Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chybí na té koláži balanční kolečka a dva drsně se tvářící bydyguardi-podpírači, aby jim dědek kvůli problémům s koordinací neupadl  :whistling:

PS: vím že je hnusné a "politicky nekorektní" smát se postiženým, starým a chromým - ale páteční extempore ve volební místnosti by bylo zoufale trapné a nedůstojné i bez té pomatené mulatky. Každý chlap by měl mít soudnost a poznat kdy je čas určité věci zabalit...  -_-

PPS: Drahá polovička podotýká že všecko zlé je pro něco dobré - třeba že už dlouho za žádného senilního potentáta co natáhnul brka ve funkci nebyl státní smutek...  :skull:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

No a u nás v práci jeden co má dopravu plakal,  že státní pohřeb ho bude stát strašný peníze.  Den volna a ty věnce.

Mě ten záznam taky nekorektně pobavil,  tam stála pomalu zubatá.

To je tak,  když člověk kvůli egu,  neví kdy odejít.

Odesláno

Já zas tvrdím, že Zeman chce státní pohřeb. Když jste celý život politik a ještě Zeman, tak státní pohřeb je ta nejlepší pocta. Takhle se odchází.

Odesláno

Pánové to je sranda...kdyby se zde dělaly vtípky na ten marketingový produkt s falešnými brýlemi a názory, to by bylo řevu o netahání politiky na forum... ;o)

Odesláno (upraveno)

Pokud nějaký máš, tak sem s ním. Třeba se zasmějeme.

//edit: Zkusil jsem na netu nějaké vtípky na Drahoše vypátrat a zatím nic. Jen nevím, jestli je to dobré, nebo špatné znamení.  

Upraveno uživatelem Mornix
Odesláno

Pánové to je sranda...kdyby se zde dělaly vtípky na ten marketingový produkt s falešnými brýlemi a názory, to by bylo řevu o netahání politiky na forum... ;o)

On má levý brejle 8-) To je fakt produkt.. :-/

Jako když mi dneska řekla holka že hráli flašku na lyžáku, ale v mobilu,že na to je aplikace.... Svět se zbláznil :-((

Odesláno

Už něco vyplulo na povrch? Že je jebal hitlerjugend, sázel lesy do tvaru hákového kříže, převádí musulmány skrz jablunkovský průsmyk, otlapkal všechny akademičky včetně akademiků? Ne? Tak se halt furt musíme smát senilnímu alkoholikovi z hradu a jeho partičce ošetřovatelů a balzamavačů. :lol2:

Odesláno

Balzamovacu..

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Ja keby som volit mohol (ako ze nemozem) siel by som jednoznacne do mumie, uz len pre tie jeho vycibrene volebne spoty na Radiozurnale, ktory hodne pocuvam. IMO dokonale vystihovali dolezitost celej tejto politickej "udalosti".

Odesláno

Se chechtáš,  ale mě přešel humor před 4,5 lety.  Tenkrát to byla šou nazvaná korunovační klenoty.  A viróza léčená na ruský ambasádě.

Odesláno

Na Moravě dostali policajti nový příkaz, hlídat u sklépků řidiče. Tož hlídajů a vidí, jak sa strýc těžko sune do auta a rozjede sa. Policajt ho zastaví. Podá mu tester, aby mu strýc do něho dýchnul. Strýc si fúkne a policajt vyvalí oči. Na displeji 2,45. Strčí ho strýcovi před oči. ;?Tož co na to říkáte strýcu !!!? Strýc sa kúkne a praví : ? Kurva, stará mňa zabije, tři čtvrtě na tři a já eště nejsu doma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...