Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Karolina Muchova přejela tu Pocahontas (Muguruza) na US Open, wow!!!

My ty tenistky vytahujeme, jak z kolobouku...

Škoda, že chlapi nejsou tak šikovní.

Ti chlapi jsou predevsim lini. Min nez ja, to jako jo, ale proste lini :D

Jinak ta holka samozrejme super !!!

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes se stalo v mém životě něco zásadního. Šel jsem na oběd bistra Olive. Věděl jsem, že dnes v nabídce mají kachnu s knedlíkem, ale já šel programově na salát. Kolega z práce u stolu proti mně žral tu drůbež a já do sebe soukal mrkev se sezamem, pohanku s koriandrem, čočku s rajčaty a cizrnu. Prostě jsem to dal. Jen mám v hlavě teďka brajgl. Matně si vybavuji, že je to pocit jako při první souloži v létech gymnaziálních. Chceš to,  líbí se ti to, pak  jsi zmatený, nevíš, co se to vlastně stalo, jestli jsi všechno dělal správně, jestli z toho nebude průser.  Nesmíš se třást od nervů a hormonální erupce, ale musíš se tvářit suverénně, že má situaci plně pod kontrolou.

Místo kachny cizrnu a bulgur. Asi bych se měl svěřit odborníkovi :)

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Dnes se stalo v mém životě něco zásadního. Šel jsem na oběd bistra Olive. Věděl jsem, že dnes v nabídce mají kachnu s knedlíkem, ale já šel programově na salát. Kolega z práce u stolu proti mně žral tu drůbež a já do sebe soukal mrkev se sezamem, pohanku s koriandrem, čočku s rajčaty a cizrnu. Prostě jsem to dal. Jen mám v hlavě teďka brajgl. Matně si vybavuji, že je to pocit jako při první souloži v létech gymnaziálních. Chceš to,  líbí se ti to, pak  jsi zmatený, nevíš, co se to vlastně stalo, jestli jsi všechno dělal správně, jestli z toho nebude průser.  Nesmíš se třást od nervů a hormonální erupce, ale musíš se tvářit suverénně, že má situaci plně pod kontrolou.

No bral bych to jako jednorázovej úlet - jako třeba soulož s chlapem.

Odkaz ke komentáři

Měl sis dát ten lilek s grilovanou zeleninou, sýrem a bulgurem!

Jinak teda kachna = drůbež = bílé maso = je zdravá. A beztak byla mladá = ještě zdravější! Zelí je zdravé tak nějak všeobecně a co asi tak může být špatného na bramborovém knedlíkovi?

Já bych byl s těma pohankama a cizrnama opatrnej...nic se nemá přehánět!

Odkaz ke komentáři

Romane, ty ses fakt wul :-), promin, ale musel sem.

U tvych pribehu z vlaku a ze zivota, tebou podanych se fakt rezu smichy. Preju si brzke pokracovani.

Odkaz ke komentáři

Roman mne v horucich dnoch maso smrdi. Az sa mi dviha zaludok. Tiez v lete vyhladavam salaty a nemasove jedla. Je to uplne normalne a prirodzene (v mojich ociach) ze si tu kachnu nechal tak. Nevidim na tom nic divne.

Odkaz ke komentáři

Roman mne v horucich dnoch maso smrdi. Az sa mi dviha zaludok. Tiez v lete vyhladavam salaty a nemasove jedla. Je to uplne normalne a prirodzene (v mojich ociach) ze si tu kachnu nechal tak. Nevidim na tom nic divne.

Já jo, v Pardubicích dnes kolem poledne bylo asi tak 17 stupňů a pršelo . . . taková nenásilná připomínka podzimu . . . :D

Odkaz ke komentáři

Já jo, v Pardubicích dnes kolem poledne bylo asi tak 17 stupňů a pršelo . . . taková nenásilná připomínka podzimu . . . :D

Podle mě se to - odhaduju - Romanovi stalo v Praze, ne v Pardubicích. A může za to ten hispterský vzduch tady.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...