African Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Nirvána na kopci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Jako hezky bylo, jen ten snih stal za hovno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 No, jo no, letos je to hodně divný..navíc máme jarňáky zamluvený na horách a těžkou říct co bude někde v březnu, možná velký prd :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) Mě dnes potěšil pěkný výlet a mini exkurze v krásné dílně .... klobouček !To je nádhera, co to bude za parádní BMW? Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Tak mi nějakej "borec" nabořil auto u Tesca. Vzkaz samozřejmě žádnej. Toť k nasrání. Tudíž jsem doma dost nevybíravě lamentoval a najednou se objevil syn (7) a podává mi stovku. Prám se na co to je. A on, že to vytáhl ze svý pokladničky jako na tu opravu. Ten kretén s autem ať si to užije, ale tohle mě zaručeně potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Tak mi nějakej "borec" nabořil auto u Tesca. Vzkaz samozřejmě žádnej. Toť k nasrání. Tudíž jsem doma dost nevybíravě lamentoval a najednou se objevil syn (7) a podává mi stovku. Prám se na co to je. A on, že to vytáhl ze svý pokladničky jako na tu opravu. Ten kretén s autem ať si to užije, ale tohle mě zaručeně potěšilo. Tak to je hezký! Máš hodnýho kluka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 To je nádhera, co to bude za parádní BMW?328 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Mladej je dobrej !:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Tak mi nějakej "borec" nabořil auto u Tesca. Vzkaz samozřejmě žádnej. Toť k nasrání. Tudíž jsem doma dost nevybíravě lamentoval a najednou se objevil syn (7) a podává mi stovku. Prám se na co to je. A on, že to vytáhl ze svý pokladničky jako na tu opravu. Ten kretén s autem ať si to užije, ale tohle mě zaručeně potěšilo. tak to je super :-). Blahopřeji k výchově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 @warann: krasa. Blahozelam k synovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Že RTG ukázal,že naražená kostrč je opravdu jen naražená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Tak už i ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Že RTG ukázal,že naražená kostrč je opravdu jen naražená...Tak to je na pohodu, jsi mladý silný muž, za 14 dní nebudeš vědět že tě něco bolelo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Tak už i ty?njn, sem pičus a minulé pondělí jsem se zrakvil na bobech, když jsem blbnul s dětma. Bolelo to jako čert, ale už je to trochu lepší. Hlavně že to nemám zlomený...teď už budu jen mazat Voltarenem Afri: no nevím, co jsem vysledoval, tak bolest trvá i několik měsíců. No snad nebudu ten případ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Měl jsem několikrát naraženou kostrč a nikdy mě nebolela několik měsíců, ale samozřejmě je to strašně individuální a záleží na úhlu nárazu :-) Hlavní jak píšeš, že rentgen vyšel dobře, to je důležité.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Nechci vám kazit radost, ale rozsekal jsem se 17. srpna, furt to bolí a nemám počítat s tím, že to do jara přejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Nechci vám kazit radost, ale rozsekal jsem se 17. srpna, furt to bolí a nemám počítat s tím, že to do jara přejdeTobě ale rentgen bohužel nevyšel :-( To je úplně někde jinde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 No tyvle... nestraš. Ale tak nějaké osobnější cítím,že je to lepší. Na bajk jsem se neodvážil, ale spinner jsem zkusil a jde to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Tobě ale rentgen bohužel nevyšel :-( To je úplně někde jinde....No, nevyšel, jak se to vezme. Obraz čistý, kontrast ostrý :-) zlomená kostrč, na dvou místech prasklá pánev a 2x zlomená stydká kost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky