Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mě dnes potěšil pěkný výlet a mini exkurze v krásné dílně .... klobouček !

To je nádhera, co to bude za parádní BMW? Upraveno uživatelem guzmic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi nějakej "borec" nabořil auto u Tesca. Vzkaz samozřejmě žádnej. Toť k nasrání. Tudíž jsem doma dost nevybíravě lamentoval a najednou se objevil syn (7) a podává mi stovku. Prám se na co to je. A on, že to vytáhl ze svý pokladničky jako na tu opravu. Ten kretén s autem ať si to užije, ale tohle mě zaručeně potěšilo.

Odkaz ke komentáři

Tak mi nějakej "borec" nabořil auto u Tesca. Vzkaz samozřejmě žádnej. Toť k nasrání. Tudíž jsem doma dost nevybíravě lamentoval a najednou se objevil syn (7) a podává mi stovku. Prám se na co to je. A on, že to vytáhl ze svý pokladničky jako na tu opravu. Ten kretén s autem ať si to užije, ale tohle mě zaručeně potěšilo.

Tak to je hezký! Máš hodnýho kluka :)

Odkaz ke komentáři

tak to je super :-). Blahopřeji k výchově

Odkaz ke komentáři

Tak už i ty?

njn, sem pičus a minulé pondělí jsem se zrakvil na bobech, když jsem blbnul s dětma. Bolelo to jako čert, ale už je to trochu lepší. Hlavně že to nemám zlomený...teď už budu jen mazat Voltarenem  :clap:

Afri: no nevím, co jsem vysledoval, tak bolest trvá i několik měsíců. No snad nebudu ten případ.....

Odkaz ke komentáři

Měl jsem několikrát naraženou kostrč a nikdy mě nebolela několik měsíců, ale samozřejmě je to strašně individuální a záleží na úhlu nárazu :-) Hlavní jak píšeš, že rentgen vyšel dobře, to je důležité....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...