shewcza Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) Andy mi od tam objednával 15.10. tah na BB a 23.10. ho měl u sebe. Možná jim to spadlo do spamu, ale to zase nevysvětluje, proč neodpovídali na další emaily. Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Příjemná paní na přepážce na registru řidičů na Vyšehradě a celkově jak to tam odsejpalo. Za cca 7 min jsem byl venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Aspoň někde umí postavit plot, uč se Evropo https://zpravy.idnes.cz/usa-mexiko-migrace-armada-0hl-/zahranicni.aspx?c=A181116_110246_zahranicni_luka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobSt.Clare Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Pár piv hnedle po noční pěkně nalačno...a svět byl najednou tak krásný místo k životu...než sem teda zjistil,že sem si kapánek splet datum a má drahá polovička není v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Tati, a vesmír by měl začínat, nebo končit nulou ...? Věk tazatelky: 4,5 roku ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Odpověď je jasná: 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jdi do háje i s myšima :-) Edit: Douglas Adams, Stopařův průvodce po galaxii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Krásná zpráva ze Zélandu přišla, kolega z práce právě volal, že ti kluci ušatý nám právě protáhli pracovní kontrakt na dalších šest let :-) Jaj, já už za těch 14 dní co tam jsou další dva žaludeční vředy, nežeru, nespím, no wow, úžasná zpráva, protože to je to krásná země, jdu si otevřít láhev a to se to snažím omezovat, copak to jde? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) CG Afri :-)Já se dozvěděl minulý týden, že naše firma otevira pobocku v Mexiku... Už tam těším. Ad bod 2. Teď jsem koupil vintage rolady z inzerce... Safra těší mě ten život. Ještě k tomu vlákno o stavbě domu a já už nemůžu nikomu nic říct :-) Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Dnes je 17.listopadu, můžeš cokoliv, ale zítra už nemachruj protože tě lidi sežerou :-) Do Mexika jezdí co dva roky kamarád z Continentalu a strašně se mu tam líbí. Firmy většinou staví v těch bezpečných lokalitách prý.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Čím dál tím víc si uvedomuju, že radši vymenuju víkendy v praze za víkendy na Šumavě. Takže nejdůležitější je, si uvědomit, že člověka něco těší a správně diagnostikovat co :-) mě těší klid, zima venku a teplo vevnitř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Tenhle víkend malej aktivně oslovoval kolemjdoucí na ulici, v loutkové divadle, prostě všude, a říkal jim, jak má skvělýho taťku.Tohle jsou fakt super chvíle kdy jdou všechny starosti stranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Dnes je 17.listopadu, můžeš cokoliv, ale zítra už nemachruj protože tě lidi sežerou :-) Do Mexika jezdí co dva roky kamarád z Continentalu a strašně se mu tam líbí. Firmy většinou staví v těch bezpečných lokalitách prý.... :-)To asi záleží, Táta dodával systém do jedné firmy a hned vedle byla firma co vyráběla pračky. Akorát se teda zjistilo, že tam vyrábí spíš perník, tak jí zavřeli i s majitelem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Tak já budu machrovat aj dneska :-)Vyšel článek na webu jeziskovych vnoucat: Ten s tím Harleyem jsem byl já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Jaká je ta webovka, že bych taky kouknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Www.jeziskovavnoucata.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Šonka...konečně se mu to podařilo, strašně jsem mu to přál už minulý rok a letos se svým triplem byl opět jasným adeptem a jsem rád, že to nakonec dokázal, byť to bylo i se slušnou dávkou štěstí. Je to borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tati, a vesmír by měl začínat, nebo končit nulou ...? Věk tazatelky: 4,5 roku .....Hm, u nás doma: tak kolik je 2018-1918?Cóóó, nevíím, hodně asi.Věk zkoušené: 12 roků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Dnešní kontrola u lékaře a verdikt - noha je vpořádku ( v rámci možností ) a nějakej Pátek vám zůstane. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Dnešní kontrola u lékaře a verdikt - noha je vpořádku ( v rámci možností ) a nějakej Pátek vám zůstane. ParádaSuper zprávy, zdraví je nejdůležitější... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky