Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tvl. ten byl na drogách když to navrhoval a myslím, že mu ten fet chutná stále...

Jo a ze všech lidí, kterým vadí na naprosto souměrném domě ten chaoticky nevyvážený humáč tam nahoře, uděláme v novinách vesnické debily, kteří nepochopili kouzlo klenotu moderní architektury. Jako, ne že by ten původní barák byl bůhvíjaký klenot, ale tohle spouští OCD tiky i jinak normálnímu člověku. 

Jasný tam je to totiž jedna velká rezervace. Všude vokolo bordel, extrémní provoz, všechno vybydlený, všude cikáni a socky, z jedný strany baráku takovej panelákovej likusák technických sítí, z druhý strany díra s neudržovaným parkingem pár kroků od pracáku... a von tam někdo bude řešit jednu blbou nadstavbu :D

Odesláno

Já jsem si jen myslel, že když jsem architekt a beru za to prachy, tak by měl výsledek mé práce nějak vypadat. A je fakt jedno jestli je to v cigánské čtvrti v Brně, nebo v Praze na Barandově.

Odesláno

Já jsem si jen myslel, že když jsem architekt a beru za to prachy, tak by měl výsledek mé práce nějak vypadat. A je fakt jedno jestli je to v cigánské čtvrti v Brně, nebo v Praze na Barandově.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To nerozporuju. Mě pobavila vidina architektonického pobouření místních, v čele s Doleželem a jak budou spoluusilovat o památkovou rezervaci.

Chnmg se včera nesl v duchu rezervací a pokutujících měšťáků, přidám jeden ze zlatého fondu ZŠ...

Radnice konečně rozhodla, že na Cejlu, Křenové a Bratislavské bude povolený odstřel cikánů.

Borec si koupí na radnici loveckej lístek. U popelnice vidí prvního, prásk a je po něm.

Najednou se vyloupne policajt a dává mu pokutu.

Chlap se brání, že je střílet může a že má loveckej lístek.

Policajt, střílet můžete, ale ne u krmelce!

Odesláno

samotná nástavba by byla celkem zkousnutelná - kdyby seděla na terénu někde v satelitu, třeba jako řadovej domek.

Moc se mi to nelíbí. Ale kdyby se zabetonovaly okna a zakopalo se to, mohl to být super sklep !

Odesláno (upraveno)

To Tondaa73 : To jo, ale jen jsem si na to vzpomněl a současný stav nehledal, možná, že už to šlo obojí k zemi....  ;)

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno (upraveno)

No tvl... Něco tak tragickýho, jako je ta brněnská nástavba činžáku, jsem snad ještě neviděl. Pochopil jsem dobře, že humorný je na tom ten povzdech "pana architekta", že je z toho smutný? To je nejčernější humor architekta. No... taky reference. I když, třeba zůstal nepochopen, třeba chtěl, aby lidi při průchodu kolem toho baráku zvedli hlavu nahoru od displeje mobilu.

Naproti tomu na tu olomouckou vilu jsem před pár lety koukal (našel jsem si ji po tom, co jsem ji viděl v nějakým filmu nebo snad seriálu) a ta mi přijde jako parádní nápad a přesně opačnej případ k tomu brněnskýmu baráku. Aneb architekt x "architekt".

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno (upraveno)

To v Olomouci je super. Ještě jsem někde viděl s Gebrianem další silo předělané na obytné. Jednu dobu jsem regulérně začal po Vysočině, místo chaty, hledat starý industriály

https://www.imaterialy.cz/rubriky/zajimava-stavba/originalni-bydleni-ve-vertikalnim-rozmeru_42595.html

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

Tak konečně!

https://www.lidovky.cz/kultura/svetova-muzea-porusuji-vyvazenosti-zastoupeni-pohlavi-mezi-vycpanou-zveri-prevladaji-samci.A191027_115224_ln_kultura_ele

Zatím je to teda furt ještě humor... ale když si představím ty kazdoroční davy absolventů genderovejch studií, tuhne mi krev v žilách. I kdyby měla v úmyslu něco vymejšlet jen desetina z nich.

Odesláno (upraveno)

Ještě teda pro úplnost, dáma je biolog, nikoliv pseudovědec z gender studies, a není vyloučeno, že to novináři zprasili a že se "studie" netýkala vycpaných zvířat v expozicích, ale konzervovaného materiálu k taxonomickému i jinému srovnávání.

Upraveno uživatelem martar
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...