Wanderer Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Je vidět, že jste nepochopili, že vánoce, svátek či narozeniny syna je ideální příležitost, koupit hračku, se kterou byste normálně vypadali jak debil a náležitě ji před předáním vyzkoušet. Pak je ovšem třeba se přemoct a pořád mu ji nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Je vidět, že jste nepochopili, že vánoce, svátek či narozeniny syna je ideální příležitost, koupit hračku, se kterou byste normálně vypadali jak debil a náležitě ji před předáním vyzkoušet. Pak je ovšem třeba se přemoct a pořád mu ji nebrat. Vždyť o tom celou dobu píšeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 ...and the dog´s name?...Winder! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KugIx3ycBngStojí to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 http://www.novinky.cz/krimi/361321-muz-chtel-zaplatit-za-zbozi-ale-automat-mu-penize-vratil-ted-mu-hrozi-vezeni.html hlasovani a diskuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Pepíček:"Tati, je inkoust drahý?""Ne, levný.""Tak proč se maminka tak zlobila, když jsem ho vylilna sedačku?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Tohle je bomba. Hodně dobře udělané a závěr je naprosto famozní. https://www.youtube.com/watch?v=E2lNz1LqYyQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Jdu takhle Londýnem a najednou proti mě černoch a nese notebook. Říkám si: "Ten vypadá jako můj. Ale to je blbost, můj je doma a leští mi boty." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Jdu takhle Londýnem a najednou proti mě černoch a nese notebook. Říkám si: "Ten vypadá jako můj. Ale to je blbost, můj je doma a leští mi boty." dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Tohle mi přistálo dnes. pro návštěvníky česnekobraní jako dělané.( Tu akci doporučuju navštívit)Miluju česnekovou pomazánku." zamnul jsem si ruce, když jsme si sedali ke stolu. Káťa se někde zdržela."Tahle bude skvělá, česnek je pěkně ostrý." usmál se strýc."To já rád." přikývl jsem a zakousl se do prvního chlebíčku. Pak se mi na chvíli zatmělo před očima a z planety zmizela atmosféra. Vyhrkly mi slzy z očí a měl jsem pocit, že uši se mi několikrát protočily kolem své osy. Konečně jsem se nadechl."Kolik v tom je česneku?" zasípal jsem konečně."Nevím, asi dva." odpověděl strejda také tiše, myslel si, že jen šeptám, nenapadlo ho, že jsem měl klinickou smrt."Jenom dva stroužky?" divil jsem se a pozoroval, jak vidličce rostou vlasy, když jsem na ní dýchl. Doma dáváme i 5 a takováhle síla to nikdy nebyla."Ne." zasmál se strejda "Dvě paličky."Měl jsem pocit, že do mne narazil náklaďák s tuřínem. Tohle byl prakticky denaturovaný česnek pálivý. Něco, co se přidává v Temelínu, když dojde jaderné palivo.Zkusil jsem si ještě kousnout. Opět mdloby a když jsem konečně vydechl, v okruhu deseti kilometrů vyhynuli upíři. U oken stálo pár tchořů s transparenty, na kterých bylo napsáno: "HNUS! HNUS!"Přišla manželka."Tak jaké to je?" zeptala se."Vynikající." vypálil jsem, jakmile jsem si v rychlosti utřel oči."Ty jsi plakal?" zeptala se Káťa překvapeně. "No jo, strašně se mi stýskalo." zachroptěl jsem. Manželkám je lepší nelhat, ale pravda také není nejlepší řešení."Cítím, že je v tom hodně česneku." prohodila Káťa a vzala si chlebíček. Trochu jsem si poodsedl."Kdepááák." mávl jsem rukou a dělal, že se láduju dalším. "Je velice jemná, skoro není cítit.""Tedy, jsi borec," řekl strejda "spousta lidí to nesnese. I mně přijde docela silný."Manželka si kousla. Přestala dýchat. Pevně zavřela oči. Zpod víček se jí vydraly slzy."Ale..." pohladil jsem jí. "Tobě se také stýská, jsem hned vedle tebe lásko." Rychle jsem se zase stáhl, ale naštěstí nebyla ani schopná se po mně ohnat. Vypadala nádherně, vůbec jsem nevěděl, jak moc jí sluší modrá. Pomalu přecházela do fialova. Seděl jsem a tiše čekal na zelenou. Jako na přechodu. "Tak jaké to je?" zeptal se strejda konverzačním tónem."Moc dobré." odpověděla Káťa vychovaně a zafuněla ke stropu, až na lustru pohasly světla a ze střechy spadly dvě kočky. Zvláštní, manželka vždycky krásně voní, ale tentokrát jsem měl pocit, že vedle mne vyrostla Titan Arum. "Páni já jsem plná." řekla Káťa s položila zbytek chlebíčku na malovaný talířek, na kterém okamžitě pochcípaly kytičky. Otočila se ke mně: "Ale Martin říkal, jak je hladový, nebude vadit, když to dojí?""Vůbec ne." řekl strejda, usmál se a vstal od stolu. Poněkud jsem zbledl. Svou smrt jsem si představoval jinak. Určitě ne tak smradlavou. Proboha, budou muset čekat, až začnu zapáchat, aby se ke mně vůbec mohli přiblížit a pohřbít mně. Na hrobě mi neporostou ani voskovky.Řeknu to takhle: nikdy neprovokujte tygra.A zvlášť ne, když je to vaše žena.edit.: večeře nakonec měla aspoň jednu pozitivní dohru. Sice musím manželce koupit nové disky, ale zase se s ní několik týdnů nemusím dívat na Stmívání. Nedopatřením jsem kýchl na pořadač a zdá se, že v tom filmu vyhynula většina hlavních postav. V pořádku, všichni muži, co mne čtou mohou přestat tleskat. Oba.Naštěstí mým filmům se nic nestalo, jen Rambo pláče, ať ho radši strčíme zpátky do jámy ve Vietnamu, Vetřelec sípe: "Kill meeee NOW!!" a Terminátor se zasekl v místě, kdy se ponořil do roztaveného železa, odmítá vylézt a tvrdí, že je mu tam dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Rubrika: Co máte dnes na ruce ????? kozy si nedělám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 http://sport.idnes.cz/posledni-usmevny-spot-k-hme-v-atletice-dhu-/atletika.aspx?c=A150212_160025_atletika_elv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Včera mělo premiéru Padesát odstínů, zítra je pátek 13 a v sobotu Valentýn. Při zachování trendu, Světová válka vypukne v neděli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Včera mělo premiéru Padesát odstínů, zítra je pátek 13 a v sobotu Valentýn. Při zachování trendu, Světová válka vypukne v neděli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Včera mělo premiéru Padesát odstínů, zítra je pátek 13 a v sobotu Valentýn. Při zachování trendu, Světová válka vypukne v neděli..mě je to jasný, v sobotu je u nás Masopust takže v neděli spíš bude konec světa............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 (upraveno) Tady musela proběhnout kas*tr*ace :0D... Slečny je mi celkem líto ...A USA je ještě o krok dál :0D Nějak nechápu soutěžící ... Ale bez nich by zas nebyla taková p***l Upraveno 12. února 2015 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Nejlepsi recenze 50 odstinu sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 (upraveno) @KFL - super počasí Upraveno 12. února 2015 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky