long Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Seiko Alpinist v ne zcela běžném provedení, které jsem měl a tady prodal se vracejí domů! :-) Mám fakt radost a to proto, že jsem měl samozřejmě i ty green alpinisty, ale tyhle jsou jiné ( bude mi chybět jen hardlex, nebo rovnou safírek s AF, nějaký ten článek k tahu, ale to snad někde seženu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 (upraveno) Který to jsou? Ty starší s pískovým cifrem?Bylo jich vícero, ta řada byla zajímavá, teď ji nechávají bohužel skomírat. Upraveno 25. dubna 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Který to jsou? Ty starší s pískovým cifrem?Bylo jich vícero, ta řada byla zajímavá, teď ji nechávají bohužel skomírat.Tydle a tady jich bylo opravdu velice málo: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/117267-seiko-alpinist-sarb059/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 (upraveno) Jj, ty jsou skvělé!Jak to bylo dřív jednoduché a designově to fungovalo..Kouknu, jestli nemám článek tahu doma, vypadá být stejný jako na SARBech 033 Upraveno 25. dubna 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Jj, ty jsou skvělé!Jak to bylo dřív jednoduché a designově to fungovalo..Kouknu, jestli nemám článek tahu doma, vypadá být stejný jako na SARBech 033To by bylo super. Mám medvědí tlapu. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 To by bylo super. Mám medvědí tlapu. DěkujiČlánek mám, ale nepotěším tě: na tom středovém dílu je osazení na obou stranách a tím pádem je ta střední část vyšší. Podle fotek, co jsi poslal je tah hladký, všechny části jednotlivých dílků stejně vysoké. Zitra ti pošlu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Že mi dneska v Dancars v Opavě vyměnili na Subu komplet přední světla za cca 40tis zdarma. Čtvrt roku po ukončení záruky, v rámci "kulance". Platil jsem pouze práci a seřízení světel za cca 1 800,- :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Tydle a tady jich bylo opravdu velice málo: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/117267-seiko-alpinist-sarb059/Pěkný, pouzdro z SKX007 ale lepší strojek. Seiko vyřazuje ty modely strašně rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) Velice mě potěšilo, že se mi podařilo sehnat knížka od pí Sehnerove : Žraloci v psí kůži o kavkazskych pasteveckých psech... Ještě tak někde sehnat Asijsti dablove o stredoasiatech a jsem mega spokojený... Ale ta už bohužel nikde není :-(tak aspoň neco. Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Na dvoře se nám objevili nějací "motýli",věděl by někdoco jsou zač ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 (upraveno) Velice mě potěšilo, že se mi podařilo sehnat knížka od pí Sehnerove : Žraloci v psí kůži o kavkazskych pasteveckých psech... Ještě tak někde sehnat Asijsti dablove o stredoasiatech a jsem mega spokojený... Ale ta už bohužel nikde není :-(tak aspoň neco.Tady se jeden fláká, ale za dost peněz teda. Edit: Jsem si vzpoměl, že tam mám registraci, tak jsem mu cvičně napsal Uvidíme. Upraveno 27. dubna 2018 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Na dvoře se nám objevili nějací "motýli",věděl by někdoco jsou zač ?Asi totohttps://www.biolib.cz/cz/taxonimage/id16550/?taxonid=51141 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Synátor 2x 1. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Nikdy nikde nejsi sám, aneb malý a velký chronomagor se poznal na koncertu RW mezi tisíci lidmi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Vlasťo na té fotce vypadáš jak jeho synátor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Už sem to komentoval na fb.. Tak tě zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Troufám si odhadnout že Petra bych v tisícihlavém davu taky nepřehlídnul - ono není moc frajerů, co si i na koncert dovalí na chůdách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Koncertem RW asi nebude míněn Running Wild Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Troufám si odhadnout že Petra bych v tisícihlavém davu taky nepřehlídnul - ono není moc frajerů, co si i na koncert dovalí na chůdách Výbornej borec, pěkně si nenápadně přisednul a po chvilce co si povídal s paní, ne že bych je poslouchal :-), říká že by nebylo špatné udělat v O2 aréně sraz chronomagu. Říkám si, aha, Koza dojí krev, ten je náš :-) Péťa i paní super, zasmáli jsme se. No a koncert neměl chybu, Roger i všichni jeho muzikant špičkový, show veliká namířena proti nabubřelím pohlavářům. Ale stárne chlapík, viděl jsem ho po třetí a 72 roků už taky dává znát únavu. V tomto věku výkon, já už budu tak maximálně krmit v domově důchodců holuby z okna :-) Byl jsi spokojen Péťo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Tento víkend vaše rodina slaví významné narozeniny. A při té příležitosti se otevře nejlepší láhev. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky