varjag Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 No tak ta je taky libová... Paráda! Starý věci jsou prostě pěkný, asi už jsem taky starej :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 jojo, 603 je pro me jedno z nejpeknejsich ceskoslovenskych aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Potěšilo nádherné, plně funkční rádio z dávných dob. Už jsem z kanclu vyhodil to moderní a teď se kochám :-) ..Tohle je fakt nádhera, super stroj. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Máme 310 GS BMW na osm dní za 500 Éček...pokud máš vážný zájem, dám ti podrobnosti do SZ, ale až zítra protože kámoš ví cenu ale zapomněl půjčovnu :-) Ten to má na starost... Díky to by mi asi drahá polovička taky omlatila o hlavu... no nic budu jak buzna jezdit v 500 cabrio :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 (upraveno) Tohle je fakt nádhera, super stroj. :-)Jo, dík. Přišel jsem k tomu jako slepý k houslím. Na jaře jsem připlul z Holandska s lodí že si ji zrenovuju na pojízdnou chatu a když jsem teď vyklízel poslední skříňky v podpalubí tohle na mě vykouklo. Loď nejméně 8 let stála bez používání a vypadá to, že předtím taky moc používaný nebylo. Ještě tam byla mobilní sada s malou parabolou na satelit, asi nějaká karavan verze, ale s tím fakt nevím co :-))). Tohle bylo jasný, že přistane v kanceláři. Všechny ty kotouče, diody, ručky, starej displej, všechno fachá, skoro jako z krabice. Má to přepínač na čtyři druhy napětí a skoro dvoumetrovou anténu :-)) A všude nápisy made in Japan. Navíc jsem se podle výrobního čísla dočetl, že je z první, vzácné série (30.000 ks), než to nějak upravili na "orange" verzi. R.v. 1981. To mě bylo pět :-))). Dneska jsem udělal úplný h..vno, celej den ladím ty válce a ručky a zkouším co to dělá :-))) prostě jak malej Jarda Upraveno 21. září 2018 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 To se ti nedivím. Je to krásnej kus poctivý elektroniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Naramne jsem si (uz teda vcera) pokecal s majitelem Chronothek ve Vidni. Prima chlapik, paradni shop s used vockama. Jen ty ceny No nic, krasne jsme si popovidali o pribehu Reverso. Ten chlap ma encyklopedicke znalosti. I kdyby jen na pokec a na cumendu, doporucuji navstivit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Udělám si pěkný večer. Pivo,Becher a DVD Harlej Vláďa Šafránek + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Zkusím tě trumfnout, manželka s dcerou v čudu, Jack Daniel's Honey a dnešní výběr filmů padl na písmeno "S".Ani jeden jsem ještě neviděl přes všechna doporučení, nebyl čas.Sicario, Sicario 2, Suburra.Jsem natěšenej, jdu to zapnout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Až na toho meďáka (imo) dobrej výběr. Sicario 2 mam v plánu až to žena zalomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Zkusím tě trumfnout, manželka s dcerou v čudu, Jack Daniel's Honey a dnešní výběr filmů padl na písmeno "S".Ani jeden jsem ještě neviděl přes všechna doporučení, nebyl čas. Sicario, Sicario 2, Suburra.Jsem natěšenej, jdu to zapnout!To neuhraje žádný film. Bav se dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Nahodou jsem ten Honey taky měl. Jak jsem ho dal do huby, tak musel ven, ALE.......používáme ho na pečení a bomba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 (upraveno) https://www.google.cz/search?q=harlej+svařák&oq=harkej+s&aqs=chrome.1.69i57j0l3.11169j0j8&client=tablet-android-lenovo&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#mie=e,,harlej%20svařák,H4sIAAAAAAAAAONgVuLRT9c3LDTNKsq1SE5-xOjJLfDyxz1hKYdJa05eY7Ti4grOyC93zSvJLKkU0uFig7KUuASkUDRqMEjxcaGI8AAA5AL85FwAAAA Upraveno 22. září 2018 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Tohle mi dnes vyhodil youtube na titulní stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Ano, musím napsat, že potěšilo. Nájemnice, co už nájemnicí není, mně poslala po dvou letech dluh 40 000,-Budu potřebovat určitě nějaké hodinky. https://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 (upraveno) Ojojoj, krasa! Az budu velkej, poridim si neco podobneho (myslim ty Nautily) Upraveno 23. září 2018 uživatelem parnistroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Tohle mi dnes vyhodil youtube na titulní stranuv=6eLLAW05wqQTohle je zločin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 (upraveno) dtx, hned jsem si vzpomnel na toto: https://www.youtube.com/watch?v=b5EAEDi0LOU Upraveno 23. září 2018 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Dneska je az podezrele dobrej den.... Pocitam, ze se do vecera musi zarucene jeste stat neco prisernyho... O vikendu se ulomil diteti zub, telefonoval jsem hned v nedeli zubari, dneska rano 9:30 termin a 9:45 vyreseno bez breku a bez bolesti.Hned rano jsem se stihnul domluvit s vyvojarem na vecech co mi vyresi zasadni problem.Rozdal jsem vsem lidem v tymu rocni bonusy a navysil platy.No a mam na ceste novy hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Kolegovi ve skupině ukradli na letišti v Barceloně aktovku s penězi a všemi dokumenty, do odletu do PRG zbývalo 2 hodiny. Sepsáno u policie na letišti, ač byl svátek, tak rychlá telefonická komunikace s konzulátem a nakonec se ten let podařilo stihnout, na odbavení do Prahy stačil protokol od policie. Hlavně, že se to nestalo už v Argentině, tam bychom na náhradní doklad čekali ještě teď Upraveno 24. září 2018 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky