Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Otec se synem koukaj na telku.

Najednou naběhne sex scéna.

" No dobře synku,tohle není nic pro tebe. Běž spát!"

"Ale tati, já už mám 18 let."

" Mně nezajímá kolik máš let,ale nebudeš se tady koukat,jak si tady honím péro."

To mi připomnělo... Otec přijde k synovi do pokoje, kterej má parádně zaraženej anální kolík a zjevně si dělá dobře. Fotr na něj chvíli nevěřícně čumí a pak jen konsternovaně pronese: "Si děláš prdel....?"

Odesláno

Co je na tom sakra humor???

Asi nic. Ale ty lidi o sobě vůbec neví, já se po operaci probudil v posteli na sesterně, a sestřička mi řekla že mě dali tam pro jistotu, že jsem byl nějakej agresivní a nevrlej nebo co, dobrý na tom je že si nic nepamatuju. :D

Odesláno

Přitom poprvé ses musel vzbudit už na sále, bezprostředně po výkonu (jinak by Tě z toho sálu nepustili), ale to si nepamatuje prakticky nikdo...

Odesláno

Sused z izby mi hovoril, že som po operácii sestru nútil, aby mi pomasírovala chrbát, lebo ma boleli kríže. A odmietal som prevziať poukaz na nemecké barle s odôvodnením, že Nemci prehrali vojnu a nič nemecké teda nechcem.

Je to už nejakých dvadsať rokov, Kramáre. Celý pobyt bol celkom zaujímavý, čo sa týka kadejakých domotaných údajov. Na centrálnom príjme som nahlásil ako príbuzného mamu a zadal jej telefónne číslo. Odchádzam na izbu, pozerám do papierov. Pri mame už bolo moje priezvisko (má iné) a moje telefónne číslo.

Prídem na izbu, sestra mi prináša nejaké tabletky. Hovorím si, asi nejaká príprava na operáciu. Len tak, aby reč nestála, sa pýtam, že na čo sú. Vraj na srdce. Hovorím, prečo na srdce, idem na operáciu kolena. Pozrela do papierov, zhrozene vykríkla, vytrhla mi  tabletky z ruky a utekala do inej izby.

Ráno vizita. Lekár, čo ma mal operovať, berie do ruky susedov rentgen (zlomená panva) a baví sa so mnou, že ako sa cítim a tak. Hovorím, to je susedov rentgen. On, trochu zaskočený, že vraj vie. O chvíľu nenápadne berie do ruky môj rentgen.

Predoperačné. Sestra mi dáva infúziu, ihlu spoľahlivo pichá do mäsa a odchádza. Volám na ňu, že to asi nebude v poriadku. Vráti sa, veci napraví a potom len tak prehodí, že na svoj vek vyzerám mimoriadne dobre. Hovorím ďakujem, ale zas až také extra to nebude. Ona, že na štyridsiaty siedmy ročník fakt vyzerám dobre. Ja na to, že som šesťdesiaty siedmy. A ona, že v papieroch mám štyridsiaty siedmy.

Po operácii prichádza na vizitu môj operujúci lekár. Prvá jeho otázka je, že prečo som ešte tesne pred upadnutím do narkózy z posledných síl dookola zúfalo kričal "Pravé koleno, pravé koleno!!"

Odesláno

Pred nekolika lety me zacaly bolet zada, bedra. Pak se ta bolest nejak presunula jakoby do kycle. Kdyz uz jsem skoro neumel chodit, tak me zena premluvila a dobelhal jsem se do spitalu, ktery mam pres cestu. Zaplatil jsem poplatky, vysedel frontu a kdyz jsem se dostal na radu tak mi rekli, ze bez doporuceni obvodniho lekare muzu jit zase domu. Tak jsem se dobelhal pres cele mesto k obvodacce. Ta me prohlidla a rika ze to nebude kycel, ale spis bederni plotynka a poslala me zase do spitalu. Pan doktor se optal co mi je. Povidam boli me jakoby kycel, ale pani doktorka rikala, ze to sacuje na plotynky, tady vam to pise ve zprave. Doktor si neco zamumlal, na zpravu ani nekouk a poslal me na rentgen kycle. Kouka na snimek a rika, hmm, uz mate opotrebovany kloub. Napsal mi nake prasky a kdyz by bolelo dal, mam se stavit pro berle. Nejak jsem dal fungoval, ale nebylo to ono. Zasel jsem tedy za znamym, ortopedem. Ten me poslal na rentgen zad a obou kycli. Rika, kycle mas v pohode. U jedne mas nejak hlubsi jamku, ale to poznas jedine ze by ses snazil dat si nohu za krk. Ale mas vyhrez plotynky, tak to te boli to. Rikam, aha, tak mi dej nakou tabletku, aby ta plotynka zase zahrezla. Vysvetlil mi, ze to tak nefunguje a poradil nake cviky. Nakonec mu rikam, no jako dobry, ale co dal s tim? Prej, nic, to neres, nekdo ma zuby, nekdo zada.

Tak ja mam teda ty zada...

Odesláno

Kamarád, bývalý psovod, měl pořád bolesti zad. Dost často byl v lázních, pořád marodil. Jednoho dne ho chytl žlučníkový záchvat. Absolvoval předoperačni vyšetření, dostal se až na sál. Doktor udělal 3 dírky na laparoskop, vsunul nástroje, kouknul na monitor a nástroje zase vytáhl. Udělal mu 11 cm řez skalpelem a vyndal žlučník a kus další tkáně, do které byl ten žlučník doslova zahnitý. Po krátké rekonvalescenci si strašně pochvaloval, jaká je to paráda, když ho už konečně nebolí záda...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...