Baldic Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ty titulky jsou realne? Ja uz videl tolik parodii u tehle scenky, ze nevim, jestli to je preklad nebo ne.
SCIFI Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Krutý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Americkej Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ty titulky jsou realne? Ja uz videl tolik parodii u tehle scenky, ze nevim, jestli to je preklad nebo ne.Tohle vypadá real, nejraději mám verzi Win-10.
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Tý jo, děda Fritzl Lebeda - já furt proč měl Jája furt tak protaženej nos, jak kdyby natahoval moldánky... 2siwi: u příspěvků v tomto vlákně by asi bylo vhodné očekávat i jistou míru ironie...
Z. Paul Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ty titulky jsou realne? Ja uz videl tolik parodii u tehle scenky, ze nevim, jestli to je preklad nebo ne.Jojo ty titulky by měl být reálný překlad. Mouchy tam budou, píšou to pod videem, ale příběh by měl sedět.
siwi Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 2siwi: u příspěvků v tomto vlákně by asi bylo vhodné očekávat i jistou míru ironie... Což o to, ironii tu očekávám, leč marně...
Petr72 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Jeden jednoduchší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Dnes jsem byl ramci inventury v hlavnim sejfu u nas na urade. Takovej ve zdi ve sklepe, nejakych 30 cm tlusty vrata, dovnitr se dalo i vejit (vnitrni vyska asi 190cm). Uvnitr 4 schranky, 3 prazdne a v posledni 2 psaci stroje a stary prazdny kufr... :-) ja osobne bych tam radsi skladoval vino :-)
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Dnes jsem byl ramci inventury ... 2 psaci stroje a stary prazdny kufr...A co tam být mělo?
Effe Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Šukam tě Miloszu , možná to tu bylo (nebo ve vlákně music)
Tomas_2002 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Kočka: Fraktura 25.ocasního obratleSpratek: Fraktura C4 ...kočka vítězí. Jinak Cornella je boží sleduju ho na Instagramu
Sarka Farka Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 jean.jpg: ))))))))))))))))))))))))))
Tomas_2002 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Kočka: Fraktura 25.ocasního obratleSpratek: Fraktura C4 ...kočka vítězí. Jinak Cornella je boží sleduju ho na Instagramu Taky to sleduju, ale některý jeho komixy sem fakt dát nejdou Přeci jen, pár lidí mě tu zná osobně a co by si pak mysleli ?
Murphy97 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Jen davej. Prave, ze te znam osobne. Horsi to nebude :-)
Doporučené příspěvky