nickolas Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Aktivne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 (upraveno) Aktivne? Jasně, že aktivně. Na hádečku ČT Sport...Ve svém věku a zdravou jen pravou polovinou těla by se aktivní zapojení rovnalo rituální sebevraždě... Mě se líbí, že ten sport hrají samí krkohlavové. Upraveno 27. září 2015 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 No, kdybychom neco malo z bricha presunuli k ramenum, nemuseli bychom byt spatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 (upraveno) Že jsme se s manželkou vrátili z měsíčního pobytu v Itálii nezraněni, nenabouráni, nerozhádáni, s třiceti flaškama fantastickýho vína, pěti novými košilemi, novou koženou brašnou, parfémy a několika páry nových botiček.Dobře to uměj, ti kluci italský, necháte tam sto tisíc ani nevíte jak.No, nevím. Nikde ve tvém výčtu nevidím hodinky. Já bych s tím asi šel do opačného vlákna AHA, už to vidím... Upraveno 27. září 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 (upraveno) Právě jsem si z naší praleté TV (6 let staré, chi chi) udělal chytrou, díky doporučenému blueray Samsung H6500 :-) paráda, 25000,- doma. Teď už jenom vyřešit 3d, 4k a další, ale to už asi neoblafnu co? Upraveno 27. září 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 jak doma ? sis ušetřil snad na hodinky nééé............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Na hodinky jsou vyhrazeny prašule ze stavebního spoření :-) Příští rok budou dream watch. Jak noha,lepšíš se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Potěšila me Slavia, ze konečně po letech dokázala vyhrát derby ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Na hodinky jsou vyhrazeny prašule ze stavebního spoření :-) Příští rok budou dream watch. Jak noha,lepšíš se?já ani nevím, nejradši bych tu ortézu zahodil.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Potěšila me Slavia, ze konečně po letech dokázala vyhrát derby ;-) Congrats, pitcho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Peťo Sagan!A jakým stylem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Tak tak, fantázia veľká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Hodne dobry. Skoda Stybyho, ctyri kilaky pred cilem byl mistr sveta:) Sagan je borec a fakt mu to, i vzhledem k letosni TdF, preju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 No, nevím. Nikde ve tvém výčtu nevidím hodinky. Já bych s tím asi šel do opačného vlákna AHA, už to vidím... Jo jo, hodinky se nevyvedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Nevěřil bych jak potěší letmé setkání s Jaguar E-type kabrio pod vymetenou blankytně modrou oblohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 K tomu asi neni co dodat.Prostě úlet Ja na tom byl v sobotu ve Vidni a super atmosfera a vse kolem.. Jo a pivo je tam o oiro levnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Nepotěšilo mě to dnes, ale už v sobotu.. Dozvěděl jsem se, že mám krásného zdravého tříměsíčního syna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Nojo, tamtamy bijí rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Nepotěšilo mě to dnes, ale už v sobotu.. Dozvěděl jsem se, že mám krásného zdravého tříměsíčního syna..A to jsi se až teď probral z tříměsíčního bezvědomí ? jinak samo GRATULACE !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Přeji jen to dobré pro syna a celou rodinu. Také mohl být malý tři měsíce v nemocnici ne ? /třeba/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky