clockyclock Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 (upraveno) Upraveno 30. dubna 2018 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Svět se posral,vysazený dub jde na tři měsíce do karantény jestli není nemocný. Ach ta Amerika (+_+) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 (upraveno) Volal jsem manželce:Miláčku, totálně se mi posralo podnikání. Musíme prodat barák, obě auta a všechny tvoje šperky.Když jsem se vrátil domů, tak už tam nebyla.Co se dá dělat. Nakonec - co s babou bez smyslu pro humor... Upraveno 30. dubna 2018 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 (upraveno) Svět se posral,vysazený dub jde na tři měsíce do karantény jestli není nemocný. Ach ta Amerika (+_+)Ac usmevny, do jisty miry chapu. Dub aktualne suzuje v Evrope mor a nekontrolovane se siri. Na korenech muzou byt houbovy spory nebo larvy skudcu. A tisic dalsich veci. Pritahnout nemoce na jinej kontinent neni nic moc, zvlast pokud tamni bioprostredi nema ucinny mechanismy se jim branit. edit: Nehlede k tomu, ze transfery biomaterialu podlehaji beznym normam a procesum diky rozlicnosti standardu napric kontinenty. Strom dovezenej z Italie k nam je procesne OK, ale vetev ze statu uz by mela projit kontrolou. Upraveno 30. dubna 2018 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Ac usmevny, do jisty miry chapu. Dub aktualne suzuje v Evrope mor a nekontrolovane se siri. Na korenech muzou byt houbovy spory nebo larvy skudcu. A tisic dalsich veci. Pritahnout nemoce na jinej kontinent neni nic moc, zvlast pokud tamni bioprostredi nema ucinny mechanismy se jim branit. edit: Nehlede k tomu, ze transfery biomaterialu podlehaji beznym normam a procesum diky rozlicnosti standardu napric kontinenty. Strom dovezenej z Italie k nam je procesne OK, ale vetev ze statu uz by mela projit kontrolou.No ja osobne nevidim problem ani tak v tom, ze ten dub musel do karanteny, poriadok musi byt,... skor je skoda, ze si taku vec organizacne teamy oboch statnikov nedokazali vybavit dopredu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Než se tu zas začne brojit proti zlé tetě Brusele: Před pár dny se psalo jak babka po příletu do států vyfasovala flastr za neohlášný dovoz zemědělských produktů - protože "zlé evropské jabko" co nafasovala k snídani na palubě Delta Airlines si schovala na navazující vnitrostátní (hlado)let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Tvl, to zejtra vyvěsím u nás na úřadě (ministerstvu zemědělství) :-) Ladu i to nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Moje robka, je Maďarka, pracuje ve firmě, která obchoduje s Maďarskem, kde při dorozumívání používá tu divnou řeč, měla 50, a tak jako dárkový koš, jsem obšlehnul už tady jednou zveřejněný nápad, a upravil do do Hungar stylu.Účastníkům oslavy se to líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 To by měl mít každý fanda Rolex na zahradě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Raw Denim Summer 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Á, vysoký sed je opět v módě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Keby to zacali kolegynky nosit do prace, tak by som sa ale vobec neurazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Ja kdyz vidim nektere sve kolegyne, tak bych se teda urazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Ja kdyz vidim nektere sve kolegyne, tak bych se teda urazil Hele já mám určité podezření tímhle směrem, když jsi říkal, že jsi v těch státech trochu pracovně. Jen nevím, jestli se soudní slyšení dá počítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Hele já mám určité podezření tímhle směrem, když jsi říkal, že jsi v těch státech trochu pracovně. Jen nevím, jestli se soudní slyšení dá počítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Hele já mám určité podezření tímhle směrem, když jsi říkal, že jsi v těch státech trochu pracovně. Jen nevím, jestli se soudní slyšení dá počítat Ja cekal s cim vyrukujes Na svoji obhajobu musim rict, ze to jsou vsechno strasne pomluvy a tomu, kdo prisel s #metoo bych dal nejradsi pres drzku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky