siwi Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Ve středu večer jsem objednal dárky pro manželku a dceru, před malou chvilkou jsem převzal balík od PPL. Vše běželo jak po drátkách bez nejmenšího zádrhele. Vánoce vyřešeny, YEAH! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Že jsem po sedmi letech z firemního večírku odcházel poprve slušně a mezi prvními jako zodpovědný otec. Takže se zítra nemusím řídit heslem: Co si nepamatuji se nestalo. Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Taky jsem zjistil, ze na firemni vecirky je lepsi jezdit autem. Jak by rekl klasik, nereknu neco, co nechci slyset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Ze středy na čtvrtek v noci v půl jedné jsem po retro disko párty odložil 34 let starý tehdy třicetitidolarový Seika pětky (jsou pár let po servisu od p.Frýdla, byl to úplně první servis), teď jsem na ne koukal a hádejte co... Stále JDOU!!! To čumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 pre istotu by som ich otvoril, ci hodinar nespravil upgrade na quartz strojcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Že mi moje drahá polovička bude zakazovat, abych prodal hodinky, to jsem fakt nečekal. A že když je budu chtít fakt prodat, tak si je ode mne koupí, jen aby zůstaly doma. Zlatá holka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Kde se to dá najít taková holka? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Bohušu, těžko a dlouho jsem hledal, ale povedlo se Je to taková zdravá směska. Táta Moravák, máma z Vysočiny a ona se narodila v Jižních Čechách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Brách našel doma moje úplně první hodinky, myslel jsem, že už jsou navždy pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Dnešních 12st. = jaro je tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 ako sa zase chlapci lahko chytili....YPO v pohode... klasika!Frantik kludne obetuje aj slusne vlakno o knihach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 ako sa zase chlapci lahko chytili....YPO v pohode... klasika!Frantik kludne obetuje aj slusne vlakno o knihach....tak to dá rozum .... seš průhlednější než obecní blbec, kterej tu jako pár let už není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Že mi moje drahá polovička bude zakazovat, abych prodal hodinky, to jsem fakt nečekal...Já mám doma taky zákaz na prodej. Jen zmínka a už se čertí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Navsteva Norimberka, trhu a nakup bundy Canada Goose za lepsi cenu nez na Amazonu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 K obědu gulášek, pivečko a do toho hraje nová deska AC/DC, prostě pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Zvladnul jsem zkratit tah na Sumech, aniz bych si vypich oko nebo znicil hodinky a stul. A Suma delaj -1s denne, slusny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Dnes ma potešil tento trolling desaťročia F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Zvladnul jsem zkratit tah na Sumech, aniz bych si vypich oko nebo znicil hodinky a stul. A Suma delaj -1s denne, slusny! Tož to nápodobně, já si zase zvládl samodomo a bez speciálního vercajku (toliko ohnutou kancelářskou sponkou) zkrátit tah u Monster, aniž bych předtím čuměl na nějaké instruktážní video, nebo si nechal radit. A dokonce jsem pochopil a využil i tu mikroregulaci. Su na sebe pyšný... (Ale ono to nebude trvat dlouho než zas něco jiného zkurvím.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Potesili mne ve zpravach na nove! Zase ukazali dav smejdu, jak vokraldli duchodce! Dobre jim tak, kdyz jsou tak blby a porad tam lezou! Debilove a v tv to videj kazdej den! Dobre jim tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Dnes ma potešil tento trolling desaťročia F.To se musi neboztik žito v hrobe otacet jak vrtule! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky