Liqid Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 S ohledem na průměrný věk pediatrů i nás, to moc k smíchu bohužel není.
noviisek Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Potkají se dva trampové.- Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl- Výborně, člověče, pořídil jsem si slona.- Slona? Co s ním?- To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umeje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělý.- To zní dobře. Na kolik přijde takovej slon?- Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet.- Fajn, domluvenoPotkají se po pár týdnech- Teda ty jsi mi dal! Trávník zdupanej, stromy olámaný, všude samý hovno, rozsednul mi auto, děti se ho bojej a manželka se chce rozvádět!- Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš...
Tom4 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 A pak, když tramp prodal slona, koupil si investiční lowendový elektrokolo.Poroste na ceně, říkali.Lavinová poptávka, řikali.Je to známka punku, řikaly.
Prochy68 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 V ty reklamě vypadá jak spekacek...Vzdyt je :-)
Moty Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 no, říkal, že má asi 114kg a že by měl něco shodit
lloffass Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Tak to by se měl vybodnout na elektrokolo a pořádně šlapat
siwi Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Když mi bylo asi deset, rozesmál mě v jedné televizní estrádě vtip: Potkají se dva hodináři a jeden se ptá druhého:"Tak co, jak se mš?" A ten druhý na to:"Ále, nestojí to za nic. Tik tak vyjdu s platem." ...a pak následoval smích a potlesk.
mondeo2 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) Neznáte nějaký o trampech? No když jinak nedáš................ Dva trampy přejede auto a letí spolu do nebe.Pepa je nemile překvapen, když jej na rozdíl od Vency nepustí dovnitř,ale pošlou ho šupem do pekla. Po pár týdnech je Venca v nebi ukousán nudou a ukecá Sv.Petra,aby ho pustil do pekla na návštěvu za Pepou.Venca dorazí do pekla a tam vidí Pepu, jak sedí, na klíně krásnou blondýnu,v ruce plechovku s pivem.Pěkně ho to naštve a začne nadávat:"To snad není možný.Já se tam nudím se spoustou totálních sucharů a ty si takhle hovíš!" "Hele Venco,ono to není tak jednoduchý.Víš,věc se má tak,že ta plechovka piva má zespodu díru a ta blondýnka ne!" Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem mondeo2
Porsche_911 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Když mi bylo asi deset, rozesmál mě v jedné televizní estrádě vtip: Potkají se dva hodináři a jeden se ptá druhého:"Tak co, jak se máš?" A ten druhý na to:"Ále, nestojí to za nic. Tik tak vyjdu s platem." ...a pak následoval smích a potlesk.Ten je dobrej
hopa26 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Manželka opravuje pisemky.Doplňte do věty Š nebo Ž . Text: Milý Va ku.Odpověď v písemce: Milý Vafku.
Liqid Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Krom toho, že Vafka je topení, tak u nás je to i příjmení https://www.kdejsme.cz/prijmeni/Vafka/hustota/
Hector Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Přijde tramp k Bechyněmu a praví: "Jedny keramický GMT" a obsluha odvětí: "Chucpe ty chronomágský radiátore"
saida Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Tramp se píše s velkým T.Jinak dobrý DADA tady. Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem saida
Doporučené příspěvky