Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Radek je velmi pragmatický člověk a tady jen dával příklad, že základ tohohle průšvihu nebyl vyloženě chyba toho trenéra, ale shoda náhodných situací, která se bohužel sešla a vyústila v tenhle průšvih. Nechtěl to ani srovnávat a ani bagatelizovat. IMHO. Nechápu, proč hned útočíte a urážíte.

Odesláno

Scifi: a to ti dava pravo ho vulgarne urazat? Ved to je cisty chliev, vyjadrovat sa takto verejne k cloveku za jeho nazor? Ze s nim ty nesuhlasis? To je ale tvoj problem, nieje nutne sypat tu vulgarizmy.

Odesláno (upraveno)

Nemyslím si, že bych byl úplně blbej, ale stále i ve svém věku se dozvídám plno nových informací i z hlediska češtiny a jejích výrazů.

Trochu mě dnes překvapilo, že lidé, co podepíší petici jsou petenti. 

Musím poděkovat všem těmto lidem, že jsem si rozšířil obzor, jen se ještě s tou peticí a stížností dohromady musím nějak smysluplně vypořádat ( a je poměrně úsměvná, většina lidí tu na mě řičí, že nemaj kde zaparkovat a tito na mě řvou, že bych v lokalitě měl parkovací místa zrušit a snížit si tím i své ego ).

A vám všem kašlete na to, buďme rádi, že jsou kluci venku a že to dopadlo poměrně dobře.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Kuncáku připomeň mi až budeš tady že tě mám vzít na exkurzi do jeskyní co máme pod barákem, jo? ;)

Ahoj, klidně, v tomhle jsem dobrodruh :-).

Odesláno

Díky strýci Balákovi jsem o tyhle příběhy nikdy neměl nouzi "z první ruky", proto ten zdánlivý despekt - na vlastní kůži sakra dobře vím že ve studeným lepkavým blátě 10 metrů pod zemí jeden bývá od civilizace dál než na severním pólu. Takže díky, tenhle typ klaustrofobního adrenalinu mi neimponuje, nemluvě o tom že na protahování se skalníma škvírama (a že jich v okolních lesích je) už dávno nemám vhodnej profil...

Odesláno (upraveno)

Celkem mě potěšilo, že občas fungujou i docela obyčejný věci. Při přepravě letadlem nám s kámošem poněkud dobili kufry, jemu teda víc, mně míň. On to šel na letišti reklamovat a když už tím zdržoval, připojil jsem se i já. Zápis trval chvíli, na základě kontaktu co jsme dostali, jsme objednali odvoz k opravě s tím, že mně kufr obstojně opravili a jemu vyměnili za novej. Potěšila mě hlavně jednoduchost oproštěná od obyvlýho dokládání všeho možnýho (kdy a kde a za kolik jste zavazadlo koupil, jak vypadalo před odletem, měl jste ho ve folii atd.). Navíc je samozřejmě fajn, že si kufr odvezli a taky jej přivezli zpět.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Vopravdu, to sem ale lama :-)

Ted uz by mi jen stacilo rict na jakym, pac na Havla mi to moc nesedi. Ale rad bych se mylil....

podle jeho předchozích příspěvků tipuji DUS...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...