lib Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 (upraveno) Nebude to asi Babicův případ... ...nicméně nosit hodinky obráceně se doporučuje jako jedna ze součástí terapie pro zlepšení fce mozku. Jde o to vymanit mozek ze stereotypu a co nejvíce běžných každodeních věcí dělat jinak. Číst knihu vzhůru nohama, stejně odečítat hodiny. Dávat si klíče, nebo doklady do jiné kapsy než normálně... V delším horizontu to napomáhá k osvěžení práce mozku, zlepšuje pamět atp...Tak jsem si to zrovna zkusil. Fakt! Funguje to! A proč jsem ten příspěvek editoval?Protože to fungovalo tak výborně, že jsem původně odeslal úplně prázdný příspěvek. Upraveno 2. prosince 2012 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Nebude to asi Babicův případ... ...nicméně nosit hodinky obráceně se doporučuje jako jedna ze součástí terapie pro zlepšení fce mozku. Jde o to vymanit mozek ze stereotypu a co nejvíce běžných každodeních věcí dělat jinak. Číst knihu vzhůru nohama, stejně odečítat hodiny. Dávat si klíče, nebo doklady do jiné kapsy než normálně... V delším horizontu to napomáhá k osvěžení práce mozku, zlepšuje pamět atp... Hele a finální fáze je schyzofrenie ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Odoslané z iPad pomocou Tapatalk HD vtipný mi to sice nepřišlo ale rozhodně mě to potěšilo protože už nevím co poslouchat a tohle mě dostalo do mých mladých let a hned jsem si poslechl nějakou a vím co mi bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Pokud má daň z cigaret odradit lidi od kouření, daň z alkoholu odradit lidi od pití, tak daň ze mzdy plně pochopili snad jen cikáni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 V Sovětském svazu umírá babička. Děda obíhá každého lékaře, o kterém předpokládá, že dokáže babičku vyléčit.Nakonec sa dostane i k alternativnímu léčiteli, který mu radí,aby babičku co nejdříve sexuálně uspokojil. Děda se vymlouvá: "Ale vždyť už jsem na to starý, dávno už to nedělám,v mých rukou umřel i soudruh Lenin, už to není pro mne !" Ale léčitel byl neúprosný a trval na svém.Nakonec děda souhlasil...Šel domů a umírající babičku řádně přefiknul, potom usnul.Když se ráno probudil, vidí, že babička není v posteli,ale v kuchyni peče palačinky, usmívá se, vesele si zpívá, div že netancuje.Děda znechuceně bije hlavou do stěny:"Jakej jsem já osel !Mohl jsem zachránit i soudruha Lenina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Potká medvěd zajíce a ten mu říká:Čau medvěde, pozdravuje tě Hroutil.Jakej Hroutil?Ten co ti pinďourem kroutil!Zajíc se strašně chechtá a uteče. Za nějakou dobu se zase potkaj.Čau, medvěde. Co dělá Hroutil?Jakej Hroutil?Ten co ti pinďourem kroutil!Zajíc se mu zase vysměje a odejde. Medvěda už to štve, tak se jde zeptat lišky, jak ma zajíce dostat. Liška mu říká:Tak mu to taky udělej. Řekni mu třeba: Pozdravuje tě Trkal. A až se zeptá, jakej Trkal, tak řekni: Ten co ti ho tam strkal.To je skvělý, díky, fakt, na to bych nepřišel, říká medvěd a jde za zajícem:Čau zajíci. Pozdravuje te Trkal.Já vím, říkal mi to Hroutil.Jakej Hroutil?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Almost time for children to learn a valuable life lesson. Santa loves rich kids more.GS Elevator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 .......tak nic - prej to není ftipný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Tak znova jeden výtah : http://www.youtube.com/watch?v=MxbZgB5UNO8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Dneska mě pobavil na novinkách článek o tom, že smradlavé nohy partnera mohou být důvodem k rozpadu vztahu. V diskusi pod článkem se pak lidi do sebe pustili, na téma tělesný pach se probralo různé od osobní hygieny, životosprávy až po včasnou výměnu spodního prádla a dobrou hlášku tam měl jeden pán a to: Měnit spoďáry včas a né až když připomínají krabičku od sirek - vepředu sluníčko a vzadu škrtátko! Jo jo, tolik je toho pořád k řešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Dneska mě pobavil na novinkách článek o tom, že smradlavé nohy partnera mohou být důvodem k rozpadu vztahu. V diskusi pod článkem se pak lidi do sebe pustili, na téma tělesný pach se probralo různé od osobní hygieny, životosprávy až po včasnou výměnu spodního prádla a dobrou hlášku tam měl jeden pán a to: Měnit spoďáry včas a né až když připomínají krabičku od sirek - vepředu sluníčko a vzadu škrtátko! Jo jo, tolik je toho pořád k řešení...na jednom jiným webu to jeden co sem taky občas chodí označil jako Rambo trenky. Vzadu škrtátko, vpředu mapa Kambodže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Víte, co dělá lenochod v lese když hoří?.........Hoří :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 (upraveno) Zdejsi clen a pritel z knife.cz Galil to nazval ve sve reportazi o putovani po Golanech jasne.Rambo trenky.Vepredu mapa Kambodzi, vzadu skrtatko. Btw, Galilova reportaz z Golan vcetne fotek a pak Mudzasova (Mudžahedin) reportaz o Vjetnamu byly ty nejlepsi offtopicy co jsem kdy cetl. edit: nez jsem si na knifu nasel, jak se vlastne Mudzas pise, Pepa me predbehl... Upraveno 5. prosince 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Tak znova jeden výtah : http://www.youtube.com/watch?v=MxbZgB5UNO8 ...tak v Brazilii už jen zásadně po schodech...kdyby se za mnou ve výtahu vydala mrtvola, tak jeden z nás určitě doopravdy zemře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Jeden kočičí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Potřebuju protáhnout cestu ke garáži.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Možná už to tu je Zadej do vyhledávače na Seznamu Konec světa 2012 a uvidíš co se stane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Přiznejte se-jak jste to dělali vy? kuk ještě je dobrý:sleduj mou ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Celkom som sa pobavil po prečítaní inzerátu Iphone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 dopis Ježíškovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky