Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera v průtrži, pod stromem, moji chlapci. A máš táto ty hodinky vůbec vodotěsný? No jasně, podívej je to tu i napsaný. Hmm, no jo no, tak to musíme ještě dál čekat až přestane. A proč chcete čekat? Protože to na chatu máme dál, než těch tvejch 300 metrů.

Odesláno

Myslím, že moje dnešní reklama na Facebooku překonala i předchozí post...

Quartz s průhledem je strop. :notworthy:

Ale tak proč ne, může být :-)

post-18707-0-26454200-1565620635_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

kdyz uz tu byly ty hodinkovy skvosty... tak rozhodne doporucuju promo video na Binger automatic switzerland s turbickem :))

Spojeni Rolse s timhle smukem je vskutku odvazne a genialni :)

https://www.aliexpress.com/item/32953805649.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.811a1d68BE8xz8&algo_pvid=cfd5b943-064b-4810-9df4-daed882cbb6a&algo_expid=cfd5b943-064b-4810-9df4-daed882cbb6a-18&btsid=d96cd163-89a9-4779-93f6-9cd9341865e8&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_9,searchweb201603_53

Je nutny si i vsimnout detailu jako je pripravena stupnice pro datum (smolne ovsem bez ukazatele) a cifr s plastickym vyobrazenimm hodinkoveho strojku...

Upraveno uživatelem Zz0iD
Odesláno (upraveno)

=D

To by mě zajímalo, kolik těch hodinek za 90 doláčů museli prodat, než se jim vrátil ten den Rollse z půjčovny.

Kdo ví, z čeho je to sestříhaný, protože frajer mačká startovací tlačítko u Jaguaru (logo na volantu) a startuje RR :D, otáčkoměr pro změnu z Ferrari

Ale říkám si, že v Prim by se v rámci PR fotek od nich mohli učit.

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

=D

To by mě zajímalo, kolik těch hodinek za 90 doláčů museli prodat, než se jim vrátil ten den Rollse z půjčovny.

A to ta zadní světla v čase 0:12 určitě nejsou z RR. Takže ještě navíc nějaký Jaguar XJ, tipl bych. :)

Odesláno

Kdo ví, z čeho je to sestříhaný, protože frajer mačká startovací tlačítko u Jaguaru (logo na volantu) a startuje RR :D, otáčkoměr pro změnu z Ferrari

Ale říkám si, že v Prim by se v rámci PR fotek od nich mohli učit.

A to ta zadní světla v čase 0:12 určitě nejsou z RR. Takže ještě navíc nějaký Jaguar XJ, tipl bych. :)

Toho Jaga na volantu jsem si všiml, Ferrari už ne. Asi jsem byl, jak jsem se naučil od těch dementů v show Hotel Paradise, až příliš ?vykonsternovanej? z celý tý reklamy=).

Tak díky za rozsíření obzorů.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...