Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

2roura74: V době značek na přání (AGR0FERT, ANDREJK0, EETRULEZ, BURES007...) v těch třech písmenkách hledáš zbytečné dvojsmysly  :speak_cool:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Kdysi jsem jezdil po Praze v Trabantu se značkou ZA. Byla to docela sranda - každej čekal nějakého baču a ne pražáka. A říkejte si, co chcete, tráboš měl na tehdejší poměry nevídanou akceleraci v křižovatkách (a navíc za sebou nechával neprůhlednej modrej oblak, čímž naprosto zmátl nepřítele). :tomcat:

Návštěvník tolja
Odesláno

Já mám nálepku začátečníka (syn začíná) a docela funguje. Ohledu není plno, ale je.

JJ, je to tak, dávám si to na každý auto spolu s nálepkou dítě v autě

docela to funguje, jen člověk nesmí moc prasit, 

tuhle jeden policajt, když ze mne doloval desátky se divil, že jsem začátečník

Odesláno

Kdysi jsem jezdil po Praze v Trabantu se značkou ZA. Byla to docela sranda - každej čekal nějakého baču a ne pražáka. A říkejte si, co chcete, tráboš měl na tehdejší poměry nevídanou akceleraci v křižovatkách (a navíc za sebou nechával neprůhlednej modrej oblak, čímž naprosto zmátl nepřítele). :tomcat:

Wartak, jezdici na technickej benzin udelal tutez sluzbu :-))(dymal vic, nez vojenska tatra se svym maskovanim):-)))- kdysi vyzkouseno.

Odesláno (upraveno)

nejlepší co jsem kdy viděl bylo AH-18-88, taxikářská Poběda, starý časy, nikomu to nepřišlo ani nevadilo.

Ale jinak cedulky jsou taky job, Baby on Board a Secretary on Board jsem měl za starých časů, na Vidlákově i v Praze zjevení ... 

Ale bombový text je tohle - na zadku americkýho auťáku - Watch my rear end NOT HER!

:notworthy:

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Pokud máte kliku, dostanete solidní značku i za běžnou cenu (ne na přání):

post-22024-0-97802900-1524209104_thumb.jpg

okres (město) PIRna v Německu (bývalé NDR), kousek za čárou v severních Čechách. Tj. normální SPZka, jen hezky vyšla.

Na druhou stranu, pokud to dostanete na podobné vozidlo, je to stejně napikačku :-)

post-22024-0-29194400-1524209180_thumb.jpg

Odesláno

Taky jsem sveho casu neodolal si vyfotit Pirata.. :-)

V tydnu me v Teplicích predjelo hodne velke Porsche a ten pismena pro zmenu vůbec neřešil.. mel tam same nuly.. ale uplne same.. neco jako 0O0 000000 ...doufám, ze to nebyla jeho "licence to kill".. :-)post-15480-1524213137,45.jpg

Odesláno

K těm cedulím, známý kdysi dával na krám "Jsem na obědě, když se nevrátím odpoledne, zůstal jsem i na večeři" a často to byla realita :wine:

Odesláno

k tym skratkam - mna vzdy pobavi skratka jadrovej elektrarne bohunice JEBO.. vzdy som si myslel ze je to vtip, ale nie je. Mochovce su podla rovnakeho vzorca JEMO. Myslim ze ide o kryptoodkaz vystihujuci podstatu naroda - nedojebani a nenazrati.

Odesláno

Spomínaš tie Bohunice... Raz som tu mal na návšteve kamaráta, Thajčana. Trochu som mu robil sprievodcu a išli sme autom po diaľnici okolo Bohuníc. Vypleštil oči, že čo to je. Tak som sa mu snažil nakecať, že to je veľká vývarovňa, ktorá centrálne varí pre celé západné Slovensko. Chvíľu váhal, ale nezožral mi to.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...