF Dnes - 2DVD Divadla Járy Cimrmana s jejich poslední hrou České nebe. Záznam je (na rozdíl od některých předešlých her) ve velmi dobré kvalitě a ještě ke všemu 16:9 a ne 4:3, jak se avizuje na obalu a jak jsou vydány všechny předchozí hry.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...