honza71 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 (upraveno) Karolina Muchova přejela tu Pocahontas (Muguruza) na US Open, wow!!!My ty tenistky vytahujeme, jak z kolobouku...Škoda, že chlapi nejsou tak šikovní.Ti chlapi jsou predevsim lini. Min nez ja, to jako jo, ale proste lini Jinak ta holka samozrejme super !!! Upraveno 30. srpna 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Ranní kávička u TV s dcerkou a na Déčku pohádka "Kam se poděly Zakovy papírhodinky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 (upraveno) Dnes se stalo v mém životě něco zásadního. Šel jsem na oběd bistra Olive. Věděl jsem, že dnes v nabídce mají kachnu s knedlíkem, ale já šel programově na salát. Kolega z práce u stolu proti mně žral tu drůbež a já do sebe soukal mrkev se sezamem, pohanku s koriandrem, čočku s rajčaty a cizrnu. Prostě jsem to dal. Jen mám v hlavě teďka brajgl. Matně si vybavuji, že je to pocit jako při první souloži v létech gymnaziálních. Chceš to, líbí se ti to, pak jsi zmatený, nevíš, co se to vlastně stalo, jestli jsi všechno dělal správně, jestli z toho nebude průser. Nesmíš se třást od nervů a hormonální erupce, ale musíš se tvářit suverénně, že má situaci plně pod kontrolou.Místo kachny cizrnu a bulgur. Asi bych se měl svěřit odborníkovi Upraveno 30. srpna 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Dnes se stalo v mém životě něco zásadního. Šel jsem na oběd bistra Olive. Věděl jsem, že dnes v nabídce mají kachnu s knedlíkem, ale já šel programově na salát. Kolega z práce u stolu proti mně žral tu drůbež a já do sebe soukal mrkev se sezamem, pohanku s koriandrem, čočku s rajčaty a cizrnu. Prostě jsem to dal. Jen mám v hlavě teďka brajgl. Matně si vybavuji, že je to pocit jako při první souloži v létech gymnaziálních. Chceš to, líbí se ti to, pak jsi zmatený, nevíš, co se to vlastně stalo, jestli jsi všechno dělal správně, jestli z toho nebude průser. Nesmíš se třást od nervů a hormonální erupce, ale musíš se tvářit suverénně, že má situaci plně pod kontrolou.Místo kachny cizrnu a bulgur. Asi bych se měl svěřit odborníkovi No bral bych to jako jednorázovej úlet - jako třeba soulož s chlapem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Měl sis dát ten lilek s grilovanou zeleninou, sýrem a bulgurem!Jinak teda kachna = drůbež = bílé maso = je zdravá. A beztak byla mladá = ještě zdravější! Zelí je zdravé tak nějak všeobecně a co asi tak může být špatného na bramborovém knedlíkovi?Já bych byl s těma pohankama a cizrnama opatrnej...nic se nemá přehánět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Místo kachny cizrnu a bulgur. Hm, hm, pokud se nepletu tak ti dlužím večeři, co takhle zrealizovat to dříve než tě to přejde? Pobavil bych se, tráva a listí stojí míň než pečený vorel s knedlíkem a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 S tou cenou travy a listi bych byl opatrnej. Zvlast kdyz jsou ty sucha, tak stavnata zelenoucka travicka je dost draha. Staci mrknout do jakekoliv zdrave vyzivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 On má kolega konexe ve vyšších polohách. Jako horských. A tam je zeleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Jenze tam je trava chranena, takze se tam cpe spis tema orlama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Ty ses vul :D Ted este zacni chodit do posilovny a pichat nejaky dvacetilety kure. (promin, musel sem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Ty ses vul :D Ted este zacni chodit do posilovny a pichat nejaky dvacetilety kure. (promin, musel sem)Sebral jsi mi to z huby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Dnes se stalo v mém životě něco zásadního. Šel jsem na oběd bistra Olive. Věděl jsem, že dnes v nabídce mají kachnu s knedlíkem, ale já šel programově na salát. Kolega z práce u stolu proti mně žral tu drůbež a já do sebe soukal mrkev se sezamem, pohanku s koriandrem, čočku s rajčaty a cizrnu. Prostě jsem to dal. Jen mám v hlavě teďka brajgl. Matně si vybavuji, že je to pocit jako při první souloži v létech gymnaziálních. Chceš to, líbí se ti to, pak jsi zmatený, nevíš, co se to vlastně stalo, jestli jsi všechno dělal správně, jestli z toho nebude průser. Nesmíš se třást od nervů a hormonální erupce, ale musíš se tvářit suverénně, že má situaci plně pod kontrolou.Místo kachny cizrnu a bulgur. Asi bych se měl svěřit odborníkovi Romane, ty ses fakt wul :-), promin, ale musel sem.U tvych pribehu z vlaku a ze zivota, tebou podanych se fakt rezu smichy. Preju si brzke pokracovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Roman mne v horucich dnoch maso smrdi. Az sa mi dviha zaludok. Tiez v lete vyhladavam salaty a nemasove jedla. Je to uplne normalne a prirodzene (v mojich ociach) ze si tu kachnu nechal tak. Nevidim na tom nic divne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Roman mne v horucich dnoch maso smrdi. Az sa mi dviha zaludok. Tiez v lete vyhladavam salaty a nemasove jedla. Je to uplne normalne a prirodzene (v mojich ociach) ze si tu kachnu nechal tak. Nevidim na tom nic divne.Já jo, v Pardubicích dnes kolem poledne bylo asi tak 17 stupňů a pršelo . . . taková nenásilná připomínka podzimu . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Ach so, tak to je ina situacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Konecne dovolena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Beru zpet, jsme v hospode a vedle nas si hazi led do piva... se mi udelalo lehce nevolno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Minulý čtvrtek nám namontovali zastřešení bazénu, tepelné čerpadlo a proti proud. Venku už není žádný teplo a my jsme furt ve vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Já jo, v Pardubicích dnes kolem poledne bylo asi tak 17 stupňů a pršelo . . . taková nenásilná připomínka podzimu . . . Podle mě se to - odhaduju - Romanovi stalo v Praze, ne v Pardubicích. A může za to ten hispterský vzduch tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky