Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přijde chlap k lékaři a říká:" Pane doktore, já  hraju na housle, a vždycky když zahraju, tak se se mi postaví penis.? ?Tak mi něco zahrajte? říká doktor.

Chlap zahraje a doktor začne křičet: "Bodejť by se vám nepostavil, když hrajete takový píčoviny!?

Odesláno

Potkal jsem jeden hanáckej, možná už tu byl:

Dojde strýc ke stánku:,,Dej mně kolo"

Prodavač: ,,Kolo bohužel nemáme"

Strýc:,,Tak mně dej fanto"

Odesláno

Redaktor: ?Myslíte, že by Brazílie z roku 1970 dokázala zdolat dnešní Německo??

Pelé: ?Ano.?

Redaktor: ?Jaký by byl výsledek??

Pelé: ?1:0?

Redaktor: ?Jenom??

Pelé: ?No, většině z nás už je víc než 75 let."

Odesláno

K tomu opisovani - jestli opsala neco z teoretickeho uvodu nebo citace, tak je to srdecne jedno. Nema smysl vynalezat kolo, kdyz uz bylo jednou vynalezeno. Horsi by to bylo, kdyby opsala samotnou praci,

Odesláno

No měla by uvést zdroj. Což se prý nestalo. Ale mně o diplomku zas tolik nejde, ikdyž... Mně vadí, že je to taková ukoptěná cuchta, jejíž hlavní specializace spočívá v loajalitě Burešovi. Nevím, na post ministra spravedlnosti si představuju úplně jinou personu než tuhle tetu z Lelekovic=/.

Odesláno

Za me je nejvetsi problem jeji prohlaseni ?a proc by to trestni stihani neslo odlozit o ctyri roky??. Ministryni spravedlnosti nekdo s takovym nahledem na ?vymahani spravedlnosti?? To uz je dost silna kava...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Diplomku zkopírovala. A jak dělala asi zkoušky a zápočty:-)

No a jak mela chudinka vedet, ze na to bude jednou softwehr?

Odesláno

Jj, a teď si prosím vemte. jakou asi bude mít přirozenou autoritu a respekt u našich ctihodných soudců a advokátů... jak to její ministrování proboha má vypadat.

(O státních zástupcích se nezmiňuju, ptz někdy myslej jinak než obyčejný člověk.)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...