Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Už mockrát jsem se zapřisáhnul, že do neratovské hospody nebudu chodit. Dneska ráno jsem vyrazil do lesa a dostal jsem chuť na jednoho Proroka. To je místní pivo. Tak jsem tam vlezl a klasika. Po 11. h hospoda natřískaná grupou laktóz s kočárky, výpravou cyklistů ve stejných tričkách a nekolika rodinkami. Trojboj vyletniku, ktery se tady ukazou v lete naspídovaný reklamou spořky, aby nasli bozsky klid zapomenuteho koutu vlasti a v tu chvili vytvori toxicky koktejl neurotickeho turismu. Si rikam, ze to nepreziju. Cvicne kouknu do jidelaku. A tam pres celou stranku takovyhle pripis. Kouknu na druhou stranku a poukazu na dnesni nabidku, zvlaste hlavni jidla. Tak jsem jim uz po ste odpustil.

303e620e3f9b8d434a8b1cc68776b212.jpg

cdb422fc8ddfb8f9ba7b7e0d6ceaebf8.jpg

ecb824ae5f96d44afe3760a05f4187a9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V neděli je mše a hurá na oběd. Byl jsem minulou. Letos o pouti měli 750 objednávek denně! Kamarád tam vaří.

Vždyť víš, že je mam rad :-). Ja jsem tam byl v cervenci s kamaradem z Blavy, jak byla v Rokytnici Anenska pout. To meli vytazeny varnice, borsc, gulas, rizek. Vedle jela kyta na rozni.

Odkaz ke komentáři

Co to je NEON?

Rekl bych, ze neco na zpusob radleru. Nevim, ja to nepiju. To vyzkousi nas mlady. Na nej je pivo moc horky, v Polsku si dal dal jasne pivo a sok malinowy a moc mu smakovalo, tak az od nej priste ochutnam a vzpomenu si, dam vedet

Odkaz ke komentáři

Trochu jsem jen zaskocen, jinak nic vic ( jak jsem to dopsal, spustil se dest, tak jsem sel hodit spanek :-)). Netere uz jsou za kulturou ( nevim, zda obrazej vinoteky nebo ocumujou zdejsi muzske :-)) a ja koukam z apartmanu na tohle a ac jsem si zakazal tury, tak jednu hrebenovcicku snad budu moct.

post-12324-0-37138900-1535292991_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Trochu jsem jen zaskocen, jinak nic vic ( jak jsem to dopsal, spustil se dest, tak jsem sel hodit spanek :-)). Netere uz jsou za kulturou ( nevim, zda obrazej vinoteky nebo ocumujou zdejsi muzske :-)) a ja koukam z apartmanu na tohle a ac jsem si zakazal tury, tak jednu hrebenovcicku snad budu moct.

No tak paráda, těším se na nějaké krásné fotky Explorerů z terénu :-)

Odkaz ke komentáři

No tak paráda, těším se na nějaké krásné fotky Explorerů z terénu :-)

Neboj a budou lepsi, pujcim si foun od nektere netere (vyzkousel jsem to na necisto a musim rict, ze ty me fotky opravdu nejsou jen rukama, ale fakt founem- nektere barvy nepoznavam ).

Odkaz ke komentáři

Potěšil mě Steven Seagal v jednom ze svých novějších obskurních snímků. Je to už sice starší tlustý pán s divnou černou skelnou vatou na hlavě, ale když se nase..e...je stejně zuřivej a výkonej jako před 30 lety a to jeho karate sek sek...prostě bomba! Pořád mě baví=)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...