Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Varjag . Sony, velmi povedený model, tak to bych také ladil, to je na velkou gratulaci a obdiv. :notworthy:

Holt loď je loď, nález je Japan, žádný místní školní archiv, kde tady je max. ruský Meridian. :photo:

**

Tak moment, ale Meridian byl i ve srovnání s cizinou parádní stroj, zrovna
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo ty provozy jsou správně, ale jako nostalgie se dá snést.Jinak též záleží na modelu, měl jsem 211, dost dobrý, ale po letech samé provozní problémy, jako zbytková cena šel do Vídně za opravu 8-denních autohodin. Teď mám jen 202, sedá na něj prach, hodinky mají přednost...  Jinak tady http://www.radiosvet.wz.cz/vef/vef.html

**

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

a příspěvek do vlákna, potěšil mne ořešák, asi před 20 lety vynesený jako semenáč zpod plotu na zahradě. Šoupnul jsem ho tehdy do meze pod lesem k poli, a včera po velkém větru je plná bedna ořechů...  :smoke:

**

Odkaz ke komentáři

Meridian byl sice parádní ale rozhodně neuměl provoz USB, LSB a CW, tedy poslech amatérských a komunikačních stanic.

To samozřejmě ne, ale na běžný rádiový provoz dobrá citlivost a selektivita.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

pitomci :-)

tak to gratuluji,

a na co to je reklama?

matně si vzpomínám, je to už let, na film Lethal Weapon nevímkolik, jak druhý hlavní hrdina v podání Danny Glovera se všem kolegům na policejním okrsku chlubí se svou dcerou, která natočila reklamu a půjde večer v televizi. A druhej den ráno měl šprcek plnej stůl, protože na ně byla ta reklama, teda ne že bych ti něco takovýho přál

post-953-0-11221400-1538575754.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...