eloga Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Varjag . Sony, velmi povedený model, tak to bych také ladil, to je na velkou gratulaci a obdiv. Holt loď je loď, nález je Japan, žádný místní školní archiv, kde tady je max. ruský Meridian. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Varjag . Sony, velmi povedený model, tak to bych také ladil, to je na velkou gratulaci a obdiv. Holt loď je loď, nález je Japan, žádný místní školní archiv, kde tady je max. ruský Meridian. **Tak moment, ale Meridian byl i ve srovnání s cizinou parádní stroj, zrovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Tak moment, ale Meridian byl i ve srovnání s cizinou parádní stroj, zrovnaMeridian byl sice parádní ale rozhodně neuměl provoz USB, LSB a CW, tedy poslech amatérských a komunikačních stanic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) jo ty provozy jsou správně, ale jako nostalgie se dá snést.Jinak též záleží na modelu, měl jsem 211, dost dobrý, ale po letech samé provozní problémy, jako zbytková cena šel do Vídně za opravu 8-denních autohodin. Teď mám jen 202, sedá na něj prach, hodinky mají přednost... Jinak tady http://www.radiosvet.wz.cz/vef/vef.html** Upraveno 24. září 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 a příspěvek do vlákna, potěšil mne ořešák, asi před 20 lety vynesený jako semenáč zpod plotu na zahradě. Šoupnul jsem ho tehdy do meze pod lesem k poli, a včera po velkém větru je plná bedna ořechů... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Meridian byl sice parádní ale rozhodně neuměl provoz USB, LSB a CW, tedy poslech amatérských a komunikačních stanic.To samozřejmě ne, ale na běžný rádiový provoz dobrá citlivost a selektivita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Alpiny doma. Bal jsem se ovladani a aplikace, ale vypada to jednoduse a asi to zvladnu i ja. Uz se tesim na vikend, kdy ty hodinky poradne otestuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Nejak jsem nemohl v noci spat, nudil se a tak jsem si hral ( alespon neco ze ZVS se hodi :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 KOLAUDAČNÍ SOUHLAS S UŽÍVÁNÍM STAVBY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Nove hodinky, prijemna prochazka a jelikoz je slunecno a 17 stupnu, tak sup do bazenu, voda uz jak v rybnice, ale jeste prijatelnych 11 stupnu. Neco na ochlazeni horkych hlav :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Dcera prošla talentovou soutěží a dostala nabídku na focení reklamní kampaně. Na 14 let dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Tohle te potesilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Tak nám sem postni fotku, my ti dáme vědět, až se objeví na free video a podobnejch serverech. :-) Teda za rok. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 pitomci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Ze dosli listky a pojdeme s kamošom na muziku :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 pitomci :-) tak to gratuluji, a na co to je reklama? matně si vzpomínám, je to už let, na film Lethal Weapon nevímkolik, jak druhý hlavní hrdina v podání Danny Glovera se všem kolegům na policejním okrsku chlubí se svou dcerou, která natočila reklamu a půjde večer v televizi. A druhej den ráno měl šprcek plnej stůl, protože na ně byla ta reklama, teda ne že bych ti něco takovýho přál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 To bylo ve dvojce. Kolegové mu ty šprcky navěsili v práci na nějakou rostlinu a nazvali ji prcgumovník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Jojo, na reklamy pozor https://www.youtube.com/watch?v=wDUcKcM3Wp0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Super. A co je to VD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky