Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Seiko Alpinist v ne zcela běžném provedení, které jsem měl a tady prodal se vracejí domů! :-)

Mám fakt radost a to proto, že jsem měl samozřejmě i ty green alpinisty, ale tyhle jsou jiné ( bude mi chybět jen hardlex, nebo rovnou safírek s AF, nějaký ten článek k tahu, ale to snad někde seženu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, ty jsou skvělé!

Jak to bylo dřív jednoduché a designově to fungovalo..

Kouknu, jestli nemám článek tahu doma, vypadá být stejný jako na SARBech 033

To by bylo super. Mám medvědí tlapu. Děkuji

Odkaz ke komentáři

To by bylo super. Mám medvědí tlapu. Děkuji

Článek mám, ale nepotěším tě: na tom středovém dílu je osazení na obou stranách a tím pádem je ta střední část vyšší. Podle fotek, co jsi poslal je tah hladký, všechny části  jednotlivých dílků stejně vysoké. Zitra ti pošlu fotku.

Odkaz ke komentáři

Velice mě potěšilo, že se mi podařilo sehnat knížka od pí Sehnerove : Žraloci v psí kůži o kavkazskych pasteveckých psech... Ještě tak někde sehnat Asijsti dablove o stredoasiatech a jsem mega spokojený... Ale ta už bohužel nikde není :-(

tak aspoň neco.

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Velice mě potěšilo, že se mi podařilo sehnat knížka od pí Sehnerove : Žraloci v psí kůži o kavkazskych pasteveckých psech... Ještě tak někde sehnat Asijsti dablove o stredoasiatech a jsem mega spokojený... Ale ta už bohužel nikde není :-(

tak aspoň neco.

Tady se jeden fláká, ale za dost peněz teda.

Edit: Jsem si vzpoměl, že tam mám registraci, tak jsem mu cvičně napsal :) Uvidíme.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

Troufám si odhadnout že Petra bych v tisícihlavém davu taky nepřehlídnul - ono není moc frajerů, co si i na koncert dovalí na chůdách  :thumbsup_anim:

Výbornej borec, pěkně si nenápadně přisednul a po chvilce co si povídal s paní, ne že bych je poslouchal :-), říká že by nebylo špatné udělat v O2 aréně sraz chronomagu. Říkám si, aha, Koza dojí krev, ten je náš :-) Péťa i paní super, zasmáli jsme se. No a koncert neměl chybu, Roger i všichni jeho muzikant špičkový, show veliká namířena proti nabubřelím pohlavářům. Ale stárne chlapík, viděl jsem ho po třetí a 72 roků už taky dává znát únavu. V tomto věku výkon, já už budu tak maximálně krmit v domově důchodců holuby z okna :-) Byl jsi spokojen Péťo?

post-364-0-38156100-1524893040_thumb.jpg

post-364-0-03959500-1524893049_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...