Honza.manta Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Radek je velmi pragmatický člověk a tady jen dával příklad, že základ tohohle průšvihu nebyl vyloženě chyba toho trenéra, ale shoda náhodných situací, která se bohužel sešla a vyústila v tenhle průšvih. Nechtěl to ani srovnávat a ani bagatelizovat. IMHO. Nechápu, proč hned útočíte a urážíte.
nickolas Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Až po ty exotické dětičky s ním souhlasím.
SCIFI Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Tady na foru už mají lidi svoje Ovčáčky? Nebo jen radek? Nevím co chtěl říct ale vím co řekl. :-)
eskimak Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Scifi: a to ti dava pravo ho vulgarne urazat? Ved to je cisty chliev, vyjadrovat sa takto verejne k cloveku za jeho nazor? Ze s nim ty nesuhlasis? To je ale tvoj problem, nieje nutne sypat tu vulgarizmy.
kuncák7 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 (upraveno) Nemyslím si, že bych byl úplně blbej, ale stále i ve svém věku se dozvídám plno nových informací i z hlediska češtiny a jejích výrazů.Trochu mě dnes překvapilo, že lidé, co podepíší petici jsou petenti. Musím poděkovat všem těmto lidem, že jsem si rozšířil obzor, jen se ještě s tou peticí a stížností dohromady musím nějak smysluplně vypořádat ( a je poměrně úsměvná, většina lidí tu na mě řičí, že nemaj kde zaparkovat a tito na mě řvou, že bych v lokalitě měl parkovací místa zrušit a snížit si tím i své ego ). A vám všem kašlete na to, buďme rádi, že jsou kluci venku a že to dopadlo poměrně dobře. Upraveno 11. července 2018 uživatelem kuncák7
Tom4 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Kuncáku připomeň mi až budeš tady že tě mám vzít na exkurzi do jeskyní co máme pod barákem, jo?
kuncák7 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Kuncáku připomeň mi až budeš tady že tě mám vzít na exkurzi do jeskyní co máme pod barákem, jo? Ahoj, klidně, v tomhle jsem dobrodruh :-).
Tom4 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 No tak dobrodružný to moc není, ale jsou pěkný, to zase jo.
Bert Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 SCIFI, takhle se gentleman opravdu nevyjadřuje. Dostáváš 3 dny BAN, využij je, prosím, ke studiu Gutha - Jarkovského.
spineshank Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Nadal -Del Potro, neskutečněj výkon na obou stranách, předčasné finále bych řekl
Radek124 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Ne že by mě to potěšilo, ale než se tu zase začne spílat do "Ovčáčků": ?Bude z toho trhák.? Hollywood chce o thajských fotbalistech natočit film "Nikoho nezajímá pravda Barte - ale jímavé příběhy, které chytí za srdce a zatemní mozek..."[Kent Brockman, The Simpsons]
zceyee Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Jenže o tom se ani tehdy nepsalo, nebyl to dostatečně jímavý příběh o exotických dětičkách-sportovcích a o mladém perspektivním sirotkovi-skoromnichovi ... Viděls toto? https://www.csfd.cz/film/425549-diving-into-the-unknown/prehled/ Pokud o těch dětech někdo natočí dokument, tak se na něj velmi rád podívám.
Radek124 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Díky strýci Balákovi jsem o tyhle příběhy nikdy neměl nouzi "z první ruky", proto ten zdánlivý despekt - na vlastní kůži sakra dobře vím že ve studeným lepkavým blátě 10 metrů pod zemí jeden bývá od civilizace dál než na severním pólu. Takže díky, tenhle typ klaustrofobního adrenalinu mi neimponuje, nemluvě o tom že na protahování se skalníma škvírama (a že jich v okolních lesích je) už dávno nemám vhodnej profil...
warann Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 (upraveno) Celkem mě potěšilo, že občas fungujou i docela obyčejný věci. Při přepravě letadlem nám s kámošem poněkud dobili kufry, jemu teda víc, mně míň. On to šel na letišti reklamovat a když už tím zdržoval, připojil jsem se i já. Zápis trval chvíli, na základě kontaktu co jsme dostali, jsme objednali odvoz k opravě s tím, že mně kufr obstojně opravili a jemu vyměnili za novej. Potěšila mě hlavně jednoduchost oproštěná od obyvlýho dokládání všeho možnýho (kdy a kde a za kolik jste zavazadlo koupil, jak vypadalo před odletem, měl jste ho ve folii atd.). Navíc je samozřejmě fajn, že si kufr odvezli a taky jej přivezli zpět. Upraveno 12. července 2018 uživatelem warann
Murphy97 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Vopravdu, to sem ale lama :-)Ted uz by mi jen stacilo rict na jakym, pac na Havla mi to moc nesedi. Ale rad bych se mylil....
DavidLC Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Mě se to stalo kdysi na Ruzyni,kufr ruplej, jen se zeptali kolik stál a to zacvakali.
Frostie Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Vopravdu, to sem ale lama :-)Ted uz by mi jen stacilo rict na jakym, pac na Havla mi to moc nesedi. Ale rad bych se mylil....podle jeho předchozích příspěvků tipuji DUS...
Doporučené příspěvky