vraby Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 16 basket na ČT sport už tak jsou dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 (upraveno) Holčiny makaj. DobrěKoukejte . Upraveno 25. srpna 2018 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Dlouho jsem neviděl Cz takhle makat o zlato. Gratulace holcinam do 16. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Konečně prší. Sice jen takový lehký zahradnický, zato už 6 hodin, a to téměř bez přestávky. Zahradu to asi už nezachrání, ale třeba ještě letos uvidíme zelenou trávu.Sem netušil, že se někdy budu těšit na déšť, klidně i o víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 (upraveno) Už mockrát jsem se zapřisáhnul, že do neratovské hospody nebudu chodit. Dneska ráno jsem vyrazil do lesa a dostal jsem chuť na jednoho Proroka. To je místní pivo. Tak jsem tam vlezl a klasika. Po 11. h hospoda natřískaná grupou laktóz s kočárky, výpravou cyklistů ve stejných tričkách a nekolika rodinkami. Trojboj vyletniku, ktery se tady ukazou v lete naspídovaný reklamou spořky, aby nasli bozsky klid zapomenuteho koutu vlasti a v tu chvili vytvori toxicky koktejl neurotickeho turismu. Si rikam, ze to nepreziju. Cvicne kouknu do jidelaku. A tam pres celou stranku takovyhle pripis. Kouknu na druhou stranku a poukazu na dnesni nabidku, zvlaste hlavni jidla. Tak jsem jim uz po ste odpustil. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 26. srpna 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Tak me privitalo na dovce slunicko, 28 stupnu, more trochu min, ale paradni. Jen z cen trochu radosti nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 V neděli je mše a hurá na oběd. Byl jsem minulou. Letos o pouti měli 750 objednávek denně! Kamarád tam vaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Co to je NEON? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 V neděli je mše a hurá na oběd. Byl jsem minulou. Letos o pouti měli 750 objednávek denně! Kamarád tam vaří.Vždyť víš, že je mam rad :-). Ja jsem tam byl v cervenci s kamaradem z Blavy, jak byla v Rokytnici Anenska pout. To meli vytazeny varnice, borsc, gulas, rizek. Vedle jela kyta na rozni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Co to je NEON?Rekl bych, ze neco na zpusob radleru. Nevim, ja to nepiju. To vyzkousi nas mlady. Na nej je pivo moc horky, v Polsku si dal dal jasne pivo a sok malinowy a moc mu smakovalo, tak az od nej priste ochutnam a vzpomenu si, dam vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Tak me privitalo na dovce slunicko, 28 stupnu, more trochu min, ale paradni. Jen z cen trochu radosti nemam.Co je, seš v Monaku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Tak me privitalo na dovce slunicko, 28 stupnu, more trochu min, ale paradni. Jen z cen trochu radosti nemam.Ne.er a uzivej si dovoleny. To snad jenom Cehun vyjede na dovolenou nekam, kde si pak stezuje na ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Tak me privitalo na dovce slunicko, 28 stupnu, more trochu min, ale paradni. Jen z cen trochu radosti nemam.Istrie? :-) Užívejte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Trochu jsem jen zaskocen, jinak nic vic ( jak jsem to dopsal, spustil se dest, tak jsem sel hodit spanek :-)). Netere uz jsou za kulturou ( nevim, zda obrazej vinoteky nebo ocumujou zdejsi muzske :-)) a ja koukam z apartmanu na tohle a ac jsem si zakazal tury, tak jednu hrebenovcicku snad budu moct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Tak on ten Hvar trosicku Monako je. Ceny mi letos prisly stejne jako loni, ale lodicky se krapet zvetsily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Trochu jsem jen zaskocen, jinak nic vic ( jak jsem to dopsal, spustil se dest, tak jsem sel hodit spanek :-)). Netere uz jsou za kulturou ( nevim, zda obrazej vinoteky nebo ocumujou zdejsi muzske :-)) a ja koukam z apartmanu na tohle a ac jsem si zakazal tury, tak jednu hrebenovcicku snad budu moct.No tak paráda, těším se na nějaké krásné fotky Explorerů z terénu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 No tak paráda, těším se na nějaké krásné fotky Explorerů z terénu :-)Neboj a budou lepsi, pujcim si foun od nektere netere (vyzkousel jsem to na necisto a musim rict, ze ty me fotky opravdu nejsou jen rukama, ale fakt founem- nektere barvy nepoznavam ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Potěšil mě Steven Seagal v jednom ze svých novějších obskurních snímků. Je to už sice starší tlustý pán s divnou černou skelnou vatou na hlavě, ale když se nase..e...je stejně zuřivej a výkonej jako před 30 lety a to jeho karate sek sek...prostě bomba! Pořád mě baví=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Skončilo teplo....:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Skončilo teplo....:-))+1 Edit: Já bych to řekl trochu jinak: Skončilo vedro Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky