Hector Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 A k čemu ta luneta, když tam není gmt ručka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 A k čemu ta luneta, když tam není gmt ručka?O to přece vůbec nejde. A ani nemůže být otočná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 A k čemu ta luneta, když tam není gmt ručka?Přeci, aby tam byla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Bandi, proč nemůže být otočná? (Pokud budu vycházet z toho, že sklíčko je kulaté a zkresluje jen fotka?) Koukni třeba na 1.gen diverek Baume & Mercier Riviera (chrono i nechrono). Tím netvrdím, že hodinky s pootočenou lunetou nevypadají hnusně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Tady je k tomu i funny video.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Bandi, proč nemůže být otočná? (Pokud budu vycházet z toho, že sklíčko je kulaté a zkresluje jen fotka?) Koukni třeba na 1.gen diverek Baume & Mercier Riviera (chrono i nechrono). Tím netvrdím, že hodinky s pootočenou lunetou nevypadají hnusně...Podle mě se hrana oktagonu potká s korunkou. Celý je to povedenej joke. Nevim jestli to je Tribute nebo parodie v duchu videa, jsem línej přemýšlet nad tím, jak moc marketingový jsou některý ty značky, použitý do kočkopsa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Je toho o deset deka víc, pane, můžu to tak nechat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Já bych to nechal koupit Lamiczku, to tam budou minimálně 3x rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Zda se mi to, nebo v tom pytli vykukuji orliky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 No kouká tam jeden Kovotex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 "Domácnost tak tichá, že už jsem skoro zase panic" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Slušný sběratel, teď se prej dá na auta. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Přijde se Žid poradit za svým rabínem a říká mu: "Moje dcera se chce vdávat, ale otec ženicha požaduje 10.000 věna a ty já nemám, mám jenom 5.000, co mám dělat?" - "Já ti poradím, vezmi těch 5.000 a zrcadlo, běž za otcem toho ženicha a ukaž mu je před zrcadlem a řekni Tady je těch 10.000." - "No, jo, ale já mám těch 5.000 včetně peněz v tom zrcadle!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Přijde se Žid poradit za svým rabínem a říká mu: "Moje dcera se chce vdávat, ale otec ženicha požaduje 10.000 věna a ty já nemám, mám jenom 5.000, co mám dělat?" - "Já ti poradím, vezmi těch 5.000 a zrcadlo, běž za otcem toho ženicha a ukaž mu je před zrcadlem a řekni Tady je těch 10.000." - "No, jo, ale já mám těch 5.000 včetně peněz v tom zrcadle!" :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 A: Pěkná kabelka. Co to je za materiál?B: Imitace bohatství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Ta fotka z Aukra dává zcela novej význam větě: "Mám toho plnou kabelku." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Ypo to uz si vazne prehnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Miloš Zeman #metoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Veganské bukake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky