leebauer Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 Přijde chlap k lékaři a říká:" Pane doktore, já hraju na housle, a vždycky když zahraju, tak se se mi postaví penis.? ?Tak mi něco zahrajte? říká doktor.Chlap zahraje a doktor začne křičet: "Bodejť by se vám nepostavil, když hrajete takový píčoviny!?
Lou Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Potkal jsem jeden hanáckej, možná už tu byl:Dojde strýc ke stánku:,,Dej mně kolo"Prodavač: ,,Kolo bohužel nemáme"Strýc:,,Tak mně dej fanto"
tombed Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 V kupé sedí mladá dáma. Najednou se otevřou dveře a vstoupí muž: ?Mohu si přisednout???Samozřejmě, vždyť jsou vaše!?
Gustaf Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Redaktor: ?Myslíte, že by Brazílie z roku 1970 dokázala zdolat dnešní Německo??Pelé: ?Ano.?Redaktor: ?Jaký by byl výsledek??Pelé: ?1:0?Redaktor: ?Jenom??Pelé: ?No, většině z nás už je víc než 75 let."
Baldic Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 K tomu opisovani - jestli opsala neco z teoretickeho uvodu nebo citace, tak je to srdecne jedno. Nema smysl vynalezat kolo, kdyz uz bylo jednou vynalezeno. Horsi by to bylo, kdyby opsala samotnou praci,
OndraTce Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 No měla by uvést zdroj. Což se prý nestalo. Ale mně o diplomku zas tolik nejde, ikdyž... Mně vadí, že je to taková ukoptěná cuchta, jejíž hlavní specializace spočívá v loajalitě Burešovi. Nevím, na post ministra spravedlnosti si představuju úplně jinou personu než tuhle tetu z Lelekovic=/.
Klotzman Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Ze zdroje čerpala právě ta diplomka, ze které ona to opsala, jenže oproti zdroji to ta první zpracovatelka parafrázovala a ona opsala ty parafráze, i když tvrdila, že jen použila stejný zdroj.
OndraTce Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Jo takhle=D. Bože, to je blbka...
nickolas Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Za me je nejvetsi problem jeji prohlaseni ?a proc by to trestni stihani neslo odlozit o ctyri roky??. Ministryni spravedlnosti nekdo s takovym nahledem na ?vymahani spravedlnosti?? To uz je dost silna kava...
mikymik Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Tím ale pouze chtěla otevřít diskuzi na téma imunita a bylo to celé vytržené z kontextu
geometr Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Diplomku zkopírovala. A jak dělala asi zkoušky a zápočty:-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Diplomku zkopírovala. A jak dělala asi zkoušky a zápočty:-)No a jak mela chudinka vedet, ze na to bude jednou softwehr?
geometr Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 No jo, máš pravdu,taky je mi jí vlastně líto. Chudinka Malá.
Duke650 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 asi takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sery.vlk Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Jj, a teď si prosím vemte. jakou asi bude mít přirozenou autoritu a respekt u našich ctihodných soudců a advokátů... jak to její ministrování proboha má vypadat.(O státních zástupcích se nezmiňuju, ptz někdy myslej jinak než obyčejný člověk.)
leebauer Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 (upraveno) Docela pobavilo. https://youtu.be/UVPEKdlMovY Upraveno 4. července 2018 uživatelem leebauer
Doporučené příspěvky