Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Sibir, African, vse nej!Jinak ja mam dnes radost, ze tata ma radost. Ja Certiny od nasich, tata nove Stowy od nas k sedesatinamTak to je moc dobře, že jste ho nezklamali! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Sibir, African, vse nej!Jinak ja mam dnes radost, ze tata ma radost. Ja Certiny od nasich, tata nove Stowy od nas k sedesatinam Tie stowy mu sedia fakt paradne! Dobre ze si ich vzal na meshi. Pozdravuj tatu, ze ma bomba hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Dik moc. Ze zacatku se mi ten mesh nelibil, ale je fakt, ze jim sedne. Zkouseli jsme i remen. Ten se tatovi taky moc libil, ale ted na leto jsme je hodili zpet na mesh. Kuze bude na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Sadnu mu perfektne! Tak vsetko naj a vela zdravia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Včera mne potěšilo Zvíře na ČT. Normálně jsem se u TV smál, což už se mi dlouho nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Potěšila mě, další skvělá etapa běhu do vrchu, kterou jsem zvládnul. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Masters 4 kolo na ČT sport, zároveň mě netěší, že zase půjdu spát pěkně pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Dnes opat potesil Sagan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Včera mne potěšilo Zvíře na ČT. Normálně jsem se u TV smál, což už se mi dlouho nestalo Zvíře je klasika. Já se smál u Veselých velikonoc. Belmondo a tak. Takový filmy už se dneska nenatočí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Bohemka... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Red Devils Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Včera sem potěšil sám sebe, tedy za víkend dvakrát, ale jinak než to vypadá :-) Sobota z Karlína procházka kolem Vltavy na cca čtyři a půl hodiny a a včera první letošní jízda na kole i když jen na dvě hodiny. Možná se ze mně nebude lenoch! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Dnes opat potesil Sagan.Peťo je borec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 (upraveno) Dnes ráno, málem mne u toho přejel hovnocuc (je vidět na posledním snímku v dáli na konci plotu), Tatra nezná bratra, byla by to ošklivá smrt, ale nafocená souprava mně vylepšila den. Upraveno 9. dubna 2018 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Super. I ten smog je takovy autenticky k te dobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Náááááádhera! Kde ses k tomu přichomýtl...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 (upraveno) Super. I ten smog je takovy autenticky k te dobe. tušil jsem, že na to někdo zareaguje a připravil si odpověď údajně staré vozidlo s vysokou spotřebou by mělo být ekologičtější než třeba Prius proč? protože při jeho výrobě součástky, ze kterých je složeno neobjely polovinu zeměkoule Náááááádhera! Kde ses k tomu přichomýtl...? u nymburského letiště, mají tu i další poklady Upraveno 9. dubna 2018 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 (upraveno) Díky! Nejsem extra znalec starých aut a autobusy nejsou výjimkou, ale když na to někde koukám, dýchají na mě staré zlaté časy a dělá mi to tuze dobře... Upraveno 9. dubna 2018 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Ja jsem myslel spise to celkove kourmo na te fotce, nez, co jde z vyfuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky