Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Svět se posral,vysazený dub jde na tři měsíce do karantény jestli není nemocný. Ach ta Amerika (+_+)

Ac usmevny, do jisty miry chapu. Dub aktualne suzuje v Evrope mor a nekontrolovane se siri. Na korenech muzou byt houbovy spory nebo larvy skudcu. A tisic dalsich veci. Pritahnout nemoce na jinej kontinent neni nic moc, zvlast pokud tamni bioprostredi nema ucinny mechanismy se jim branit.

edit: Nehlede k tomu, ze transfery biomaterialu podlehaji beznym normam a procesum diky rozlicnosti standardu napric kontinenty. Strom dovezenej z Italie k nam je procesne OK, ale vetev ze statu uz by mela projit kontrolou.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ac usmevny, do jisty miry chapu. Dub aktualne suzuje v Evrope mor a nekontrolovane se siri. Na korenech muzou byt houbovy spory nebo larvy skudcu. A tisic dalsich veci. Pritahnout nemoce na jinej kontinent neni nic moc, zvlast pokud tamni bioprostredi nema ucinny mechanismy se jim branit.

edit: Nehlede k tomu, ze transfery biomaterialu podlehaji beznym normam a procesum diky rozlicnosti standardu napric kontinenty. Strom dovezenej z Italie k nam je procesne OK, ale vetev ze statu uz by mela projit kontrolou.

No ja osobne nevidim problem ani tak v tom, ze ten dub musel do karanteny, poriadok musi byt,... skor je skoda, ze si taku vec organizacne teamy oboch statnikov nedokazali vybavit dopredu.

Odkaz ke komentáři

Než se tu zas začne brojit proti zlé tetě Brusele: Před pár dny se psalo jak babka po příletu do států vyfasovala flastr za neohlášný dovoz zemědělských produktů - protože "zlé evropské jabko" co nafasovala k snídani na palubě Delta Airlines si schovala na navazující vnitrostátní (hlado)let...  :death:

Odkaz ke komentáři

Moje robka, je Maďarka, pracuje ve firmě, která obchoduje s Maďarskem, kde při dorozumívání používá tu divnou řeč, měla 50, a tak jako dárkový koš, jsem obšlehnul už tady jednou zveřejněný nápad, a upravil do do Hungar stylu.

Účastníkům oslavy se to líbilo.

post-9165-0-47100200-1525200095_thumb.jpg

post-9165-0-07499900-1525200146_thumb.jpg

post-9165-0-71541400-1525200200_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja kdyz vidim nektere sve kolegyne, tak bych se teda urazil :D

Hele já mám určité podezření tímhle směrem, když jsi říkal, že jsi v těch státech trochu pracovně. Jen nevím, jestli se soudní slyšení dá počítat  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Hele já mám určité podezření tímhle směrem, když jsi říkal, že jsi v těch státech trochu pracovně. Jen nevím, jestli se soudní slyšení dá počítat :lol2:

Ja cekal s cim vyrukujes :D Na svoji obhajobu musim rict, ze to jsou vsechno strasne pomluvy a tomu, kdo prisel s #metoo bych dal nejradsi pres drzku ;)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...